Forum FiestaKlubPolska -

Archiwum Forum FKP - Wyrazow 22.10.2006r -powtorka z rozrywki -zapraszamy

Darekmk3 - 28 Wrz 2006, 09:49
Temat postu: Wyrazow 22.10.2006r -powtorka z rozrywki -zapraszamy
j.w
powtorka wrzesniowej imprezy pisac kto chetny inne frakcje jak zawsze mile widziane

ZAPRASZAMY :-)

trzeci - 28 Wrz 2006, 10:04

Ja tylko dodam, że impreza będzie miała powiązanie z tym oto tematem: ORMFKP który wkrótce zapełni się informacjami. :)
Pozdro ...

basia - 28 Wrz 2006, 10:28

melduję że będę jak zawsze,hehe,panowie ćwiczcie,bo znowu pozostaniecie za mną w generalce :D ,hehe,pozdrówka :)
zefir - 28 Wrz 2006, 10:29

w tytule bym dodal drift wyrazow :)
Darekmk3 - 28 Wrz 2006, 10:36

Basia idziesz nam na ambicje :P :D hehe ale słusznie -i mam nadzieje ze klasyfikacja regionalnych na FKP bedzie oddzielna dla płci żenskiej ;) ale Daria i Puma -co z nimi zrobic? :P heheheeh

Zefir mowisz i masz :P :D

pozdrowka :)

basia - 28 Wrz 2006, 11:41

to jak ma być osobna klasyfikacja dla kobiet,to niech będzie osobna dla takich hmm...nie wiadomo jakich...o bliżej nie zidentyfikowanej płci :-P
Darekmk3 - 28 Wrz 2006, 11:42

basia napisał/a:
to jak ma być osobna klasyfikacja dla kobiet,to niech będzie osobna dla takich hmm...nie wiadomo jakich...o bliżej nie zidentyfikowanej płci :-P

:P

Danio - 28 Wrz 2006, 20:55

basia napisał/a:

czyli taka niby szwarna dziołcha a tu ch..j :P

no ja też myśle się pojawić ...mam nadzieję że zrobię więcej kółek niż ostatnio :P

Daras84 - 28 Wrz 2006, 22:23

no i na szczescie ze jest 22 bo tydzien wczesniej mam .... SZKOLE .....tak wlasnie zaczolem sie edukowac ;) i chyba nie przyjade fiesta.... tylko Eśkiem ;)
Darekmk3 - 28 Wrz 2006, 22:50

Daras84 napisał/a:
no i na szczescie ze jest 22 bo tydzien wczesniej mam .... SZKOLE .....tak wlasnie zaczolem sie edukowac ;) i chyba nie przyjade fiesta.... tylko Eśkiem ;)

Dariusz co do WKU wzywa? :P :D heheeh

tomekk58 - 28 Wrz 2006, 22:58

no a ja sie wlasnie dzis dowiedziałem ze .... 22 mam szkołe :( i znowu mnie na wyrazowie zabraknie ... fuck :/
Piter - 28 Wrz 2006, 23:33

Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie to konkretnie jest i o co chodzi ? :)
Darekmk3 - 28 Wrz 2006, 23:37

FKP Piter napisał/a:
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie to konkretnie jest i o co chodzi ? :)

juz pisze :)
to Czestochowa ,tor kartingowy wstep wolny mozna szalec do woli ile sie chce i na ile nam starcza opon i paliwa/lpg ,bedzie tam zrobiony grillek przejazd na czas i pogaduchy jak zawsze ;) wiecej szczególow masz pare topicow nizej z poprzedniego zlotu jest tam mapa itd itp w sumie ją tu zapodam za chwilke :)
pozdro :-)

Przepol - 28 Wrz 2006, 23:43

A ja nie wiem czy bede mial szkole czy nie i hu.... mnie to obchodzi bo wyrazow wazniejszy,
Ps. Mam nadzie ze tym razem nie pojade sam :D :D :D :D
Basia tym razem bierz swoja fiestke zebysmy mieli rowne szanse :D

Piter - 28 Wrz 2006, 23:43

Dzięki Darek :)
Na tą chwilę tak na 80% możecie na mnie liczyć :D

Darekmk3 - 28 Wrz 2006, 23:44

niezamaco:p
obiecana mapka dzieki koedze baktro :)

