|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - Opiania na temat malowania konsoli.
patyczek - 22 Lut 2007, 13:07 Temat postu: Opiania na temat malowania konsoli. Witam!
Co myślicie na temat pomalowania tej części konsolia na kolor taki sam jak nadwozie?
Pozdrawiam :lol:
Mafios - 22 Lut 2007, 13:21
ja nie uzanaje malowania elementow deski rozdzielczej
Tommy - 22 Lut 2007, 13:29
Popieram....Moim zdaniem wnętrze najlepiej wygląda w kolorze czarnym ;-)
lehu8 - 22 Lut 2007, 20:58
Mk4 ma ładną deskę, nie maluj ;-)
jackrzec - 22 Lut 2007, 23:10
Jak kupiłem swoją, to były kratki i inne takie rzeczy pomalowane na srebrno - nie darady niektórych elementów odczyścić i musiałem pół deski kupować nowe. Daj spokój z malowaniem, bo jak Ci się kiedyś odwidzi, to ze łzami w oczach będziesz kombinować
patyczek - 22 Lut 2007, 23:33
Wiecie co może i macie racje, dam sobie spokój z tym malowaniem. Dzięki za wybicie mi mlotek tego z głowy.
Danio - 23 Lut 2007, 01:19
lehu8 napisał/a: | Mk4 ma ładną deskę, nie maluj ;-) |
ze co ? ładną? eeee nie
ale i tak nie maluj tzn dopuszczalne są stonowane ciemne barwy w koncepcji całego auta i pod siebie robionej tapicerki ale mało kto sie aż tak zabawia
Mati_99 - 24 Lut 2007, 08:18
Ja równiez jestem stanowczo za tym żeby deski nie ma lować! :i: [/quote]
odyniec - 25 Lut 2007, 22:45 Temat postu: Re: Opiania na temat malowania konsoli.
proponowalbym jednak popatrzenie na allegro jak chcesz tak usilnie upieknic wnetrze za tym alementem w drewnie... do tego jeszcze jest kiera w drewnie oraz regulacja nawiewu takze jest w drewnie. pozdrawiam.
thomasg - 7 Mar 2007, 16:30
lub okleina 'mahoniopodobna' , w razie czego zawsze można sciągnąc i z wyczyszczeniem kleju nie ma kłopotu, roboty koło 8 godzin liczac demontaż i montaż wszystkiego co do oklejenia. Troszkę się z tym namęczyłem ale wyszło profi 8)
Bart_Skrzyszow - 7 Mar 2007, 16:51
thomasg,
no to sie pochwal jak wygląda fiesta w drewnie
thomasg - 7 Mar 2007, 17:22
Bart_Skrzyszow, zmontuje aparata i zrobię foty jakos mi osobiscie nigdy nie był potrzebny ale czasem sa sytuacje jak ta i dupa. Porobie foty , co do drewna w aucie to spotkałem się z różnymi opiniami , mnie osobiscie sie podoba , dodaje jakiegos takiego koloru , kapkę luksusu no i rzuca sie w oczy , klient który chce odemnie odkupic 'Fiestę' mówi że w decyzji przeważyło właśnie wnętrze ( zadbane) i porządek pod maską . 8)
[ Dodano: Nie Maj 13, 2007 09:19 ]
Bart_Skrzyszow, jak obiecałem tak wklejam ,troche póżno ale lepiej tak jak wcale ;-) . Zrobiłem juz trzy takie oklejanki i niektórym się podoba niektórym nie, najwazniejsze jest to ze jak sie znudzi nie ma kłopotu ze zniszczeniami bo ich brak, poprostu odklejasz, resztki kleju szmatka ściągniesz i gitara. Mam to już ponad pół roku i w jednym miejscu mi sie lekko odkleiło przy demontażu zegarów lecz po naprawie nie ma sladów.
Bart_Skrzyszow - 13 Maj 2007, 10:35
No i cacy.
Mówcie co chcecie, mi się podoba..
Jeśli jest to estetycznie zrobione to jest cacy
Napewno masa roboty ale wygląda ok...
Pozdrawiam
thomasg - 13 Maj 2007, 10:40
w tym miejscu zrobiłem zadrę przy przekładce zegarów ale udało się to naprawic
odyniec - 13 Maj 2007, 15:46
thomasg, wiem ze to byly by wieksze koszty ale idzie dorwac do mk4 elementy deski w drewnie, min. kierownice.
a wg mnie to bardzo fajnie wyglada
thomasg - 13 Maj 2007, 22:05
koszty kosztami ale dostępność też robi swoje , zrobiłem sobie sam i tak jak udziałałem tak mam, jak się komuś nie podoba to przykro mi bardzo , może na drzwiach przesadziłem ale mojej pani się tak podoba wiec niech ma. ;-)
odyniec - 15 Maj 2007, 11:28
thomasg, swego czasu pamietam ziomek na allegro chyba z 2m-ce szukal klientow na kiere i ten panel z ogrzewaniem do mk4 w drewnie.
|
|