Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - Pilot do soniaka

krzysio_20 - 20 Lut 2007, 16:19
Temat postu: Pilot do soniaka
Witam,

Mam problem, bo poszukuje pilota do radia sony xr-u550 i nie wiem czy inny pilot od radia sony będzie pasował bo od tego nie moge nigdzie znaleźć :( są może jakieś uniwersalne piloty do radia samochodowego?

scenic_17 - 21 Lut 2007, 15:27

j aposiadam pilot do sony.. jezeli masz na odwrocie radia niebieski wejscie typu 'jack' to bez problemu bedzie dzialal :) jakbys byl zainteresowany to kontakt na PW
marcus_87 - 22 Lut 2007, 23:26

scenic_17 napisał/a:
j aposiadam pilot do sony.. jezeli masz na odwrocie radia niebieski wejscie typu 'jack' to bez problemu bedzie dzialal :) jakbys byl zainteresowany to kontakt na PW

Ty masz joystick a nie pilot chyba. nie ma az tak duzo modeli tych pilotow wiec mysle za kazdy bedzie dzialal

krzysio_20 - 23 Lut 2007, 17:41

chodzi o pilota bezprzewodowego, też mam pilota z kabelkiem od innego soniaka ale nie pasuje :-( A nawet nie moge sprawdzić jaki to był model tego pilota... A może ktoś wie jak to sprawdzić?
molu - 23 Lut 2007, 18:08

wygoglilem ze orginalnie powinien pasowac RM-X30 i RM-X3 8) teoretycznie inne tez powinny pasowac
scenic_17 - 24 Lut 2007, 10:18

pilot, joystick - roznie nazywaja :) w kazdym razie na kazdym jest symbol wybity..