|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Mechanika - problem z pedalem gazu 

pawlo - 12 Paź 2007,  12:57 Temat postu: problem z pedalem gazu mam taki problem: pod filtrem powietrza znajduje sie taki plastik z sprezynka opleciana wokol niego (dochodzi do niego linka gazu) umocowany byl on u mnie na jakiejs blaszce ale teraz cos jakby z tej blaszki odpadlo i lata on zahaczajac o ta blaszke( sprezyna zachacza) i obroty mi sie zacinaja np.na 4000 . Czy jest to wogole czesc zamienna ? co z tym zrobic ? bardzo prosilbym o pomoc - z gory dziekuje
												 Tommy - 12 Paź 2007,  14:09
  najlepiej przejeź się na jakiś szrot i poszukaj. Sporo fiest można spotkać w takim miejscu. (niestety...  :cry: )
												 81wilku - 18 Paź 2007,  08:26
  tez mam ten problem, czesto mi sie pojawia jak wrzuce luz na światłach i wskakuja wysokie obroty,

Mam tez inny problem, a nie chce otwierac nowego wątku. Dodaje gazu a nie ma mocy :( czym tomoze byc spowodowane???
												 pawlo - 28 Paź 2007,  13:17
  mam taka prosbe jesli ktos bylby tak mily i zrobil zdjecie jak jest zamocowany "trzpien gazu" bo nie mam pojecia jak to moge zrobic ?
												 Tommy - 28 Paź 2007,  13:44
  chodzi ci o mocowanie pod maską? 

[ Dodano: Nie Paź 28, 2007 14:00 ]

Nie wiem czy o to Ci chodziło, ale pstryknąłem na ile dałem radę.

Jeśli potzrebujesz lepszych zdjęć (bez puszki filtra) to daj znać, się zrobi  ;-)
												 pawlo - 2 Lis 2007,  18:46
  a pytanko ...czy mozna ten trzpien kupic jako czesc zamienna ? bo nie mam pomyslu jak go zamontowac w tej blaszce...tam jest jakas guma na koncu ?
												 mimiczek - 2 Lis 2007,  21:50
  jest guma, ty masz blaszke i nie masz gumy, ja mam gume nie mam blaszki, uzylem agrafki.

| 

|