|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Archiwum Forum FKP - Wyrazow 22.10.2006r -powtorka z rozrywki -zapraszamy
Darekmk3 - 28 Wrz 2006, 09:49 Temat postu: Wyrazow 22.10.2006r -powtorka z rozrywki -zapraszamy j.w
powtorka wrzesniowej imprezy pisac kto chetny inne frakcje jak zawsze mile widziane
ZAPRASZAMY
trzeci - 28 Wrz 2006, 10:04
Ja tylko dodam, że impreza będzie miała powiązanie z tym oto tematem: ORMFKP który wkrótce zapełni się informacjami.
Pozdro ...
basia - 28 Wrz 2006, 10:28
melduję że będę jak zawsze,hehe,panowie ćwiczcie,bo znowu pozostaniecie za mną w generalce ,hehe,pozdrówka
zefir - 28 Wrz 2006, 10:29
w tytule bym dodal drift wyrazow
Darekmk3 - 28 Wrz 2006, 10:36
Basia idziesz nam na ambicje hehe ale słusznie -i mam nadzieje ze klasyfikacja regionalnych na FKP bedzie oddzielna dla płci żenskiej ale Daria i Puma -co z nimi zrobic? heheheeh
Zefir mowisz i masz
pozdrowka
basia - 28 Wrz 2006, 11:41
to jak ma być osobna klasyfikacja dla kobiet,to niech będzie osobna dla takich hmm...nie wiadomo jakich...o bliżej nie zidentyfikowanej płci
Darekmk3 - 28 Wrz 2006, 11:42
basia napisał/a: | to jak ma być osobna klasyfikacja dla kobiet,to niech będzie osobna dla takich hmm...nie wiadomo jakich...o bliżej nie zidentyfikowanej płci |
Danio - 28 Wrz 2006, 20:55
basia napisał/a: | to jak ma być osobna klasyfikacja dla kobiet,to niech będzie osobna dla takich hmm...nie wiadomo jakich...o bliżej nie zidentyfikowanej płci |
czyli taka niby szwarna dziołcha a tu ch..j
no ja też myśle się pojawić ...mam nadzieję że zrobię więcej kółek niż ostatnio
Daras84 - 28 Wrz 2006, 22:23
no i na szczescie ze jest 22 bo tydzien wczesniej mam .... SZKOLE .....tak wlasnie zaczolem sie edukowac i chyba nie przyjade fiesta.... tylko Eśkiem
Darekmk3 - 28 Wrz 2006, 22:50
Daras84 napisał/a: | no i na szczescie ze jest 22 bo tydzien wczesniej mam .... SZKOLE .....tak wlasnie zaczolem sie edukowac i chyba nie przyjade fiesta.... tylko Eśkiem |
Dariusz co do WKU wzywa? heheeh
tomekk58 - 28 Wrz 2006, 22:58
no a ja sie wlasnie dzis dowiedziałem ze .... 22 mam szkołe :( i znowu mnie na wyrazowie zabraknie ... fuck :/
Piter - 28 Wrz 2006, 23:33
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie to konkretnie jest i o co chodzi ?
Darekmk3 - 28 Wrz 2006, 23:37
FKP Piter napisał/a: | Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie to konkretnie jest i o co chodzi ? |
juz pisze
to Czestochowa ,tor kartingowy wstep wolny mozna szalec do woli ile sie chce i na ile nam starcza opon i paliwa/lpg ,bedzie tam zrobiony grillek przejazd na czas i pogaduchy jak zawsze wiecej szczególow masz pare topicow nizej z poprzedniego zlotu jest tam mapa itd itp w sumie ją tu zapodam za chwilke
pozdro
Przepol - 28 Wrz 2006, 23:43
A ja nie wiem czy bede mial szkole czy nie i hu.... mnie to obchodzi bo wyrazow wazniejszy,
Ps. Mam nadzie ze tym razem nie pojade sam
Basia tym razem bierz swoja fiestke zebysmy mieli rowne szanse
Piter - 28 Wrz 2006, 23:43
Dzięki Darek
Na tą chwilę tak na 80% możecie na mnie liczyć
Darekmk3 - 28 Wrz 2006, 23:44
niezamaco:p
obiecana mapka dzieki koedze baktro
Danio - 29 Wrz 2006, 00:15
kurna my to normalnie sie dewotki robimy ...już któryś miesiąc z kolei pielgrzymka do częstochowy ...a najśmieszniejsze że naszym duchowym przewodnikiem jest dres i kick-bokser
basia - 29 Wrz 2006, 09:34
Przepol napisał/a: | A ja nie wiem czy bede mial szkole czy nie i hu.... mnie to obchodzi bo wyrazow wazniejszy,
Ps. Mam nadzie ze tym razem nie pojade sam
Basia tym razem bierz swoja fiestke zebysmy mieli rowne szanse |
jak wezmę swoją fiestkę to na pewno nie będzie jeździć po torze.To jest mój dupowóz służący mi na dojazdy do pracy,ot co! No chyba że mój serwisant-Darek nie użyczy mi swego wozidła.
Darekmk3 - 29 Wrz 2006, 10:26
basia napisał/a: |
jak wezmę swoją fiestkę to na pewno nie będzie jeździć po torze.To jest mój dupowóz służący mi na dojazdy do pracy,ot co! No chyba że mój serwisant-Darek nie użyczy mi swego wozidła. |
spoko oko nic sie nie martw
co tu taki maly odzew ? jak wygląda sprawa z innymi frakcjami? kto przyjedzie ile osob itd? pisac
zefir - 29 Wrz 2006, 14:54
niestety nie wiem czy bede
wczoraj podczas killowiania civow sprzeglo sie rozpieprzylo nie wiem czy z kasa wyrobie zeby przyjechac
Piter - 29 Wrz 2006, 22:16
Z Wrocławia 180km. Sporo, ale nie mówie Nie.
Darekmk3 - 29 Wrz 2006, 22:49
FKP Piter napisał/a: | Z Wrocławia 180km. Sporo, ale nie mówie Nie. |
Piter ja ma 120 ponad ale luzik oplaca sie jechac nawet 200 a wiem ze i tacy byli
pozdro 4all i przyjezdzac
Piter - 30 Wrz 2006, 23:37
Trzymaj Darek dla mnie miejsce bo przyjadę
Darekmk3 - 30 Wrz 2006, 23:41
FKP Piter napisał/a: | Trzymaj Darek dla mnie miejsce bo przyjadę |
spoko ilosc miejsc jest nieskonczona kazdy ma wstep i serdecznie zapraszamy
Danio - 30 Wrz 2006, 23:59
Darekmk3 napisał/a: | FKP Piter napisał/a: | Z Wrocławia 180km. Sporo, ale nie mówie Nie. |
Piter ja ma 120 ponad ale luzik oplaca sie jechac nawet 200 a wiem ze i tacy byli
pozdro 4all i przyjezdzac |
no dokładnie Darku...ja ostatnio co byliśmy to w sumie 300 km nawinąłem...nie wiem w jaki sposób ale specjalnie zerowałem licznik..zapraszamy fieściarze...bardzo fajnie ostatnio było zobaczyć tyle ludzi i fiestek myśle że Ci co śmigali po torze też mieli trochę zabawy...mam nadzieję że teraz giganci szos sie nie pojawią...bo psuli powietrze
kristofer - 1 Paź 2006, 07:40
witam
bardzo mi się podoba ten pomysł proszę mnie wpisać na listę obecności
Qubi - 1 Paź 2006, 10:41
Darq mnie też mozesz wpisać na liste bo takiej impreski sobie nie odpuszcze
Darekmk3 - 1 Paź 2006, 11:05
Kod: |
Lista Wyrazow 22.10.2006r
FS Squad:
Basia
Qubi
Baktro
Darekmk3
Cinot
Danio
Presto
a gdzie reszta ekipy????? co ?? :(
Frakcja Małopolska
Przepol - pytanie kto jeszcze planuje jechac od was?
