|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - Tajger MK3 street zabawka
A-Tiger - 24 Lis 2006, 10:17 Temat postu: Tajger MK3 street zabawka Witam, z koleji w tym dziale bede pokazywal postep stylistyczny mojej MK3
na poczatek pare fota z zalozonym zderzakiem tylnik i felgami na tylnych kolach, jako ze auto z przodu na ceglach jeszcze stoi dlatego taki przeswit.. ale spokojnie juz mi ida Weitec'i -40 ...za pare dni beda zdjecia z zaspawaną klapa usunieta wycieraczka i zamkiem
kiedys..
teraz..
Kamel - 24 Lis 2006, 10:40
bardzo fajnie wyglada na tych felgach tylko czemu z przodu ich nie ma ? :-D
Artone^ - 24 Lis 2006, 10:44
co to za zderzak miszczu ?
tomekk58 - 24 Lis 2006, 11:30
Artone^ napisał/a: | co to za zderzak miszczu ? |
z mk5
tez sie zastanawiałęm nad tym zderzakiem ale ja chce w zderzaku "zaspawac" ta wnęke na tablice...
bardzo ladnie sie zaczyna prezentowac, powodzenia w dalszych pracach
Daras84 - 24 Lis 2006, 11:57
kolega tez ma "zaspawany zderzak" mozesz wrzucic fotke od tyłu jak to wygląda??
A-Tiger - 24 Lis 2006, 12:38
zderzak MK5 jak juz ktos tu zwrocil uwage ..
a z przodu nie ma kolek bo zepsulem jedna szpilke i musze qpic nowa .. po za tym dopiero wsadzilem silnik i musze jeszcze zalozyc nowa uszczelke dwururki i lewa półośke i dopiero posadze go na 4 kółkach.. sprezyny bedą jakos w srode dopiero ale fotki juz z zaspawana klapa i auto na kolach powinny byc w poniedzialek.
pozdrawiam
QBOSS - 24 Lis 2006, 12:55
Hehe widze że wszyscy się rzucili na zderzaczki Mk5 Dobry wybór :)Felgi też fajne a jaki zakładasz zderzak z przodu ??
A-Tiger - 24 Lis 2006, 13:19
nie mam zdrowia do dłubania w zderzakach a podlubalbym cos .. i chyba do przodu pojdzie Futura ... chcialbym Furua Rs ta bez atrapy ale nieosiągalna chyba..
Toooommmmi - 26 Lis 2006, 12:37
A ja mam takie pytanie. Co myślicie, żeby zamiast zaspawywania wneki na rejestracje w zderzaku i w klapie, wsadzic rejestracje we wnęke zderzaka, a w miejsce rejestracji na klapie przykręcić Zrobiona na zamówienie z blachy "rejestracje" ze stylowym napisem FIESTA Jak to będzie wyglądac ?:D
A-Tiger - 26 Lis 2006, 12:47
bedzie wygladac jakbys nie mial pieniedzy na blacharza i improwizowal nieudolnie
LOY - 26 Lis 2006, 15:24
Toooommmmi napisał/a: | Zrobiona na zamówienie z blachy "rejestracje" ze stylowym napisem FIESTA Jak to będzie wyglądac ?:D |
hym...stylowy napis powiadasz i tylko dwie tablice ..ja bym poszedł krok dalej i zaczepiłbym 3 tablice na dachu ..oczywiście równiez ze stylowym napisem N.p nickiem albo jakąs "złotą " sentencja ...tablice są taka wspaniałą ozdobą
A-Tiger - 26 Lis 2006, 15:57
i obowiazkowo proporczyk z napisem fiesta
[ Dodano: Pon Lis 27, 2006 17:03 ]
juz na kolkach stoi.. wyglada jak terenowka ale kupilem juz sprezyny.. ale to i tak malo bedzie :/
QBOSS - 29 Lis 2006, 22:19
Bleh co to za rozmiar tych felg ?? 13" ??jak dla mnie strasznie to wygląda nawet jak obniżysz auto to nadkola będą o wiele za duże jak na tą felgę i będzie się rzucało w oczy ,po za tym widzę że te fele maja małą szerokość jak na oko 5,5 cala wiec za dużo nie da sie poprawić tego efektu , ja bym zmienił te felgi na twoim miejscu
marcus_87 - 29 Lis 2006, 22:47
rzeczywiscie cos wysoko stoi nawet jak na serie, ja mam 13' felgi i przy glebie -35 wyglada ok. moze masz jakies gumy miedzy zwojami powpychane
madek - 29 Lis 2006, 23:12
felgi sa raczej ok, ale wydaje mi sie ze te oponki maja za niski profil, dlatego taka dziura w nadkolu. jaki to rozmiar? bo na pewno bedzie ci w takich ostro licznik przeklamywal
Kowal - 29 Lis 2006, 23:28
Kółka wygladaja spoko z tymi oponkami
Ale faktycznie jakos wysoko strasznie :-/
Przejechales sie troche po tym jak z lewarka auto spusciłes ???