Danio - 29 Wrz 2006, 00:15

kurna my to normalnie sie dewotki robimy ...już któryś miesiąc z kolei pielgrzymka do częstochowy ...a najśmieszniejsze że naszym duchowym przewodnikiem jest dres :) i kick-bokser
basia - 29 Wrz 2006, 09:34

Przepol napisał/a:
A ja nie wiem czy bede mial szkole czy nie i hu.... mnie to obchodzi bo wyrazow wazniejszy,
Ps. Mam nadzie ze tym razem nie pojade sam :D :D :D :D
Basia tym razem bierz swoja fiestke zebysmy mieli rowne szanse :D

jak wezmę swoją fiestkę to na pewno nie będzie jeździć po torze.To jest mój dupowóz służący mi na dojazdy do pracy,ot co! ;) No chyba że mój serwisant-Darek nie użyczy mi swego wozidła.

Darekmk3 - 29 Wrz 2006, 10:26

basia napisał/a:

jak wezmę swoją fiestkę to na pewno nie będzie jeździć po torze.To jest mój dupowóz służący mi na dojazdy do pracy,ot co! ;) No chyba że mój serwisant-Darek nie użyczy mi swego wozidła.

spoko oko nic sie nie martw ;)

co tu taki maly odzew ? jak wygląda sprawa z innymi frakcjami? kto przyjedzie ile osob itd? pisac :-)

zefir - 29 Wrz 2006, 14:54

niestety nie wiem czy bede
wczoraj podczas killowiania civow sprzeglo sie rozpieprzylo nie wiem czy z kasa wyrobie zeby przyjechac ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(

Piter - 29 Wrz 2006, 22:16

Z Wrocławia 180km. :he: Sporo, ale nie mówie Nie.
Darekmk3 - 29 Wrz 2006, 22:49

FKP Piter napisał/a:

Piter ja ma 120 ponad ale luzik oplaca sie jechac nawet 200 ;) a wiem ze i tacy byli :)
pozdro 4all i przyjezdzac :)

Piter - 30 Wrz 2006, 23:37

Trzymaj Darek dla mnie miejsce bo przyjadę :devil:
Darekmk3 - 30 Wrz 2006, 23:41

FKP Piter napisał/a:
Trzymaj Darek dla mnie miejsce bo przyjadę :devil:

spoko ilosc miejsc jest nieskonczona kazdy ma wstep i serdecznie zapraszamy :) :-)

Danio - 30 Wrz 2006, 23:59

Darekmk3 napisał/a:
FKP Piter napisał/a:

Piter ja ma 120 ponad ale luzik oplaca sie jechac nawet 200 ;) a wiem ze i tacy byli :)
pozdro 4all i przyjezdzac :)

no dokładnie Darku...ja ostatnio co byliśmy to w sumie 300 km nawinąłem...nie wiem w jaki sposób ale specjalnie zerowałem licznik..zapraszamy fieściarze...bardzo fajnie ostatnio było zobaczyć tyle ludzi i fiestek :) myśle że Ci co śmigali po torze też mieli trochę zabawy...mam nadzieję że teraz giganci szos sie nie pojawią...bo psuli powietrze :P

kristofer - 1 Paź 2006, 07:40

witam

bardzo mi się podoba ten pomysł :yes: proszę mnie wpisać na listę obecności

Qubi - 1 Paź 2006, 10:41

Darq mnie też mozesz wpisać na liste bo takiej impreski sobie nie odpuszcze :D
Darekmk3 - 1 Paź 2006, 11:05

Kod:

Lista Wyrazow 22.10.2006r

FS Squad:
Basia
Qubi
Baktro
Darekmk3
Cinot
Danio
Presto

a gdzie reszta ekipy????? co ?? :( 

Frakcja Małopolska
Przepol - pytanie kto jeszcze planuje jechac od was?
Grupa Łódź
Zefir? - co ze sprzeglem i kto jeszcze od was jedzie ?

dywizja Dolnąsląska i Grupa Wrocław
Kristofer
FKP Piter  czy jedzie ktos wiecej od was?