Grupa Łódź
Zefir? - co ze sprzeglem i kto jeszcze od was jedzie ?
dywizja Dolnąsląska i Grupa Wrocław
Kristofer
FKP Piter czy jedzie ktos wiecej od was?
Kielce jak tam? :)
Opolskie tez ktos chyba sie deklarował?
prosze o dopisanie sie do listy jak kogos pominalem jest sporo czasu ale dobrzy by było wiedziec ile wstepnie osob bedzie :) |
cinot - 1 Paź 2006, 11:42
FKP Piter napisał/a: | Z Wrocławia 180km. Sporo, ale nie mówie Nie. |
Wjeżdzas zna autostradę i te 84 kolometru do zjazdu na nysa opole pokonasz w pol godziny, potem masz 122 kilometry ładnąrównądroga, obeodnica koło opola, następnie przez ozimek, lubliniec, herby i jesteś, raptem 2 i pł godzinki, wiem bo jeżdze3 do wrocławia na studia. :-D
megi i shotta - 1 Paź 2006, 14:12
Witam Wszystkich
My z shottą bedziemy
Basiu postaram się żebyś miała konkurencje w ściganiu się
Do zobaczenia...
Darekmk3 - 1 Paź 2006, 14:49
megi i shotta napisał/a: | Witam Wszystkich
My z shottą bedziemy
Basiu postaram się żebyś miała konkurencje w ściganiu się
Do zobaczenia... |
i super bedzie mocna xr w akcji
zefir - 1 Paź 2006, 16:17
wkoncu
Kruku - 1 Paź 2006, 16:37
kruku sie postara bo tak by wypadalo daleko nie mam a to by wypadalo 22 tak i tak o ktorej godzince
Daras84 - 1 Paź 2006, 17:08
pewnie beda upalac juz od 10 do utraty sil :p
Danio - 1 Paź 2006, 19:17
Daras84 napisał/a: | pewnie beda upalac juz od 10 do utraty sil :p |
tak a niektórzy aż do wyfiletowania opon
Intruder - 1 Paź 2006, 21:04
zobaczymy co z tego wyjdzie i jaka bedzie pogoda. Jesli wszystko bedzie OK to wprowadze do rywalizacji nie konwencjonalną furę mój nowiusieńki nabytek ale szczegułów narazie nie przedstawie
djpleban - 1 Paź 2006, 22:20
ja się narazie nie określam...
mam ochotę jechac ale zobaczymy jak będzie
powiem tak- nie mówię nie
cinot - 2 Paź 2006, 00:08
J awłasnie byłem na torz epojeździć.
Chłopaki prawdopodonie 22 może byćmokro, uzbrojcie się w dobre opony, tor jest megaśliski, samochód samz siebie generowął m idrifty na moich slickach.
Pan z Golfa 4 który tezuznał, że godzina 23 to dobra pora na wyrazów zakończył zabawe z urwanym przednim lewym kołem.
prosż ewas, zadbajcie o bezpieczeństwo, załatwaijcie sobie porządne opony , letnie z dobrym bieznikiem.
Czas jaki zrobiłem noca na sliockach to 1 minuta zero sekund 42 setne, niestety sliski tor uniemożłiwia szybszajazdę.
pamiętajcie ooponach nie żartuję
Danio - 2 Paź 2006, 00:27
jak tak mówisz to sobie już pojeździłem...dzisiaj na deszczu wykonałem przy wyjeździe z podporządkowanej ślizg bokiem podobny do tych które robię w zimie...
Daras84 - 2 Paź 2006, 01:24
nie drygaj Danio ja diziasj narondo wjechale mprzodem a wyjechale mna wstecznyym damy rade
osimek1 - 2 Paź 2006, 01:27
ja nie mowie ze mnie nie bedzie ale teraz mam spore komplikacje ze szkola (wlasnie wywalili mnie z polibudy i szukam na biegu czegos innego - jest pare opcji ale na to potrzebuje wiekszej sumki:/) a do tego spore wydatki zwiazane z moja ukochana (o fiescie oczywiscie mowie;) ) i chyba raczej niepodolam finansowo bo jednak na dojazd tam i na to zeby tam poszalec to prawie 100na palwio musze miec a to jest dla mnie spora sumka
Danio - 2 Paź 2006, 01:35
osimek1 napisał/a: | ja nie mowie ze mnie nie bedzie ale teraz mam spore komplikacje ze szkola (wlasnie wywalili mnie z polibudy i szukam na biegu czegos innego - jest pare opcji ale na to potrzebuje wiekszej sumki:/) a do tego spore wydatki zwiazane z moja ukochana (o fiescie oczywiscie mowie;) ) i chyba raczej niepodolam finansowo bo jednak na dojazd tam i na to zeby tam poszalec to prawie 100na palwio musze miec a to jest dla mnie spora sumka |
więc zabierasz sie z jakimś klubowiczem z Twojej okolicy i już jest oki dasz radę
osimek1 - 2 Paź 2006, 01:45
pozyjemy zobaczymy - a do tego jest drugi problem - bo najpewniej wyladuje w szkole zaocznie a nieche juz sie z pierwszych zajec urywac:D
zefir - 2 Paź 2006, 10:46
hihi chyba bedzie dobrze moje yokohamy kochaja asfalt after deszcz, tylko boje sie o dohamowania przy moich za duzych hantlach do 13stek kapci ;(
ale cinot ma racje poprostu spotkamy sie bardziej treningowo i najwazniejsze zobaczymy sie znowu,scigania to druga kwestia.
choc jak np. bedzie lal deszcz to niewiadomo czy spot wypali czy poprostu przeniesiemy sie do jakiejs knajpy
Przepol - 2 Paź 2006, 10:53
Dokladnie jak bedzie lalu to do knajpki sie przeniesiemy ale???????????? kto wtedy autem wroci ?????
Spoko jak bedzie slisko to bedzie dobra zabawa
Ja ostatnio po deszu tez pomylilem kierunki jazdy po zrobieniu 180
zefir - 2 Paź 2006, 11:32
hehe jak to kto
kobiety
PumaRST - 2 Paź 2006, 18:22
ja raczej wypadam
djpleban - 2 Paź 2006, 18:43
zefir... określ się... bo jak ty i intruder nie jedziecie to co ja mam sam z ozo jechac
Darekmk3 - 2 Paź 2006, 19:40
Daras84 napisał/a: | nie drygaj Danio ja diziasj narondo wjechale mprzodem a wyjechale mna wstecznyym damy rade |
no przyznam ze zajebiscie Ci to wyszlo hahah Ty jechales tylem na rondzie a ja przed za Toba przed tobą zalezy z ktorej strony patrzec:P hehe a ludzie nie wiedzieli o co biega
Puma przyjedz przeca nie musisz byc RST na torze
ps.Cinot moze i ma racje ale kazdy ma swoj rozum i wie co robi a wiadaomo ze jak bedzie slisko to kazdy pierwsze bedzie wolniej jezdzil az wyzczuje sliski tor ale bedzie pogoda sie nie martwcie.pogoda zawsze jest i zabawa na zlotach tez a w knajpie bedzie lipa bo kto bedzie potem prowadzic rs1300? ? hmm nic zobaczymy jak to bedzie jest jeszcze troche czasu i nie ma co marudzic na zapas
pozdro
zefir - 2 Paź 2006, 21:45
markotny pleban jestes czy ja napisalem ze nie jade ??
a jesli nawet to mozesz przeciez jechac bez nas
Darekmk3 - 2 Paź 2006, 22:56
zefir napisał/a: | markotny pleban jestes czy ja napisalem ze nie jade ??