A-Tiger - 30 Lis 2006, 09:24
jeszcze nie przejechalem sie bo uruchamiamy silnik ..tak są to kola 13 na opona 175/50 .. spoko bez obaw bedzie stal nisko bo sprezyny juz idą (znow sie powtarzam) efekt koncowy zobaczycie za tydzien.. ;P
odyniec - 30 Lis 2006, 10:19
ja mam 165/65 i 13' i powiem szczerze ze u ciebie faktyczeni kiepsko to wyglada....
QBOSS - 30 Lis 2006, 10:37
Nawet jak będzie nisko to i tak z tymi oponami szpary w nadkolach będziesz miał olbrzymie , tak wiec proponuje zmianę oponek ,bo raz że będzie inaczej wyglądał a dwa że nie będzie takich przekłamań w podawanej prędkości
wecker20 - 30 Lis 2006, 16:48
Nie straszcie bo napalam sie na podobne gumy, fele juz mam i zawieszenie - 35 SPAX
ale zawsze mozna dodac nakladki i progi np od xr2i los
marcus_87 - 30 Lis 2006, 16:55
co chcesz osiagnac zakladajac nakladki od xr?? przeciez one tylko poszerzaja a miejsca pustego wokol kola bedziesz mial tyle samo, moim zdaniem taki zestaw 13' i opony o profilu 50 ratuje tylko porzadna gleba ale wtedy jest juz bardzo blisko ziemi
wecker20 - 30 Lis 2006, 17:08
szczerze mowiac myslalem o swoim przypadku bo mam szerokie felgi i nakladki by troche pomogly zeby guma nie lukala poza rant nadkola.Gleba swoja droga ale nie w polsce,zreszta juz sie chyba wyleczylem na rzecz 175/60/13 tansze i wyzsze jakby nie bylo
A-Tiger - 7 Gru 2006, 18:11
nastepna foto relacja, zglebowanie WEITEC -40mm
madek - 7 Gru 2006, 18:52
No teraz to inna rozmowa Idealny przykład jak gleba duzo zmienia... dlatego ja tez juz zaczalem zbierac na jakies springi ;-)
Oponki juz nie przeszkadzaja niskim profilem, a tył zaczyna wygladac bardzo fajnie z tym zderzaczkiem i gładką klapą Widze ze bedziesz miał troche "skrobania" z klejem po listwach...przerabiałem to takze jak cos to priv
Powodzenia w dalszym dłubaniu
QBOSS - 7 Gru 2006, 19:02
No no powiem ci że rzeczywiście teraz zmieniłem zdanie nie myślałem że aż tyle to da ,przyjemnie to wygląda nie powiem ,czekam na dalszy ciąg foto relacji Aha tylni zderzaczek miodzio bo zupełnie jak mój
marcus_87 - 7 Gru 2006, 21:27
pozytywnie zapowiada sie bardzo fajnie, gleba i zderzak fajowe, calkowicie gladkie klapy w mk3 nigdy mi sie nie podobaly no ale o gustach sie nie dyskutuje, czekam na nastepne fotki, pozdro
A-Tiger - 2 Sty 2007, 19:05
nastepna modyfikacja stylistyczna, mianowicie 2 dni po tym jak wreszcie wyjechalem z garazu po dlugim czasie swapowania ... ktos mi wjechal w drzwi i spier*****
po za tym narazie brak funduszy wobec czego brak modyfikacji bo zbieram na skrzynie bo teraz jak chce sie karnąc po miescie to wypycham auto z parkingu bo wstecznego brak i po miescie jezdze na dwójce bo tylko ona działa
QBOSS - 2 Sty 2007, 19:47
O kur..... ale na parkingu ktoś cię tak załatwił ?? bo to wygląda tak jak by ktoś dupą ci te drzwi załatwił
A-Tiger - 2 Sty 2007, 19:53
no postawilem tak rownolegle do drogi po drugiej stronie ulicy z kad wyjezdzaja auta z parkingu normalnego takiego i ktos cofnol i wjechal dupą tak jak mowisz.. moja babcia slyszala trzask ale myslala ze to ja parkowalem i w kogos przywalilem takze nie wychylala sie ...sprawcy brak
[ Dodano: Wto Sty 02, 2007 19:08 ]
a tutaj widac jak godnie reprezentowalem klub na zlocie w krzywej k. legnicy i wciagnalem golf'a lll 1.8GT
http://www8.rapidupload.c...&filepath=30558
QBOSS - 3 Sty 2007, 00:13
No i tak trzymaj Odrazu widać ze SzmelcVagen nie ma szans
A-Tiger - 5 Sty 2007, 00:32
a tutaj Fiesta Drift ;P
http://www.funk-n-run.org/Tiger/gielda_drift4.avi
http://www.funk-n-run.org/Tiger/gielda_drift3.avi
marcus_87 - 5 Sty 2007, 00:35
dobre hamulce kumpel ma no i reflex
Piter - 6 Sty 2007, 22:09
No nie powiem Tomek. Tego się nie spodziewałem. A co się stało z 1.3 automatem?