Kielce jak tam? :)

Opolskie tez ktos chyba sie deklarował?

prosze o dopisanie sie do listy jak kogos pominalem jest sporo czasu ale dobrzy by było wiedziec ile wstepnie osob bedzie :)

cinot - 1 Paź 2006, 11:42

FKP Piter napisał/a:

Wjeżdzas zna autostradę i te 84 kolometru do zjazdu na nysa opole pokonasz w pol godziny, potem masz 122 kilometry ładnąrównądroga, obeodnica koło opola, następnie przez ozimek, lubliniec, herby i jesteś, raptem 2 i pł godzinki, wiem bo jeżdze3 do wrocławia na studia. :-D

megi i shotta - 1 Paź 2006, 14:12

Witam Wszystkich :)
My z shottą bedziemy :-P
Basiu postaram się żebyś miała konkurencje w ściganiu się ;)
Do zobaczenia...

Darekmk3 - 1 Paź 2006, 14:49

megi i shotta napisał/a:
Witam Wszystkich :)
My z shottą bedziemy :-P
Basiu postaram się żebyś miała konkurencje w ściganiu się ;)
Do zobaczenia...

i super bedzie mocna xr w akcji ;)

zefir - 1 Paź 2006, 16:17

wkoncu :D
Kruku - 1 Paź 2006, 16:37

kruku sie postara bo tak by wypadalo daleko nie mam :-) a to by wypadalo 22 tak i tak o ktorej godzince
Daras84 - 1 Paź 2006, 17:08

pewnie beda upalac juz od 10 do utraty sil :p
Danio - 1 Paź 2006, 19:17

Daras84 napisał/a:
pewnie beda upalac juz od 10 do utraty sil :p

tak a niektórzy aż do wyfiletowania opon

Intruder - 1 Paź 2006, 21:04

zobaczymy co z tego wyjdzie i jaka bedzie pogoda. Jesli wszystko bedzie OK to wprowadze do rywalizacji nie konwencjonalną furę :D mój nowiusieńki nabytek ale szczegułów narazie nie przedstawie :V:
djpleban - 1 Paź 2006, 22:20

ja się narazie nie określam...
mam ochotę jechac ale zobaczymy jak będzie
powiem tak- nie mówię nie :ok:

cinot - 2 Paź 2006, 00:08

J awłasnie byłem na torz epojeździć.

Chłopaki prawdopodonie 22 może byćmokro, uzbrojcie się w dobre opony, tor jest megaśliski, samochód samz siebie generowął m idrifty na moich slickach.

Pan z Golfa 4 który tezuznał, że godzina 23 to dobra pora na wyrazów zakończył zabawe z urwanym :!: przednim lewym kołem.

prosż ewas, zadbajcie o bezpieczeństwo, załatwaijcie sobie porządne opony , letnie z dobrym bieznikiem.

Czas jaki zrobiłem noca na sliockach to 1 minuta zero sekund 42 setne, niestety sliski tor uniemożłiwia szybszajazdę.

pamiętajcie ooponach nie żartuję

Danio - 2 Paź 2006, 00:27

jak tak mówisz to sobie już pojeździłem...dzisiaj na deszczu wykonałem przy wyjeździe z podporządkowanej ślizg bokiem podobny do tych które robię w zimie...
Daras84 - 2 Paź 2006, 01:24

nie drygaj Danio ja diziasj narondo wjechale mprzodem a wyjechale mna wstecznyym ;) damy rade ;)
osimek1 - 2 Paź 2006, 01:27

ja nie mowie ze mnie nie bedzie ale teraz mam spore komplikacje ze szkola (wlasnie wywalili mnie z polibudy i szukam na biegu czegos innego - jest pare opcji ale na to potrzebuje wiekszej sumki:/) a do tego spore wydatki zwiazane z moja ukochana (o fiescie oczywiscie mowie;) ) i chyba raczej niepodolam finansowo bo jednak na dojazd tam i na to zeby tam poszalec to prawie 100na palwio musze miec a to jest dla mnie spora sumka
Danio - 2 Paź 2006, 01:35