a jesli nawet to mozesz przeciez jechac bez nas |
no pleban mysle ze bedziesz co by pokazac ze ja tak mocnej 1.3 nie mam co by z 1.8 zetec porownywac masz tym razem wykrecic lepszy czas !!! :)bo z mojej strony juz lepszy nie bedzie
pozdro
QBOSS - 3 Paź 2006, 20:15
Nom ja też mam ochotę się z wami znów spotkać I poprawić mój czas dotychczasowy oczywiście Tak wiec na 95% pojawię się
tomekk58 - 3 Paź 2006, 21:30
pojawiło sie swiatełko w tunelu zajecia na uczelni tylko do 14.50 wiec jak dobrze pojdzie to przyjade chociaz na kilka godzinek pozdro
djpleban - 4 Paź 2006, 16:12
Darekmk3 napisał/a: | no pleban mysle ze bedziesz co by pokazac ze ja tak mocnej 1.3 nie mam co by z 1.8 zetec porownywac |
nie przypominaj mi
Ligers - 5 Paź 2006, 23:22
Do której przewidujecie być w Wyrazowie? Bo ja najwcześniej o 17 jestem w stanie dotrzeć...
Darekmk3 - 9 Paź 2006, 09:26
Ligers napisał/a: | Do której przewidujecie być w Wyrazowie? Bo ja najwcześniej o 17 jestem w stanie dotrzeć... |
o tego nie wiedza nawet najstarsi indianie:P a tak serio to nie wiadomo wszystko zalezy od pogody itd.. ale ostatnio po 17 ok 18 sie wszystko konczylo... najwyzej jak co to dzwon do kogos i bedziesz wiedziec jak sie cala impreza toczy
pozdro
Daras84 - 9 Paź 2006, 11:45
ja bym mial prosbe o jak najpozniejsze rozpoczecie bo tez mam szkole a bez sensu abym tam przyjechal na pol godizny i zawijal sie na chate... :p
Darekmk3 - 9 Paź 2006, 12:06
Daras84 napisał/a: | ja bym mial prosbe o jak najpozniejsze rozpoczecie bo tez mam szkole a bez sensu abym tam przyjechal na pol godizny i zawijal sie na chate... :p |
szkoła nie Goota nie ... a tak serio to zaczniemy nomalnie i Ci zdzwonie albo mi zdzwonisz jak sie zabawa toczy i bedzie wszystko jasne
pozdro
Piter - 9 Paź 2006, 20:53
Darekmk3 napisał/a: | zaczniemy nomalnie |
to znaczy?
cinot - 9 Paź 2006, 22:29
FKP Piter napisał/a: | Darekmk3 napisał/a: | zaczniemy nomalnie |
to znaczy? |
od zbiorowego miziania się
Od 10 rano
QBOSS - 12 Paź 2006, 21:06
Daras ja też mam szkołe i chyba będe musiał sie lekko urwać bo nie dam rady wiec dołączam sie do twojej prośby
kristofer - 15 Paź 2006, 08:23
z uwagi na to, iż 1 listopada wyjeżdzam nad morze odwiedzić groby najbliższych, nie będę mógł pojawić się na planowanym spotkaniu - chodzi tu głównie o względy finansowe
bardzo bym chciał spotkać się z wami, ale nie będzie to możliwe tym razem
przepraszam
Darekmk3 - 15 Paź 2006, 08:26
kristofer napisał/a: | z uwagi na to, iż 1 listopada wyjeżdzam nad morze odwiedzić groby najbliższych, nie będę mógł pojawić się na planowanym spotkaniu - chodzi tu głównie o względy finansowe
bardzo bym chciał spotkać się z wami, ale nie będzie to możliwe tym razem
przepraszam |
no szkoda ale i tak bywa niestety.. ,napewno bedzie jeszcze okazja do spotkanie
pozdro
adi08 - 17 Paź 2006, 21:48
z przykrością musze zakomunikować, że niestety ale prawdopodobnie zabraknie mnie w niedziele w Wyrazowie... tak więc życze udanej zabawy
Darekmk3 - 17 Paź 2006, 21:55
adi08 napisał/a: | z przykrością musze zakomunikować, że niestety ale prawdopodobnie zabraknie mnie w niedziele w Wyrazowie... tak więc życze udanej zabawy |
ale lipa widze ze mocna ekipa sie wykrusza
Przepol - 17 Paź 2006, 21:59
Adi punkty uciekna w klasyficji :-/
Piter - 18 Paź 2006, 07:43
Z przykrością informuję, że jeśli się coś niespodziewanego nie wydarzy do będę
cinot - 18 Paź 2006, 09:32
Przepol napisał/a: | Adi punkty uciekna w klasyficji :-/ |
Nadrobi
basia - 18 Paź 2006, 12:01
no i najprawdopodobniej mnie też nie będzie,a jak punkty uciekną to będę je gonić
QBOSS - 18 Paź 2006, 12:37
Hym ja widze że ludków zaczyna nam brakować :> bardzo nie dobrze oj będziecie nadrabiać
adi08 - 18 Paź 2006, 16:46
hahaha...dam Wam wygrać bo trzydziestego któregoś wazonu nie mam gdzie postawić... hahaha .... ale jestem skromy
Daras84 - 18 Paź 2006, 17:09
i mie tez nie bedzie nie z mojej winy to fiesta sie czukiereczek
Piter - 18 Paź 2006, 20:48
To ile osób będzie?
Bo jak mam jechać 200km dla garstki osób to średnio mi się widzi :?
RzEzNiK - 18 Paź 2006, 20:48
Czyli tak - zaczynamy o 10 kończymy jak późno się da. tak??
to ja w takim razie przyjadę na 12 a zbierać się będe jak sie zobaczy, ale w razie co będę dysponował 2-3 wolnymi miejscami w drodze powrotnej bo jak rozumiem nikt nie przewiduje wspólnego wyjazdu i wspólnego powrotu... ja zabiore CB radio więc jak coś w ekipie wracającej moge pełnić role pilota - niech strace
Piter - 18 Paź 2006, 20:58
RzEzNiK, piwo mi wisisz
Tel..... Środa Śląska - miałem inny ligin
basia - 19 Paź 2006, 20:46
Życzę wszystkim super zabawy,żałuję okrutnie że mnie nie będzie.Pozdrówka
Presto - 19 Paź 2006, 21:25
basia napisał/a: | Życzę wszystkim super zabawy,żałuję okrutnie że mnie nie będzie.Pozdrówka |
no wiesz co....dać taką plamę :-( ...szkoda, że Cie nie będzie
Piter - 20 Paź 2006, 19:18
U mnie strasznie kiepsko z kasą. I jestem sam z córką.
Ale jeszcze nie przesądzam sprawy.
Dowiem się wkońcu ile osób będzie :? ?
Daras84 - 20 Paź 2006, 20:41
ja bede jednak ale Cabriolotem
zefir - 20 Paź 2006, 22:48
Piter wpadaj milo zobaczyc nowa twarz
Darekmk3 - 20 Paź 2006, 23:18
tez bede Cinot bedzie
Presto
i przedstawiciele małopolski
ogolnie pewno bedzie pare osob -moze mniej niz ostatnio ale szlo sie spodziewac bo jednak pogoda sie robi ponura heh
pozdro
maerik - 20 Paź 2006, 23:52
Jedziemy, jedziemy. Ja tylko muszę być o 19 spowrotem w Krakowie.
Piter - 21 Paź 2006, 09:12
Zapodajcie mi do siebie jakieś nr. tel. jak bym się pogubił. Może być na PW.
Jak perzyjadę to ok. 11-12 stej.