A-Tiger - 7 Sty 2007, 02:25
skrzynie automatic Bongo porombal mlotkiem... fajnie pekalo aluminium... no a silnik lezy sobie
djpleban - 7 Sty 2007, 16:52
to jest drift nie no brawo
jak się nie ma odpowiedniego auta to lepiej się nie brac za takie tematy... niechby sobie samochodzik służył do jazdy na zakupy...
poza tym... ten "drift" nie kończył się dalszą jazdą tylko obrotem do zatrzymania bo kolega nie potrafił wyprowadzic auta z poślizgu na prawdę gratulacje
A-Tiger - 7 Sty 2007, 20:21
pleban fajnie ze masz fieste z napedem na tyl i kozak jestes w tym temacie... mowic tu o drifcie mialem na mysli umowne slowo... ha ha hi hi. milych zakupow
mekone - 1 Mar 2007, 21:53
gdzie kupiles ten zderzaczek
A-Tiger - 2 Mar 2007, 00:07
allegro panopku po za tym mam pod reka najwieksza w polsce gielde samochodowa Lubin (dolnoslaskie)
Ad@mus - 14 Mar 2007, 23:26
zapodaj moze jakies ładne fotki z boku z przodu i srodka...
obstrykaj najlepiej dookola bo ciekawe sa te kolka...
takie male rolki...
jesli mozesz
A-Tiger - 15 Mar 2007, 08:14
popstrykam fory jak zaloze znow przod bo jak narazie z przodu zalozylem zwyklaki po tym jak kupilem nowe klocki hamulcowe i zaciski pocharatały mi te biale kola w srodku.. teraz dotoczylem dystanse ze starych tarcz i juz nie powinno trzec...
poza tym nowosci jakie beda to czekam na przedni zderzak futura RS bo przerabiaja mi zwykla future na RS (przerabiajac oczywiscie tylko tą góre zderzaka na płasko)
Bongo - 15 Mar 2007, 12:10
1.6 ruleZ ...i to zwykly gaznik he hehe a kolka 175/50/13 gleba -60 z przodu i nie wiadomo jak tyl...weitec...
Darekmk3 - 15 Mar 2007, 12:26
A-Tiger masz na przodku 175/50/13 z tego co pisales,mam pytanie -nie trze Ci z przodku na pełnym skręcie?,bo tez takie na przyszly tydzien zaloze tylko dunlop..
pozdro
A-Tiger - 15 Mar 2007, 17:31
trze niestety o ten wewnetrzny plastik, tzn ja mam za male ET felgi i dlatego ale dystansy zakladam juz..
[ Dodano: Czw Mar 29, 2007 09:24 ]
...kolejna modyfikacja - DZWON... ja chyba nigdy sobie nie pomaluje wkoncu tego auta :-(
Piter - 6 Kwi 2007, 13:00
A-Tiger, Ja pierdziele !
Co ty wyrabiasz z tym autem ???
