|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Ogłoszenie
haber - 20 Paź 2006, 09:50 Temat postu: Ogłoszenie Poszukuję kogoś z południowej polski najlepiej z okolic Tarnowa, kto by się podjał montażu radia z głośnikami w fiescie 1.25 z 98r. Od nowości nie było w niej radyjka. Zaślepka nie była jeszcze sciągana więc nie wiem czy jest jakaś kostka i kable. Oczywiscie za opłatą. Kontakt na gg: 4397997
Bart_Skrzyszow - 20 Paź 2006, 12:30
A chce Ci się dojechać do Dębicy?? Jak odpowiada to mogę pomontować wszystko
deejay - 20 Paź 2006, 14:56
Polecam pierwszego lepszego elektromechanika myśle ze za 50 zl zrobi wszytsko ... tak bynajmniej kolo mnie jest...
Bart_Skrzyszow - 20 Paź 2006, 15:19
50zł za podpięcie radia i pociągnięcie przewodów?
Chyba przesadziłeś
deejay - 21 Paź 2006, 12:34
nie niestety niee tak sobie gosci policzył ale wszytskobylo oznaczone kazdy kabelek , kostki do podpiecia w tej cenie ... kazdy kabelek miał swoje oznaczenie
Bart_Skrzyszow - 21 Paź 2006, 18:27
Co za problem opisać kabelki, kostka - 2,5 PLNa
osimek1 - 25 Paź 2006, 15:27
Bart_Skrzyszow napisał/a: | Co za problem opisać kabelki, kostka - 2,5 PLNa |
no nieprzesadzaj - jezeli obie kostki ISO (tzw. meska i zenska) to komplet przynajmniej w lodzi kosztuje kolo 16-18 zl zalezy gdzietylko ze te kostki odrazu maja opisy ktory kabel do czego jest wystarczy tylko dolutowac ewnetulanie poprostu dokrecic pozostale kabelki i juz
wiec biorac pod uwage izktos musial by pociagnac pewnie wszystkie kable, kupic kostki to na kable i kostki wyszlo by pewnie kolo 30 zl wiec rozumiem ze w tych 50zl niewliczaja chyba tych ringow pod glosniki bo jak tak to by byl to oplacalny interes ale nie dla montujacego:P
Bart_Skrzyszow - 25 Paź 2006, 17:12
To nie wiem gdzie Ty kupiłeś te kostki - ja kupiłem za 2,5 - chesz to Ci kupię i wyśle...
Nie są w żaden sposób opisane :(
goku - 25 Paź 2006, 21:23
Ludzie nad czym tak dumacie. Co za filozofia radio podłączyć.
Ja u siebie podłączałem na nowo wszystko, bo w orginalnych kablach ktośgrzebał i były pocięte. Położyłem nowe kable tylko zasilanie zostawiłem i po sprawie.
Wystarczy, że kupi kostki po 2,50zł ( sam takie kupowałem ) pana i pani i wystarczy połączyć kable z radia do pani, a potem odpowiednio do pana i po wszystkim.
A jeszcze chce żeby mu podłączyć ( chyba nowe kable ) to jeszcze prostrza sprawa.
P.S Bratku pojedziemy za 2 browarki mu to podłączyć ?? he he he chair
Bart_Skrzyszow - 25 Paź 2006, 21:33
Goku - robiłem dokładnie tak jak piszesz - też kable miałem ucięte jak to sie mówi przy samej dupie
Nie ma sprawy - chcesz możemy jechać jak kolega 2 browarki postawi i oktanów naleje
goku - 25 Paź 2006, 23:24
Bart_Skrzyszow napisał/a: | 2 browarki postawi i oktanów naleje |
Jak dla mnie może być. teraz kolegi ruch. Jak chce to niech pisze, naleje i po LECHH ( szku ) i radyjko graa he
andrew - 26 Paź 2006, 22:59
ok widzeze jest montaz radia to moze i ja sie podepne pod temat tez chce aby ktos mi polozyl kablei zamontowal glosniki ;radio .zaplace od reki 50zika nie ma problemu
Bart_Skrzyszow - 27 Paź 2006, 09:24
Zrobimy to samo
Oktany i 2 browarki = jedziemy do Kostrzyna
andrew - 27 Paź 2006, 13:40
OJ nie wiem czy by wam sie oplacalo u mnie montowac to za dwa browce heeeeeeeeee
oktany to zadne pieniadze :lol: :lol: :lol: ale jak chcecie to mozecie przyjechac tylko ja bede odbieral wasza robote poprawki wchodza w koszta wasze
goku - 27 Paź 2006, 17:11
Jak trzeba to i się pojedzie he he a za oktany to nie wiem czy to nie są pieniądze bo paliwo aż tak nie staniało he he
A kto powiedział, że na 2 browcach sie skończy he he chair
Bart_Skrzyszow - 27 Paź 2006, 17:42
goku napisał/a: | :ok:
A kto powiedział, że na 2 browcach sie skończy he he chair |
Ciiii nie strasz go wszystko na miejscu wyjdzie
Jak oktany to żadne pieniadze to przyjedź Ty do nas - wszystko ładnie zmontujemy, polutujemy itd.
goku - 27 Paź 2006, 19:39
Bart_Skrzyszow napisał/a: | Jak oktany to żadne pieniadze to przyjedź Ty do nas - wszystko ładnie zmontujemy, polutujemy itd. |
OOOOOOOOOO właśnie. Bartek zajedzie po Mariosa i założymy sprzęt he he
A potem blisko do LECH (szka )
Bart_Skrzyszow napisał/a: | Ciiii nie strasz go wszystko na miejscu wyjdzie |
Niech wie wcześniej ile kasy na LECH ( szki ) trzeba he
andrew - 30 Paź 2006, 13:57
ok a jezeli nie bedziecie mogli tego podłaczyc to ja wam nie pomoge chair chair chair a bylo co podlaczyc , a browca moge wam tak postawic
goku - 30 Paź 2006, 17:04
andrew napisał/a: | ok a jezeli nie bedziecie mogli tego podłaczyc |
Ja ci powiem tak
"RZECZY NIEMOŻLIWE ROBIMY OD RĘKI, NA CUDA TRZEBA TROCHĘ POCZEKAĆ!!!
A ŻE NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH TO ROBIMY TYLKO CUDA "
Przeczytaj opis BRATA_SKRZYSZOW
Bart_Skrzyszow - 30 Paź 2006, 21:07
Heheheh ładnie to Sylwuś ująłeś
|
|