Grila planujecie? Co trzeba przywieść?
Daras84 - 21 Paź 2006, 11:38
grill bedzi enapewno jak zwykle mamy swojego frakcyjnego takze damy skorzystac
osimek1 - 21 Paź 2006, 13:36
Darekmk3 napisał/a: | tez bede Cinot bedzie
Presto
i przedstawiciele małopolski
ogolnie pewno bedzie pare osob -moze mniej niz ostatnio ale szlo sie spodziewac bo jednak pogoda sie robi ponura heh
pozdro |
pogoda to akurat male piwo - wiekszym problemem w moim przypadku jest to ze mam zapalenie gornych drog oddechowych , wlasnie robie remont w lazience a co idzie za remontem totalny brak kasy
Przepol - 21 Paź 2006, 13:36
a jak braknie grilla to na kolektorze wylotowym bedzie smarzyc
QBOSS - 21 Paź 2006, 13:41
Zależy na czyim bo mójjest plastikowy wieć tak średnio to widze
maerik - 21 Paź 2006, 14:20
QBOSS napisał/a: | Zależy na czyim bo mójjest plastikowy wieć tak średnio to widze |
Wylotowy napewno nie jest platikowy
Daras84 - 21 Paź 2006, 20:12
maerik napisał/a: | QBOSS napisał/a: | Zależy na czyim bo mójjest plastikowy wieć tak średnio to widze |
Wylotowy napewno nie jest platikowy |
zdecydowanie
Piter - 21 Paź 2006, 20:22
Zapodajcie mi do siebie jakieś nr. tel. jak bym się pogubił.
QBOSS - 22 Paź 2006, 18:45
No to po imprezce Jak zwykle było zajefajnie choć tym razem za tor musieliśmy zapłacić po 5 zł od osoby ,spocik oceniam na b.udany
PS.
Basia wisisz mi dłógopisa
Darekmk3 - 22 Paź 2006, 20:46
QBOSS napisał/a: | No to po imprezce Jak zwykle było zajefajnie choć tym razem za tor musieliśmy zapłacić po 5 zł od osoby ,
|
hej nie od osoby ale od auta wiec luzik
było super jak zawsze i jak zawsze za krotko
trzeci - 22 Paź 2006, 21:03
No to gratuluje kolejnej udanej zabawy na torze i czekam na wyniki
Wyślijcie w WORDzie lub w Excelu na mój klubowy mail.
Gwoli przypomnienia: trzeci@fiestaklubpolska.pl
Pozdro ...
Darekmk3 - 22 Paź 2006, 21:10
trzeci napisał/a: | No to gratuluje kolejnej udanej zabawy na torze i czekam na wyniki
Wyślijcie w WORDzie lub w Excelu na mój klubowy mail.
Gwoli przypomnienia: trzeci@fiestaklubpolska.pl
Pozdro ... |
wyniki ma Cinot i jak tylko wejdzie na forum to je przepisze
powiem tyle byla bardzo ciekawa rywalizacja
pozdro
basia - 22 Paź 2006, 21:51
było pięknie,dziękuję wszystkim za super zabawę,było naprawdę świetnie no i ta rywalizacja,coraz bardziej mi się podoba
Piter - 22 Paź 2006, 22:23
Darekmk3 napisał/a: |
powiem tyle byla bardzo ciekawa rywalizacja
pozdro |
Było superaśnie !
Choć moja 1.1 niespodzianki nie sprawiła :-/ Auto chyba za bardzo...seryjne Zabrakło przede wszystkim doświadczenia
Pozdro...
Przepol - 23 Paź 2006, 08:45
Piter ja tez jechalem 1,1 na calkowitej serii i jestem bardzo zadowolony bo porwawilem czas z ostatniego zlotu o 2,2 sek
Było zjaebi.......
Cinot wrzuc zdiecia i pokaz co tam odstawilismy
Dziekuje wszystkim za super zabawe
[ Dodano: Pon Paź 23, 2006 08:31 ]
Zefir i jego niedozwolone
przerobki tunningowe
Diesel tez dawal rade
QBOSS - 23 Paź 2006, 10:00
Hehe jasne że Diesel dawał rade nawet niektórym benzyniakom skopał dupsko
Co do fotek to wrzucę jak tylko będę w domu
cinot - 23 Paź 2006, 10:04 Temat postu: Wyrazów 4 FOTKI Moje fotki takie raczej okołotorowe
Fajne fotki ma QBOSS.
Ja mam tylko tyle, bo aparat mi się zepsuł i
nie zawsze robi zdjęcia, poza tym popieprzył
datę
Jak widac Basia dobrze spisuje sie jako holownik
Ale nie tylko ona
Bo ja też
A i pablo784 nie chciał być gorszy i to ona wygrał przeciaganie auta z czasem 9,4 dzięki niesamowitej technice
Potem przyszedł czas na wyścig w którym wziąłem udział ja i Basia, ale Basia oszukiwała korzystając z pomocy Przyczajonego Przepola
Gdy wykryłem oszustwo wyzwałem go na męski pojedynek który wygrałem
Z fiesty przepola po walce na torze, niestety zostały wióry
A to cudowny driftowóz Bystrego Ford taunus 2.3 v6 którym miałem okazjęsięp;rzejechać, i który to dostarcza niesamowitych wrażeń. przy aucie Bystry i darekmk3
Klasyczny olej do klasycznego cabrio i jakieś dziwolągi przy nim
A wieczorną częśc zlotu oświetlał Damian i jego fiesta na która udalo mu się zamontowac oświetlenie stadionowe
Kod: | Cinot popraw fotki jak możesz na miniaturki albo wrzuć jeszcze raz (przyp. moderator) |
cinot - 23 Paź 2006, 10:06
Qboss dawaj fotki :-D
Przepol - 23 Paź 2006, 10:07
QBOSS napisał/a: | Hehe jasne że Diesel dawał rade nawet niektórym benzyniakom skopał dupsko |
Czuje jakis podtekst
Cinot ty tez dawaj fotki
zefir - 23 Paź 2006, 10:08
ale smieszne mozecie juz skonczyc sie smiac z mojego zatkanego zeteca banghead banghead banghead
bylo zajebiscie fajnie bylo was znowu zobaczyc
pozdrawiam
cinot - 23 Paź 2006, 10:08
Przepol przenies fotk ido tematu co link dałem, będzie porządek :-D
[ Dodano: Pon Paź 23, 2006 10:09 ]
zefir napisał/a: | ale smieszne mozecie juz skonczyc sie smiac z mojego zatkanego zeteca banghead banghead banghead
bylo zajebiscie fajnie bylo was znowu zobaczyc
pozdrawiam |
Nie tłumacz się
QBOSS - 23 Paź 2006, 10:13
Cinot a gdzie są nasze wyniki
Przepol napisał/a: | Czuje jakis podtekst |
E tam wydaje ci się
Przepol - 23 Paź 2006, 10:14
cinot napisał/a: | Potem przyszedł czas na wyścig w którym wziąłem udział ja i Basia, ale Basia oszukiwała korzystając z pomocy Przyczajonego Przepola |
Ale udowodnij bo mnie wcale tam nie widac
Przyznaj ze Basia byla lepsza
basia - 23 Paź 2006, 10:34
heh,Panowie,widzieliście na własne oczy ile mam siły,więc szczerze radzę-lepiej mi na odcisk nie wchodzić
basia - 23 Paź 2006, 10:42
no panowie,ja wam żadnych podtekstów nie będę czynić ale moje samopoczucie po wczorajszych eliminacjach jest po prostu świetne pozdrówka
maerik - 23 Paź 2006, 10:50 Temat postu: Re: Wyrazów 4 FOTKI
cinot napisał/a: |
Z fiesty przepola po walce na torze, niestety zostały wióry
|
Hahaha - to zdjęcie miażdży! hooray
Cinot popraw fotki z imageshack, a jak nie masz to wrzuć proszę jeszcze raz żeby były miniaturki.