Znowu go obiłeś :-/
odyniec - 7 Kwi 2007, 13:10
ula la niezle przyrżnełeś... kogo wina?
maska zmieniona widac, zderzaczek raczej tez, refelktor lekko wsuniety....
czyli nadkole do roboty i pas przedni ino ten pas przedni zrob porzadnie, bo wieczorem bedziesz mial problemy ze swiatlami -> krotko beda swiecic jak zle naciagniesz. pozdro
Ad@mus - 7 Kwi 2007, 15:04
swoja droga ciekawie klepnieta...blachy pogiete a lampy całe...
co to było...chyba ze oswietlenie juz zmieniłes?
wyląda jakby ktos z kibola walił po aucie
A-Tiger - 9 Kwi 2007, 13:47
ahh koparka mi wymusila ..wbilem sie tak pod nią w boku ..zjechalem maxymalnie do prawej ale itak zahaczylem... to jest fota godzine po zdarzeniu, nic nie ruszalem, migacz popekal troche, uchwyty lampy polamane, pas przedni o dziwo sie nie pogiol wogole bo blotnik przy uderzeniu sie oderwal od niego troszke moze sie cofnal do tylu ten pas.. ale spoko, i co jeszcze sie okazalo to zerwala sie poduszka silnika :( teraz alternator bzyczy mi o przedni pas, ciekawe ile zostalo mi z wirnika :/ ...maska byla zalozona nowa jako ze dostalem ja w cenie 100zl nowke a poprzednia byla zardzewiala.. a zderzak zalozylem 3 dni przed dzwonem .. jakbym go rozwalil to bym sie wieszal chyba
Mafios - 19 Kwi 2007, 14:24
A-Tiger napisał/a: | pleban fajnie ze masz fieste z napedem na tyl i kozak jestes w tym temacie... mowic tu o drifcie mialem na mysli umowne slowo... ha ha hi hi. milych zakupow |
:i: moze nie kozak ale chlopak wie ze auta przednionapedowe do tego sie nie nadaja :i:
[ Dodano: Czw Kwi 19, 2007 14:25 ]
A-Tiger napisał/a: |
[ Dodano: Czw Mar 29, 2007 09:24 ]
...kolejna modyfikacja - DZWON... ja chyba nigdy sobie nie pomaluje wkoncu tego auta :-( Obrazek |
DRIFT ?
madek - 19 Kwi 2007, 15:34
Mafios, przeciez napisal wyzej
Ad@mus - 19 Kwi 2007, 17:51
nie rozgrzebujcie:)
ale swoja droga chcialbym miec fofi na drifty z rwd
A-Tiger - 19 Kwi 2007, 20:04
aha a ze niby ja nie wiem ze sie FWD nie nadaje do driftu? napisalem ze umownie 'drift'. na kazdym forum 'starsi' sa zlosliwi..
odyniec - 19 Kwi 2007, 22:49
niechce byc zlosliwy, ale jeden drugiemu wytyka sam przy tym nie majac czystego konta,
a przecie w bibli jasno bylo napisane:
Cytat: | Kto jest bez grzechu niech rzuci we mnie kamieniem |
czy wszyscy sadzicie ze z was sa idealni mechanicy i kierowcy?
Daras84 - 19 Kwi 2007, 23:13
hmmm... jak dla mnie ktos kto hula dobrze bokami przednionapedowka jest "lujem" puki co tylko kitajcow widizale mw dobrej akcji Fwd
A-Tiger - 9 Maj 2007, 12:28
dobra ja juz sie nie odzywam tylko dodaje kolejne fotki z remontu blacharki calego auta...
Piter - 9 Maj 2007, 13:23
No widze że sie pożądnie zabrałeś za wlew, a nie jakieś półśrodki jak ostatnio
A-Tiger - 14 Maj 2007, 16:17
zebralem fundusze i ratuje moja fieste bedzie sliczna, szukam tylko namiarow na kogos ktos sprowadza mangelsy na polske albo dystrybutora albo cokolwiek bo bym wciagnal takie fele.
Piter - 14 Maj 2007, 20:44
Mafios miał na sprzedaż.