osimek1 napisał/a:
ja nie mowie ze mnie nie bedzie ale teraz mam spore komplikacje ze szkola (wlasnie wywalili mnie z polibudy i szukam na biegu czegos innego - jest pare opcji ale na to potrzebuje wiekszej sumki:/) a do tego spore wydatki zwiazane z moja ukochana (o fiescie oczywiscie mowie;) ) i chyba raczej niepodolam finansowo bo jednak na dojazd tam i na to zeby tam poszalec to prawie 100na palwio musze miec a to jest dla mnie spora sumka

więc zabierasz sie z jakimś klubowiczem z Twojej okolicy i już jest oki :) dasz radę

osimek1 - 2 Paź 2006, 01:45

pozyjemy zobaczymy - a do tego jest drugi problem - bo najpewniej wyladuje w szkole zaocznie a nieche juz sie z pierwszych zajec urywac:D
zefir - 2 Paź 2006, 10:46

hihi chyba bedzie dobrze moje yokohamy kochaja asfalt after deszcz, tylko boje sie o dohamowania przy moich za duzych hantlach do 13stek kapci ;(

ale cinot ma racje poprostu spotkamy sie bardziej treningowo i najwazniejsze zobaczymy sie znowu,scigania to druga kwestia.
choc jak np. bedzie lal deszcz to niewiadomo czy spot wypali czy poprostu przeniesiemy sie do jakiejs knajpy :D

Przepol - 2 Paź 2006, 10:53

Dokladnie jak bedzie lalu to do knajpki sie przeniesiemy :D :D :D ale???????????? kto wtedy autem wroci ?????

Spoko jak bedzie slisko to bedzie dobra zabawa :D
Ja ostatnio po deszu tez pomylilem kierunki jazdy po zrobieniu 180 :D

zefir - 2 Paź 2006, 11:32

hehe jak to kto :)
kobiety :D :D :D :D :D :D :D :D :D

PumaRST - 2 Paź 2006, 18:22

ja raczej wypadam
djpleban - 2 Paź 2006, 18:43

zefir... określ się... bo jak ty i intruder nie jedziecie to co :?: ja mam sam z ozo jechac :?:
Darekmk3 - 2 Paź 2006, 19:40

Daras84 napisał/a:
nie drygaj Danio ja diziasj narondo wjechale mprzodem a wyjechale mna wstecznyym ;) damy rade ;)

no przyznam ze zajebiscie Ci to wyszlo :P hahah Ty jechales tylem na rondzie a ja przed za Toba przed tobą zalezy z ktorej strony patrzec:P hehe a ludzie nie wiedzieli o co biega :)

Puma przyjedz przeca nie musisz byc RST na torze ;) :)

ps.Cinot moze i ma racje ale kazdy ma swoj rozum i wie co robi a wiadaomo ze jak bedzie slisko to kazdy pierwsze bedzie wolniej jezdzil az wyzczuje sliski tor :) ale bedzie pogoda sie nie martwcie.pogoda zawsze jest :) i zabawa na zlotach tez :) a w knajpie bedzie lipa bo kto bedzie potem prowadzic rs1300? ? hmm nic zobaczymy jak to bedzie jest jeszcze troche czasu i nie ma co marudzic na zapas :)
pozdro :)

zefir - 2 Paź 2006, 21:45

markotny pleban jestes czy ja napisalem ze nie jade ??
a jesli nawet to mozesz przeciez jechac bez nas :devil: :devil: :devil:

Darekmk3 - 2 Paź 2006, 22:56

zefir napisał/a:
markotny pleban jestes czy ja napisalem ze nie jade ??
a jesli nawet to mozesz przeciez jechac bez nas :devil: :devil: :devil:

no pleban mysle ze bedziesz co by pokazac ze ja tak mocnej 1.3 nie mam co by z 1.8 zetec porownywac ;) masz tym razem wykrecic lepszy czas !!! :)bo z mojej strony juz lepszy nie bedzie ;)

QBOSS - 3 Paź 2006, 20:15

Nom ja też mam ochotę się z wami znów spotkać :) I poprawić mój czas dotychczasowy oczywiście :) Tak wiec na 95% pojawię się :)
tomekk58 - 3 Paź 2006, 21:30

pojawiło sie swiatełko w tunelu :) zajecia na uczelni tylko do 14.50 wiec jak dobrze pojdzie to przyjade chociaz na kilka godzinek :) pozdro :D
djpleban - 4 Paź 2006, 16:12

