| 

| 

|  | Forum FiestaKlubPolska - 
 |  |  Zachodniopomorski Team - Ko³o mi³o¶ników Forda Fiesty przy AW

trzeci - 22 Maj 2008,  19:46
 Temat postu: Ko³o mi³o¶ników Forda Fiesty przy AW
 Na Forum Klubowiczów, z inicjatywy £ukasza/PUCIA pojawi³ siê pomys³ za³o¿enia Ko³a Mi³o¶ników Forda Fiesty przy Automobilklubie Wielkopolskim.
 Jest to jeden ze sposobów na wyrobienie dla FKP dobrych uk³adów z AW.
 Do za³o¿enia takiego ko³a potrzeba min 20 osób.
 Szczegó³y nie s± jeszcze znane ale napewno bêdzie siê to wi±za³o z konieczno¶ci± spotkañ w Poznaniu, co pewien czas, cz³onków ko³a.
 Co prawda do Poznania mamy ca. 300 km ale my¶lê, ¿e jako¶ daliby¶my radê
   3,4 osoby do auta , koszty podzielone i jedziemy
   Je¶li byliby chêtni, to proszê o wpisywanie siê w tym topicu.
 Mam nadziejê, ¿e nied³ugo zorganizujemy jakiego¶ spota i bêdzie okazja pogadaæ tak¿e o tym. Powinny byæ ju¿ wtedy znane jakie¶ szczegó³y odno¶nie dzia³alno¶ci takiego ko³a.
 Pozdro ...
 Lokmen - 22 Maj 2008,  20:19

je¶li tak - to ja sie zpaisuje.... 	  | trzeci napisa³/a: |  	  | Co prawda do Poznania mamy ca. 300 km ale my¶lê, ¿e jako¶ daliby¶my radê 3,4 osoby do auta , koszty podzielone i jedziemy
 | 
 Tommur - 23 Maj 2008,  11:51

Siê zapisujê tak¿e. Nie dojecha³em na zlot, to chocia¿ sobie tor z boku na live obejrzê ehhh. ...
 scenic_17 - 24 Maj 2008,  08:22

jezeli wycieczki do poznania nie beda zbyt czeste to ja tez sie pisze
   trzeci - 24 Maj 2008,  08:26

Najwa¿niejsze przy takich przedsiêwziêciach jest uzbieranie pocz±tkowej grupy ludzi którzy by to rozkulali
   Wiêc fajnie, ¿e jest nas ju¿ czwórka czyli 1/5 wymaganego minimum
   Pozdro ...
 Marcin - 24 Maj 2008,  08:34

| Lokmen napisa³/a: |  	  | trzeci napisa³/a: Co prawda do Poznania mamy ca. 300 km ale my¶lê, ¿e jako¶ daliby¶my radê
 3,4 osoby do auta , koszty podzielone i jedziemy
 je¶li tak - to ja sie zpaisuje....
 | 
 tak samo mi siê to widzi, bo samemu czy to st±d czy z krosna tym bym nie da³ rady, jeszcze dzisiaj Artur z Tob± o tym pogadam.

|  |