Mafios - 14 Maj 2007, 21:11
ale juz nie sprzedaje
Ad@mus - 30 Maj 2007, 22:23
ja mam mangelsy....
musisz szukac tak jak ja...
jal dobrze poszukasz to kupisz tak tanio jak ja:)
to juz chyba 4fiesta co na mangelu stac bedzie:)
A-Tiger - 31 Maj 2007, 00:45
tzn jak szukac? mozesz jakos pomoc w tym?
wogole auto mam pomalowane juz ale jest masakrycznie spaskudzone .. tzn lakier polozony fajnie... ale szpachla pod nim... widoczna! :( napewno nie pojawie sie na zlocie zadnym ani spocie bo wstyd :/ ..poszukam dzwona rozbije i kupie drugą chyba. wrzuce foto jak porobie, aha no i zmiana gleby na -40 poszla .. bo -60 przy '13/175/50 za nisko
Ad@mus - 31 Maj 2007, 08:21
szukaj na allegro
dokladnie szukaj bo te moje byly ucisniete w 13" stalowych podpisane jako felgi fiesta
opis: sprzedam kola do fiesty....
odwiedzin 13...wiec trafilem bdb
teraz tak przegladam aukcje i jest pare ciekawych opcji
http://allegro.pl/item200...da_renault.html
http://allegro.pl/item199...di_unikat_.html
http://allegro.pl/item199...rman_style.html
na te twoje jakby cos to mam klienta:)
Piter - 31 Maj 2007, 11:08
A-Tiger napisał/a: |
wogole auto mam pomalowane juz ale jest masakrycznie spaskudzone .. tzn lakier polozony fajnie... ale szpachla pod nim... widoczna! :( |
Sam robiłeś ? Czy po znajomości "Pan Janek" za dwa wina ?
A-Tiger - 31 Maj 2007, 17:47
po znajomosci pan janek za 1300zl :/ ...tyle dobre ze wymienil mi obydwa przednie blotniki bo gniły, reperaturki tylnich nadkoli, wlewu paliwa, wyprostowal przod po dzwonie zaspawał zameczki (klamki zostały) zaspawal miejsce po spryskiwaczu tylnej szyby... ale kurde szpachli to juz mu sie nie chcialo za bardzo wyrownywac :/
Piter - 1 Cze 2007, 12:17
Jak by nie patrzeć wziął kasę i odwalił fuszerę.
Ad@mus - 1 Cze 2007, 12:34
ja zawsze kase przy odbiorze daje, wtedy ma kolo mobilizacje
Piter - 1 Cze 2007, 13:35
a jak inaczej ? 8|
Danio - 1 Cze 2007, 14:46
szpachla na zabaweczce nie powinna mieć miejsca
Ad@mus - 1 Cze 2007, 16:25
nie wiem jak tiger robil i jak placil ale gdybym ja przy odbiorze stwierdzil nieporozumienie z lakierem to maluj pan na nowo albo kasa mniejsza
A-Tiger - 1 Cze 2007, 18:58
no ja mu nie dalem jeszcze calosci .. dalem polowe.. i drugiej polowy chyba nie dostanie.. ciul gupi
Ad@mus - 1 Cze 2007, 22:15
ale powiem ci ze moj blacharz tez mnie wkur....
paprok jeden, 3h w garazu poprawialem po nim,
Piter - 3 Cze 2007, 11:31
Nie nie A-Tiger, daj mu 2-ga polowe jak zrobi jak trzeba.
Nie zostawiaj tak tego bo efekt jest taki ze masz połowe kasy i auto zfuszerowane.
Ad@mus - 7 Cze 2007, 10:55
A-Tiger, moze juz masz jakis fotki??
A-Tiger - 25 Cze 2007, 09:00
jako ze znow wczoraj mialem dzwona, (taksówkarz we mnie wjechal - drzwi do wyrzucenia, tymrazem prawe) zamieszczam jedyne foto jakie udalo mi sie zrobic po pomalowaniu auta, przed dzwonem. Pozniej umieszcze foto po dzwonku. (shit )
[ Dodano: Pon Cze 25, 2007 08:03 ]
Piter - 25 Cze 2007, 09:45
Coooooo ??? 8|
Co Ty robisz
PS: Lewa lampa jest inna :-/
Ad@mus - 25 Cze 2007, 10:19
katastrofa, tam u ciebie w miescie ludzie za kartofle parawojazdy dostaja??
ciagle masz obita fieste, szkoda;/
A-Tiger - 25 Cze 2007, 14:55
no niestety :/ ja mam pecha poprostu, jak go zle nie pomaluja to go dobrze rozbiją :( postaram sie na wieczór o fote boku mojej pechowej fofi
PS nie moge dostac lewej lampy z przyciemnianym kierunkiem
odyniec - 25 Cze 2007, 15:07
to maźnij narazie chociaż sprayem aby takiej wioski nie robić.
A-Tiger - 15 Lip 2007, 13:42
zamieszczam obiecana fotke, niestety z braku czasu dopiero teraz.
