|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Mechanika - Przeguby - żywotność 

mareno - 10 Wrz 2007,  08:56 Temat postu: Przeguby - żywotność pytanie. jak dlugo (pi razy drzwi) mozna uzytkowac przeguby zew? jak dlugo trwa ich zywot? moge kupic uzywki, ktore maja za soba 20 tys km i nie wiem, czy to malo czy duzo. z gory dzieki za pomoc.
												 diodalodz - 10 Wrz 2007,  09:59
  zależy od właściciela . Przy sprawnych mażetach i bez piszczenia na max skręcie kołami powyżej 200 tyś km powinny przelecieć . tyle dają rade orginały a czasami grubo więcej .
												 mareno - 10 Wrz 2007,  10:25
  czyli przyjmujac nawet, ze byly nieco zylowane to i tak powinny posmigac jeszcze z 30-40 tysi, dobrze kombinuje?
												 diodalodz - 10 Wrz 2007,  14:01
  raczej tak weźmiesz w ręke to się dowiesz czuć jak jest na półosi .
												 mareno - 10 Wrz 2007,  14:05

| diodalodz napisał/a: | 	 		  | raczej tak weźmiesz w ręke to się dowiesz czuć jak jest na półosi . | 	  

jak juz wezme w reke to bedzie po ptokach, bo beda zaplacone bez mozliwosci zwrotu    ale tak czy owak dzieki za pomoc.
												 odyniec - 10 Wrz 2007,  15:46 Temat postu: Re: Przeguby - żywotność
  	  | mareno napisał/a: | 	 		  | pytanie. jak dlugo (pi razy drzwi) mozna uzytkowac przeguby zew? jak dlugo trwa ich zywot? moge kupic uzywki, ktore maja za soba 20 tys km i nie wiem, czy to malo czy duzo. z gory dzieki za pomoc. | 	  

moje maja 200 tys, i tez niewiem czy to malo czy duzo   
												 Michał22 - 10 Wrz 2007,  18:35
  Zgadzam sie z  odyniec moje maja prawie 175 tys. i sadobre. Moim zdaniem przegub  wytrzymadługo i nawet morze przyc karoserie podwarukiem zesiedba obiego jak peknieosłona  to sie ja szybko wymienia i działa znowy:))
												 mareno - 11 Wrz 2007,  08:33
  te ktore mam mozliwosc kupic uzytkowane byly normlanie prez 20 tys km oraz zaliczyly ok 100 km prob sportowych ("lekkie" katowanie fofi). mam dylemat, ale z drugiej strony mimo krotkiego zarzynania xr-ki nie powinno to wplynac na ich stan... tak mysle...   

| 

|