Ten temat podepnę do tematu o wyrazowie, relacja będzie w nim żeby nie było 2 tematów bo to nie ma sensu.
Pozdrawiam!
Dzięki za wspólną zabawę!
cinot - 23 Paź 2006, 10:50
Fiesty benzynowe:
1. Darekmk3 ( fiesta 1.3) 50,3 50,1 50,00 49,6
2.Basia (fiesta 1.3 Darkamk3) 52,7 53,5 52,6 51,6
3.Przepol( fiesta 1.1) 53,7 53,5 53,5 53,2
4.Zefir ( fiesta 1,25) 52,8 52,8 54,4 53,4
5.Michał ( fiesta 1.6) 54,6
6.Damian ( fiesta 1.4) 55,6 54,7
7. FKP Piter ( fiesta 1.1) 59,5 1.09 58,1 56.6
Fiesty diesel
1.QBOSS ( 1.8 diesel) 54,0 53,3 52,8 52,6
2.Pablo784 ( 1.8 diesel) 56,04 55,4 55,7 55.1
3.Maerik ( 1.6 diesel) 57,4 55
Presto (1.6 diesel) 55
AUTA NIESKLASYFIKOWANE, KLASA OPEN
1.Bystry ( bmw 318 cinota) 48,8
2.Cinot (bmw 318) 49,2 49,4 50,04 49,2
3. Bystry ( ford taunus 2.3) 49.9 49,7
4.Ade ( nexia 2.0) 50,04 51 50,02 50,02 49,7
5.Mikeb4 (ford escort 1.3) 53,00 53,00 53,2
6. Fred ( honda prelude 2.0) 53,1 54,1 52,6 53,1
Daras84 - 23 Paź 2006, 10:58
szkoda z emusialem pojechac do domu bo widze zabawa byla przednia
maerik - 23 Paź 2006, 11:12
cinot napisał/a: | AUTA NIESKLASYFIKOWANE, KLASA OPEN |
Brakuje Nexii ADEgo, a ja chciałem tylko dodać, że mój pierwszy czas był robiony na 2gim, a drugi czas na 3cim biegu bo inne mi nie działały! ass
QBOSS - 23 Paź 2006, 11:28
Hehe ciekaw jestem ile moge jeszcze wyciagnąc na tym toże Jak narazie 3 czas ogólnie z fiestek Nice
Basia - w sumie to podobne czasy mamy, oprócz tego ostatniego :(,Nom ale następnym razem spróbuje cię dogonić
QBOSS - 23 Paź 2006, 11:35
Daras84 - ważne że się pokazałeś ,a następnym razem będziemy sie wszyscy bawili
Darekmk3 - 23 Paź 2006, 12:07
QBOSS napisał/a: |
Basia - w sumie to podobne czasy mamy, oprócz tego ostatniego :(,Nom ale następnym razem spróbuje cię dogonić |
urwac sekunde to duzo urwac 2 sekundy to zajebiscie duzo,a nastepnym razem rs1300 bedzie w nieco szybszym wydaniu i na innym bardziej profi na ten tor ogumieniu wiec do nastepnego sprobowania na torze ekipa z rs1300 bedzie jezdzic znowu szybciej
pozdro
cinot - 23 Paź 2006, 12:33
QBOSS napisał/a: | Hehe ciekaw jestem ile moge jeszcze wyciagnąc na tym toże Jak narazie 3 czas ogólnie z fiestek Nice
Basia - w sumie to podobne czasy mamy, oprócz tego ostatniego :(,Nom ale następnym razem spróbuje cię dogonić |
Moższ jescze sekunde lub półtorej urwac po zmianie zawieszenie na niższe i montazu stabilizatorow oraz niskoprofilowych opon, bo na ostatnim zlocie miałes koło 58 sekund czasy przejazdów, widzisz samą techniką ile zszedłes.
fotki daj :-D
czasy ade
50,04 51 50,02 50,02 49,7
[ Dodano: Pon Paź 23, 2006 12:36 ]
maerik napisał/a: | cinot napisał/a: | AUTA NIESKLASYFIKOWANE, KLASA OPEN |
Brakuje Nexii ADEgo, a ja chciałem tylko dodać, że mój pierwszy czas był robiony na 2gim, a drugi czas na 3cim biegu bo inne mi nie działały! ass |
Dodałem czasy Ade, maerik biegi niewazne, nie ma tłumaczęn ja tylko 2 razy 3 użylem :mad:
cinot - 23 Paź 2006, 12:40
Daras i tak respect za chciałi ci sie na godzinęwpasc i za to ze jechałeś stopem z moherami w 30 letnim oplu rekordzie jak esiek się spsuł.
RzEzNiK - 23 Paź 2006, 13:38
A ja bardzo serdecznie przepraszam że tak późno diziękuje ale DZIęKUJE za zajefajną zabawe i zaufanie - jako głowny arbiter rzecz jasna - dzięki Bystry - (dla nie obecnych pomiar czasu na 2 stopery był co by wiarygodnie było...)
Zabawa była przednia - czasem tylna ale było super, naprawde miłe zaskoczenie i duży plus dla ludzi których poznałem - wrażenia nie zapomniane ..hehe
następną razą też wytargam mojego klonkra...zobaczymy jak sie będzie jechało...
Szkoda tylko że tak krótko... :(
RzEzNiK - 23 Paź 2006, 13:44
TO JEDNAK NIE DOJECHAł DO DOMU ESKORT??
czekam na relacje co padło...
ade - 23 Paź 2006, 14:15
a moj ostatni czas 49,7 ??
cinot - 23 Paź 2006, 14:16
Dodam, że stopery bardzo równo nam chodziły
cinot - 23 Paź 2006, 14:17
korba sobie bokiem wyszła, ( chyba apnewka sę obróciła) więcej info u darasa
QBOSS - 23 Paź 2006, 14:17
Darekmk3 napisał/a: | urwac sekunde to duzo urwac 2 sekundy to zajebiscie duzo,a nastepnym razem rs1300 bedzie w nieco szybszym wydaniu i na innym bardziej profi na ten tor ogumieniu wiec do nastepnego sprobowania na torze ekipa z rs1300 bedzie jezdzic znowu szybciej
pozdro |
Hehe spoko moja fofi też przejdzie szereg zmian wiec być może się coś poprawi
cinot napisał/a: | Moższ jescze sekunde lub półtorej urwac po zmianie zawieszenie na niższe i montazu stabilizatorow oraz niskoprofilowych opon, bo na ostatnim zlocie miałes koło 58 sekund czasy przejazdów, widzisz samą techniką ile zszedłes.
fotki daj :-D |
Fotki będą wieczorem jak wrócę z pracy ,a co do techniki to masz zupełna racje tutaj da sie wiele poprawić ,wcześniej bałem sie że sie coś stanie teraz znam już tor i możliwości swojego autka
Daras84 - 23 Paź 2006, 14:23
hej no dojechalem do domku ale stopem z mocherowcami ktorzy pewnie wracali z mszy na gorze swietej anny ale chwała im za to ze wzieli mlodego lepka w esku wyrabalo mi w bloku dziure wielkosci piesci... za bardzo chyab sie spiesyzlem na cwiczenia <nawiasem mowiac zdazylem >no nic nastepnym razem wpadne fiesta na pewno na dluzej i powalczymy na 46 sekund bo obecny czas mam 47.1 milo z epoznalem kilka nowych jakze niezwykle wesolych ludzi do nastepnego razu
cinot - 23 Paź 2006, 14:36
ade napisał/a: | a moj ostatni czas 49,7 ?? |
Już dodałem, sorki miałem z 2 strony kartki zapomniałem
cinot - 23 Paź 2006, 14:39
Nie da rady dras, po zrobieniu rdzy auto będzie cięższe
QBOSS - 23 Paź 2006, 16:42
Ok wiec tak jak obiecałem wstawiam swoje fotoski
Nom piłke też mieliśmy ......