Piter - 15 Lip 2007, 22:33
Tomek, nie rób tego. Poczekaj tydzień to zrobisz od razu drugą stronę.
Pomijając efekt tej kolizji to całkiem niezle sie teraz Twoja fiestka prezentuje, choć ja uważam że koła są jednak za małe i zostawione przetłoczenie na masce bez znaczka nie pasuje do zderzaka od futury.
Pokuś sie jeszcze o nakładki przednich nadkoli od futury.
A-Tiger - 15 Lip 2007, 23:59
kola zrobily sie zamale jak podniosłem auto na z -60 na -40 ..ale mysle nad nowymi ewentualnie nad nowa fiesta bo juz nie mam sił do tej.. zobaczymy ile dostane z odszkodowania.
[ Dodano: Pon Sie 20, 2007 21:50 ]
z odszkodowania za drzwi pocisnalem 1900zl ... nastepne klopoty, zerwalem poduszke pod skrzynia, dodalem gazu, i silnik a dokladnie filtr powietrza zapierniczyl mi w maske od spodu robiac takiego 'sutka' ..nastepnie tylne prawe kolo dostalo takiego luzu ze hej ...domyslame sie ze lozysko/piasta pekl mi palec kopułki... nie mam sił panowie, nie mam sil
Ad@mus - 1 Lis 2007, 10:34
nie bidul ino pokaz na czym stoisz...
projekt to nie taka prosta sprawa, u mnie tez problemow co nie miara...
ale co ci powiem......................
Tommy - 2 Lis 2007, 10:06
Nie poddawaj się! Jesteś właścicielem 14 letniego samochodu więc musisz być TWARDY ! Przynajmiej wszystko co naprawiasz i wymieniasz jest już pewne. Wiesz na czym stoisz i znasz swoje auto.. Szkoda byłoby furę zmieniać bo do tej włożyłeś już kupę pracy, czasu (i kasy;) i efekt jest naprawdę zajefajny . Walcz!
kostek88wjcz - 2 Lis 2007, 11:40
Jestem z toba . U mnie tez nie jest ciagle pieknei i ładnie ale chlopaki pomagaja ) Nie daj sie ) POzdrawiam.
ps. Fiesta naprawde sliczna ) "felunek " świetny
A-Tiger - 18 Lis 2007, 23:14
eh.. z ta fiesta zmasakrowana przez blacharza juz sie raczej nic nie da... rozbije tą i kupie druga. co fiesta to fiesta ..co do kół, ostatnio pokrzywiłem je troche takze niedlugo chyba oddam na aluminium, chyba ze ktos chcialby odkupic i prostowac sobie to zapraszam na priv.
[ Dodano: Czw Gru 13, 2007 10:48 ]
kolejna modyfikacja - kolejny dzwon, tez nie z mojej winy, do robienia pas przedni zderzak maska lampa chlodnica... zdjecia moze jeszcze dzisiaj
essien - 23 Sty 2008, 00:08
czytam i jestem w szoku! twoja opowiesc kojarzy mi sie ze starym filmem "Cristine" taki czerwony cadilac zabojca Autko ładne, pomyśl może o jakiejś nowej w dobrym stanie, baze części masz całkiem sporą
Bongo - 3 Lut 2008, 11:34
Powiem za Tigera.Fiesta zostala sprzedana....ale juz szuka nastepnej heheh takze fiestofilia u niego jest takze
A-Tiger - 18 Lut 2008, 13:53
prosze o zamkniecie/usuniecie tematu ..fiesta zostala sprzedana w okolice krakowa, kolesie mowili ze wspawaja klatke i fiesta bedzie smigac po kjs'ach amatorskich ... po poszukiwaniu fiesty prawie idealnej (najezdzilem sie po slasku, malopolsce itp) stracilem qpe kasy na paliwo wkurzylem sie i kupilem honde civic coupe 94 ;p sorry guys :/ jezeli mozna to fkp bede dalej odwiedzal
LOY - 18 Lut 2008, 14:13
zamkniemy ..ale nie usuniemy ....fiesta fajna była ..kilka pomysłów równiez ..bedzie miała zapewniona pamiec w archiwum FKP ..szkoda ze taka pechowa sie okazała ..niech hanka Tobie zdrowo smiga ...mozę kiedys wrócisz myslami do fiesty szuakjac głupiej weekendówki .
pochwal sie z czasem hanką
|
|