Forum FiestaKlubPolska -

Elektryka - Nie Odpala

zlobek - 23 Wrz 2007, 16:42
Temat postu: Nie Odpala
No to mam maly problem, jak zaparkuje na małym wzniesieniu to juz za h... nie odpale (krecąc rozrusznikiem). Rozrusznik działa (kręci) ale fiesta nieodpala, no ale spróbowalem ja odpalic na pycha i odpaliła i na płaskiej powieszchni odpala za kazdym razem, to wiec niewiem co jej dolega. Prosze o pomoc bo nieche mi sie jej pchac za każdym razek kiedy stane na krawężniku.
jackrzec - 23 Wrz 2007, 18:16

coś jest nie tak z pompą paliwa i może nie zasysa paliwa jak pochyło stoi? A na pełnym baku też tak się dzieje? Czy jeździsz "na oparach" to wtedy by nie było takie dziwne.
djsthonka - 23 Wrz 2007, 20:14

hehe powiem jak kolega wczesniej to na bank pompka paliwa a przyczyna brak odpowietrzenia sprawdz czy ci sie zbiornik nie odkształcił jak tak sie stało to pompka poszła do gory ja tak miałem i nie ciągnie paliwa do konca .
zlobek - 23 Wrz 2007, 22:18

wątpie zeby to byla pompa paliwa bo nawet jak jest ponad połowa zbiornika to sie tak dzieje a zresztą jak krece rozrusznikiem to czuc paliwo w powietrzu, tak jak by miała jakies odcięcie zapłonu, jutro sprawdze czy bedzie iskra na świecach