Czy już pisałem że "mieliśmy" piłke
Basia zbyt bardzo cisnęła Darkowi auto i wiele po nim nie zostało ,to samo zresztą było z BMW Cinonta niby taka fura hehe
Hym i kto tu dysponuje lepszym czasowstrzymywaczem
Kurde co jest z tą fiestą wszyscy sie do niej lepią ale ona i tak ma wszystkich gdzieś
Pablo784 - 23 Paź 2006, 17:49
QBOSS napisał/a:
Cytat: | Hehe ciekaw jestem ile moge jeszcze wyciagnąc na tym toże |
narazie tylko wyciagles filtr powietrza a wlasciwie zapomniales go wsadzic
Przepol - 23 Paź 2006, 19:45
Qboss rewelka zdiecia
Mam prosbe jak masz wiecej tych zdiec to szybki zip i przepol@o2.pl
Cinot ja ty masz wiecej zdiec to tez bym cie prosil o maila
Ps. Zefir a coz ci tak spuchlo ??
Przepol - 23 Paź 2006, 20:51
RzEzNiK napisał/a: | dla nie obecnych pomiar czasu na 2 stopery był co by wiarygodnie było...) |
Dobra, dobra razem z Cinotem wzieliscie w lape od Darka i Basi
i oczywiscie QBOSS pewnie tez sie dorzucil
cinot - 23 Paź 2006, 20:56
Basia nie bardzo ma cos coby można wziąc w łapkę darus i qboss to co innego
cinot - 23 Paź 2006, 21:01
j awifcej fot nie mam aparat sie popsul.
QBOSS daj tez mi fotki jak mozesz cinot@o2.pl
Danio - 23 Paź 2006, 22:37
cinot napisał/a: | Basia nie bardzo ma cos coby można wziąc w łapkę darus i qboss to co innego |
no tutaj to bym sie Grzesiu ostro pokłócił...ale nic nie mówię bo stracę opinię na którą ciężko pracowałem tak czy inaczej Basia jesteś niesamowita babeczka
Przepol - 23 Paź 2006, 22:38
ale slyszalem ze Darek placil za siebie i Basie
[ Dodano: Pon Paź 23, 2006 21:39 ]
Danio napisał/a: | Basia jesteś niesamowita babeczka |
dokladnie popieram w 100 %
cinot - 23 Paź 2006, 22:46
Danio napisał/a: | cinot napisał/a: | Basia nie bardzo ma cos coby można wziąc w łapkę darus i qboss to co innego |
no tutaj to bym sie Grzesiu ostro pokłócił...ale nic nie mówię bo stracę opinię na którą ciężko pracowałem tak czy inaczej Basia jesteś niesamowita babeczka |
Wyjasnij, pokłóćmy się
Piter - 23 Paź 2006, 23:37
Daras84, mówiłem, że na wale tak stukało
Kilka fotek wrzucę za dzień lub dwa bo mi się komp sypnął :-/
Fajne zdjęcia, ale czemu mnie nigdzie nie ma ? :? Może mnie nie było :-/
cinot - 23 Paź 2006, 23:38
nie martw się mnie tez mało jest, wspomnienia ważniejsze
QBOSS - 24 Paź 2006, 00:06
Dementuje ,ja nic w łape nie brałem ani nie dawałem
Przepol- 5 zł za opublikowanie mojego zdjecia jako avatara
Darekmk3 - 24 Paź 2006, 00:22
co wy tu insynujecie hehehe
poprostu tem rs1300 objechal tych co mial objechac ,i broni nie sklada moge chyba smialo to powiedziec za Basie ze dalej bedzie zdrowa rywalizacja polączona z fajna zabawą i mam nadzieje,że team rs1300 nadal bedzie sie toczył po torze ,co do mierzenia czasow to tez mierzylem i wychodzily super,no prawdopodobnie to w tym roku niestety ostatnia tam impreza jest bo w listopadzie juz bedzie za zimno na takie cos-pomysli sie jeszcze nad torem ze słupkami na sniegu/lodzie zobaczymy zreszta co z tego wyjdzie
pozdrowienia dla wszytskich przybylych i dla tych co nie przyjechali
pozdro
Darekmk3 - 24 Paź 2006, 00:32
fotki na darekzory@poczta.fm pliss
no fajne foty i fajne komentarze do nich :)jest co wspominac
pozdro
Przepol - 24 Paź 2006, 05:48
QBOSS napisał/a: | Przepol- 5 zł za opublikowanie mojego zdjecia jako avatara |
Spoko wysle przelewem, ale i tak bede na zero bo z Maerika sciagne 5 zl za moje zdiecie
Ps. Kurde QBOSS z tego co pamietam to ostatni najlepszy czas jaki wykreciles to ja ci mierzylem, i mialem wtedy dziwne ze komorka cinota jakos zatrzymalas na 10 sek :D:D:D:D i temu tak malo wyszlo
QBOSS - 24 Paź 2006, 08:33
Przepol - ty lepiej nie kombinuj bo podniosę cenę za avatara
Darekmk3 - 24 Paź 2006, 08:37
QBOSS napisał/a: | Przepol - ty lepiej nie kombinuj bo podniosę cenę za avatara |
a masz taka fotke ale mojego toczydełka? bo w koncu przydalo by sie avat zmienic
pozdro
basia - 24 Paź 2006, 09:03
Panowie,dementuję,nic nikomu do ręki nie brałam,a tym bardziej nie dawałam hehe,wy zboki po prostu tak wyszło pozdro ;-)
RzEzNiK - 24 Paź 2006, 10:27
Hehe - topik powinien sie nazywać dawanie w łape
ja generalnie stwierdzam że było sprawiedliwie do 15 - dalej już nie moge nic powiedzieć , ale bardzo żałuje że nie mogłem brać udziału w konkurencjach poza torem ..hehe następnym razem przygotujemy baaardzo aktrakcyjny program -już nad nim pracuje
Darekmk3 - 24 Paź 2006, 10:35
RzEzNiK napisał/a: |
ja generalnie stwierdzam że było sprawiedliwie do 15 - dalej już nie moge nic powiedzieć , ale bardzo żałuje że nie mogłem brać udziału w konkurencjach poza torem ..hehe następnym razem przygotujemy baaardzo aktrakcyjny program -już nad nim pracuje |
no poznajac Twoją osobe juz sie ciesze na sama mysl -bo bedzie napewno kupa śmiechu hehehe no a nastepnym razem tez robimy za fotokomurki
pozdro
QBOSS - 24 Paź 2006, 12:53
Darek coś tam powinno się znaleźć ,ogólnie było by dużo fajnych fotek niestety wiele nie wyszło ponieważ ten aparat który miałem ze sobą miał spapraną ognikową i nie zawsze dobrze sie ustawiał, tak to jest jak używa go wiele osób, chyba zainwestuje we własny
maerik - 24 Paź 2006, 12:53
Przepol napisał/a: | bede na zero bo z Maerika sciagne 5 zl za moje zdiecie
|
QBOSS - 24 Paź 2006, 13:35
Ej temat z fotami nam zapitolili ?? co jest grane ??
maerik - 24 Paź 2006, 13:55
QBOSS napisał/a: | Ej temat z fotami nam zapitolili ?? co jest grane ?? |
Musiałem posprzątać bo gadaliście tu i tu. Nie potrzeba nam 2 tematów. Dla "nowych" wprowadza to zamieszanie. Jestem jak Tefal - myśli o wszytkim.
Czy ktoś zgłasza sprzeciw?
P.S.
Grilla też ja musiałem sprzątać fajka
cinot - 24 Paź 2006, 14:13
Ale ja rokładałem i rozpalałęm :-D
Przepol - 24 Paź 2006, 17:28
A nikt nie ma zdiecia jak dwie odkorbione osoby biegly na nogach przez tor ???
a tak apropo to niezly czas 4:05.99 NA BUTACH
Darek ja mam cos takiego
PS. QBOSS ponawiam prosbe o przslanie zdiec na maila
QBOSS - 24 Paź 2006, 22:50
Darek a ja mam jeszcze takie
Przepol - jak mam ci posłać 50 MB ??
Przepol - 24 Paź 2006, 23:02
QBOSS a w szkole dzielic to uczyli??
Podziel zdiecia na partie zeby nie przekraczaly 20 Mb
Tak chyba da sie zrobic??
Darekmk3 - 24 Paź 2006, 23:04
dzieki pany za foty:) i zdjecia tez chce na maila
pozdro
QBOSS - 25 Paź 2006, 07:58
Ok to jak sie obrobie z pracą to wam wyśle
RzEzNiK - 25 Paź 2006, 08:20
Darekmk3 napisał/a: | no a nastepnym razem tez robimy za fotokomurki |
Rzeznik fotokomurcok - może być ...haha a uchalając rąbka tajemnicy propo planów na następnę imprezy podpowiem że będą potrzebne jajka, zestaw serwisowy do kapcia, lina-to mnie natchnęło, kilo ziemniaków i pare innych ciekawych akcesoriów ale śmiechu będzie co nie miara ... zresztą przed zlotem zrobimy konkurs na konkurencje co nie?
Darekmk3 - 25 Paź 2006, 08:23
RzEzNiK napisał/a: | Darekmk3 napisał/a: | no a nastepnym razem tez robimy za fotokomurki |
Rzeznik fotokomurcok - może być ...haha a uchalając rąbka tajemnicy propo planów na następnę imprezy podpowiem że będą potrzebne jajka, zestaw serwisowy do kapcia, lina-to mnie natchnęło, kilo ziemniaków i pare innych ciekawych akcesoriów ale śmiechu będzie co nie miara ... zresztą przed zlotem zrobimy konkurs na konkurencje co nie? |
szklanka z woda jeszcze lub jakas miarka przejazd po torze ze szklanka wody na masce na czas heheheeheh ale jazda
pozdro
zefir - 25 Paź 2006, 09:46
przejazd po torze z basia na masce bat
basia - 25 Paź 2006, 09:49
zefir napisał/a: | przejazd po torze z basia na masce bat |
a jak spadnę???
Darekmk3 - 25 Paź 2006, 09:52
basia napisał/a: | zefir napisał/a: | przejazd po torze z basia na masce bat |
a jak spadnę??? |
hahhaha no to konkurecnja dobra zefir tos puscil wodze fantazji
cinot - 25 Paź 2006, 10:14
To wtedy zawodnik przegrywa
zefir - 25 Paź 2006, 11:38
tak mnie naszlo przy instalacji audio w domu
RzEzNiK - 25 Paź 2006, 12:19
zefir napisał/a: | tak mnie naszlo przy instalacji audio w domu |
hmm to Ty o Basi myślisz nawet podczas pracy ?? uuu Baśka - ja tu widze że po zlocie to Ty będziesz mieć kupe ofert matrymonialnych - może zrobić Ci odpowieni dział żebyś nie szukała ?? :lol:
Zefir - bez pracy nie ma kołaczy a bez duszenia nie ma jedzenia kuj żelazo póki gorące hahaha
cinot - 25 Paź 2006, 13:28
RzEzNiK napisał/a: | kuj żelazo póki gorące hahaha |
jak sie bawimy w mądrości życiowe to podam jeszcze filozofię mojedo profesora
od historii z liceum,
,,Ucz się na zapas a czarna godzina nie spotka cię" :mad:
basia - 25 Paź 2006, 13:34
czuję się zawstydzona,ale miło mi niezmiernie że Zefirek sobie o mnie myśli,szkoda tylko że chce mnie wozić na masce,może jego marzeniem jest że zlatuję z maski prosto pod koła,a on dodaje gazu...już widzę tę dziką satysfakcję na jego niewinnej twarzy...
osimek1 - 25 Paź 2006, 14:56
basia napisał/a: | już widzę tę dziką satysfakcję na jego niewinnej twarzy... |
z ktorej strony jest niewinna??
zefir - 25 Paź 2006, 15:04
od spodu
cinot - 25 Paź 2006, 15:06
basia napisał/a: | czuję się zawstydzona,ale miło mi niezmiernie że Zefirek sobie o mnie myśli,szkoda tylko że chce mnie wozić na masce,może jego marzeniem jest że zlatuję z maski prosto pod koła,a on dodaje gazu...już widzę tę dziką satysfakcję na jego niewinnej twarzy... |
szkoda takiego ładnego czerwonego zderzaczka
basia - 25 Paź 2006, 15:52
Cinot plask ale jesteś kolega,a ja bym ci gwiazdkę z nieba...
zefir - 25 Paź 2006, 16:20
basia lepiej jest tak:
Cinot ja bym Ci gwiazdką z nieba przyjeb....
cinot - 25 Paź 2006, 16:48
basia napisał/a: | Cinot plask ale jesteś kolega,a ja bym ci gwiazdkę z nieba... |
No żartuję, ja oraz inne chłopaki z squadu by ci krzywdy zrobic nie dały
, własną piersią muskularną zasłoniły
Góry przestawiały, morza wysuszały
Zefir od gwiazdek się odstosunkuj
Przepol - 25 Paź 2006, 16:56
Eee tam Basia nawet jakbys spadla z maski zefira to zanim on by przyspieszyl to bys zdarzyla uciec
Ps. Zefir czy twoj zetec dalej ma kare do odwolania ??
Oj widze ze najblizszy spot zapawiada sie bardzo ciekawie :D
basia - 25 Paź 2006, 17:13
jak dalej będę się tak opychać słodyczami (w związku z rzuceniem nałogu) to na pewno nie zdążę uciec,ba,myślę że pognę chłopakowi maskę w aucie
Przepol - 25 Paź 2006, 17:17
Spoko bedzie przed zawodami oficjalne wazenie
A jezeli wyjdzie za duzo to tym razem beda dwa okrazenia wokol toru
zefir - 25 Paź 2006, 18:57
moja fiesta wkoncu pokazala przyczyne
teraz potrzebuje troche czasu i $$$ by ja usunac
jak cos wsadzimy Cie na maske Taunusa ona byla bardzo solidna
cinot - 25 Paź 2006, 20:04
zefir napisał/a: |
jak cos wsadzimy Cie na maske Taunusa ona byla bardzo solidna |
To jest myśł :-D
maerik - 25 Paź 2006, 21:15
zefir napisał/a: | moja fiesta wkoncu pokazala przyczyne
teraz potrzebuje troche czasu i $$$ by ja usunac
|
Co było? Świeczki może?
zefir - 25 Paź 2006, 21:49
nie
cinot - 25 Paź 2006, 21:59
Kable WN?
zefir - 25 Paź 2006, 22:19
nie
Przepol - 25 Paź 2006, 22:26
Zatkany dolot ??
zefir - 25 Paź 2006, 22:37
zapieprzony stozek to pierwsza, druga to niedokladnie wlozony czujnik
fiesta juz smyra
MikeB4 - 25 Paź 2006, 23:48
Hmmm obiecane filmiki
ftp://ftp.capri.pl/user/m...yrazow22.10.06/
Niestety wiśniowa Fiesta zagineła w boju tj. filmiku nie znaleziono :-( podobnie jak prawie driftów Hondy.
Część walnąłem też na www.youtube.com pod hasłem WyrazowFkp .... tylko, że stamtąd nie da sie chyba pobrać ;-)
Piter - 25 Paź 2006, 23:56
Pozdro...
maerik - 26 Paź 2006, 00:55
Zefir, a już miałem pytać czy powodem usterki był kierowca?
Mike da się z youtube pobrać w postaci pliku flashowego SWF. Dzięki za super filmiki! ziom
QBOSS - 26 Paź 2006, 01:08
MikeB4 - Nom mnie tam też nie ma :( szkoda
Przepol - 26 Paź 2006, 06:34
Mike - no ladnie, jak to zginela ??
Zefir - Co wygralrm ?? za dobra odpowiedz ??
RzEzNiK - 26 Paź 2006, 08:28
Panowie i Panie
A ja tak na podsumowanie to chciałem tylko zauważyć (będąc konsekwentnym ) że zefirek się wcale przed moimi oskarżeniami nie broni... szybko zgrabnie zmienił temat na przyczyny "awarii" swojej fiesty...
5 za odwracanie kota ogonem !!
(ale ze mnie świnia wredna hehe...)
Darekmk3 - 26 Paź 2006, 09:12
MikeB4 napisał/a: | Hmmm obiecane filmiki
Część walnąłem też na www.youtube.com pod hasłem WyrazowFkp .... tylko, że stamtąd nie da sie chyba pobrać ;-) |
a ja pod tm haslem znalazlem czerwcowe wyczyny Adiego i nic wiecej jak ktos cos znalazl niech poda linka ,ale zasysam z serwera za to i dzieki za filmiki
pozdro
MikeB4 - 26 Paź 2006, 09:26
są tylko wyszukiwarka jakoś tego nie pokazuje - pewnie coś źle wpisałem
http://www.youtube.com/watch?v=eJdEEa8ITok
Presto
http://www.youtube.com/watch?v=MrVxCeCBDO8
DarekMk3
http://www.youtube.com/watch?v=dbiISoT66so
DarekMk3
http://www.youtube.com/watch?v=mz2IKe0duMg
Zefir1
http://www.youtube.com/watch?v=ke5aqFwIlCk
Zefir2
chyba te na serwerze do pobrania są lepszej jakości 8)
Darekmk3 - 26 Paź 2006, 09:35
dziekowac
tak na serwerze sa lepszej jakosci
MikeB4 - 26 Paź 2006, 11:44
Nie zgineła tylko zagineła w akcji ...
faktycznie dieselek też zaginął - nawet dwa....
no to musicie być nastepnym razem
zefir - 26 Paź 2006, 18:19
jak patrze jak fiesta zbiera sie na jedynce to az mnie dupsko sciska :((
dzieki za video jest zajebiste
Przepol - 26 Paź 2006, 19:49
MikeB4 napisał/a: | Nie zgineła tylko zagineła w akcji ... |
Tak jezdzi tam dalej
RzEzNiK - 27 Paź 2006, 12:25
PRZEPRASZAM!! KTO? PYTAM SIE KTO udzielił wam pozwolenia na publikowanie mojego wrednego pyska w świecie ?? heheh ale was po kieszeni pociągne
cinot - 27 Paź 2006, 17:01
Ale fajnie mnie też nagrali, i mój perfekcyjny ,, bezgumopalny" start :-D hehe filmik z najlepszego mojego przejazdu ( 49,2), wielkie dizęki.
Przepol - 27 Paź 2006, 17:54
tak kor........a macie sie z czego cieszyc a mnie niema, bo jak chuck noris zaginolem w akcji
Daras84 - 27 Paź 2006, 21:00
Cinot bo ona juz nie potrafi zamielic
a tak wyglad amoj silnik po wyrazowie--> urwana korba
cinot - 28 Paź 2006, 00:07
Potrafi, ale ja nie z ,,Gigantów szos" coby oponami mieliić.
No silnik ma teraz pojemność 1,6 litra + cały świat, ale musi być mocny
Daras84 - 31 Paź 2006, 12:58
cinot napisał/a: | Potrafi, ale ja nie z ,,Gigantów szos" coby oponami mieliić.
No silnik ma teraz pojemność 1,6 litra + cały świat, ale musi być mocny |
Mocny to on teraz bedzie pod maske idzie RST
RzEzNiK - 31 Paź 2006, 13:02
Daras84 napisał/a: | a tak wyglad amoj silnik po wyrazowie--> urwana korba |
o żesz k.... ładnie blok pocharatało...To ja widze, że dłuższy remont sie kroi...
Daras84 - 1 Lis 2006, 11:26
RzEzNiK napisał/a: | Daras84 napisał/a: | a tak wyglad amoj silnik po wyrazowie--> urwana korba |
o żesz k.... ładnie blok pocharatało...To ja widze, że dłuższy remont sie kroi... |
nie bedzie remontu silnik idzie na tajle a pod maske RST ale to juz zajecie nowego wlasciciela
RzEzNiK - 2 Lis 2006, 09:41
sprzedałeś habete ??
Daras84 - 2 Lis 2006, 09:54
tak a najlepsze jest to ze od razu w poniedzialek
RzEzNiK - 2 Lis 2006, 12:24
tak BDW - daras czemu masz profil "kobieta"? nie jestes pewny swojej orientacji?
zefir - 2 Lis 2006, 12:31
hehe to dlugo i pelna erotyki historia z ZG w 2006 roku
Daras84 - 2 Lis 2006, 13:15
zefir napisał/a: | hehe to dlugo i pelna erotyki historia z ZG w 2006 roku |
o tak zgadza sie zreszta po wizycie w ZG nie tylko ja zmieniłem orientacje kilka razy na Wyrazowie chciano siła zdementowac pogłoski ale si enie dałem
basia - 2 Lis 2006, 14:45
To parwda,Daras nie odważył(a) się stanąć przed komisją sprawdzającą płeć,no cóż bał się,choć nikt go przecież zgwałcić nie chciał ;-)
cinot - 2 Lis 2006, 15:17
basia napisał/a: | nikt go przecież zgwałcić nie chciał ;-) |
I kto to mówi
Daras84 - 2 Lis 2006, 15:26
basia napisał/a: | To parwda,Daras nie odważył(a) się stanąć przed komisją sprawdzającą płeć,no cóż bał się,choć nikt go przecież zgwałcić nie chciał ;-) |
nie ufam wam zboczuchy za dobrze was znam zreszta przed komisja miałem stanac razem z Pumcią
Darekmk3 - 2 Lis 2006, 17:29
bała sie stanąc przed komisją -potwierdzam ale składu komisji nie zdradze
trzeci - 2 Lis 2006, 19:31
Daras84 przecież nie musisz stawać przed żadną komisją
Zmianę płci masz potwierdzoną na oficjalnym dokumencie z ZG 2006, wiem bo sam go podpisywałem, tuż obok podpisu Karoliny/Szopicy ;-)
Więc nikt nie może Cię zmuszać do stanięcia przed Komisją ani tym bardziej gwałcić
Jakby co, pokaż dokument, a jak jeszcze będą jakieś wątpliwości to powiedz:
PRZYJACIOŁOM SIĘ UFO ! ;-)
Pozdro ...
RzEzNiK - 3 Lis 2006, 20:42
Generalnie czytając ten wontek , stwierdzam że wszyscy jesteśmy .... inni :
Dajmy Darasowej spokoj już , niech ma co ma.jego sprawa czy mu dynda czy nie :
Daras84 - 3 Lis 2006, 11:13
zeby zycie miało smaczek.... 8)
|
|