Darekmk3 napisał/a:
no pleban mysle ze bedziesz co by pokazac ze ja tak mocnej 1.3 nie mam co by z 1.8 zetec porownywac

nie przypominaj mi ;/

Ligers - 5 Paź 2006, 23:22

Do której przewidujecie być w Wyrazowie? Bo ja najwcześniej o 17 jestem w stanie dotrzeć...
Darekmk3 - 9 Paź 2006, 09:26

Ligers napisał/a:
Do której przewidujecie być w Wyrazowie? Bo ja najwcześniej o 17 jestem w stanie dotrzeć...

o tego nie wiedza nawet najstarsi indianie:P a tak serio to nie wiadomo wszystko zalezy od pogody itd.. ale ostatnio po 17 ok 18 sie wszystko konczylo... najwyzej jak co to dzwon do kogos i bedziesz wiedziec jak sie cala impreza toczy ;)

Daras84 - 9 Paź 2006, 11:45

ja bym mial prosbe o jak najpozniejsze rozpoczecie bo tez mam szkole a bez sensu abym tam przyjechal na pol godizny i zawijal sie na chate... :p
Darekmk3 - 9 Paź 2006, 12:06

Daras84 napisał/a:
ja bym mial prosbe o jak najpozniejsze rozpoczecie bo tez mam szkole a bez sensu abym tam przyjechal na pol godizny i zawijal sie na chate... :p

szkoła nie Goota nie ... :P a tak serio to zaczniemy nomalnie i Ci zdzwonie albo mi zdzwonisz jak sie zabawa toczy i bedzie wszystko jasne :D :)
pozdro

Piter - 9 Paź 2006, 20:53

Darekmk3 napisał/a:
zaczniemy nomalnie

to znaczy?

cinot - 9 Paź 2006, 22:29

FKP Piter napisał/a:
Darekmk3 napisał/a:
zaczniemy nomalnie

to znaczy?

od zbiorowego miziania się :D

Od 10 rano

QBOSS - 12 Paź 2006, 21:06

Daras ja też mam szkołe i chyba będe musiał sie lekko urwać bo nie dam rady wiec dołączam sie do twojej prośby :)
kristofer - 15 Paź 2006, 08:23

z uwagi na to, iż 1 listopada wyjeżdzam nad morze odwiedzić groby najbliższych, nie będę mógł pojawić się na planowanym spotkaniu - chodzi tu głównie o względy finansowe
bardzo bym chciał spotkać się z wami, ale nie będzie to możliwe tym razem
przepraszam

Darekmk3 - 15 Paź 2006, 08:26

kristofer napisał/a:
z uwagi na to, iż 1 listopada wyjeżdzam nad morze odwiedzić groby najbliższych, nie będę mógł pojawić się na planowanym spotkaniu - chodzi tu głównie o względy finansowe
bardzo bym chciał spotkać się z wami, ale nie będzie to możliwe tym razem
przepraszam

no szkoda ale i tak bywa niestety.. ,napewno bedzie jeszcze okazja do spotkanie

adi08 - 17 Paź 2006, 21:48

z przykrością musze zakomunikować, że niestety ale prawdopodobnie zabraknie mnie w niedziele w Wyrazowie... tak więc życze udanej zabawy
Darekmk3 - 17 Paź 2006, 21:55

adi08 napisał/a:
z przykrością musze zakomunikować, że niestety ale prawdopodobnie zabraknie mnie w niedziele w Wyrazowie... tak więc życze udanej zabawy

ale lipa widze ze mocna ekipa sie wykrusza ;-(

Przepol - 17 Paź 2006, 21:59

Adi punkty uciekna w klasyficji :-/
Piter - 18 Paź 2006, 07:43

Z przykrością informuję, że jeśli się coś niespodziewanego nie wydarzy do będę :D
cinot - 18 Paź 2006, 09:32

Przepol napisał/a:
Adi punkty uciekna w klasyficji :-/

Nadrobi :D

basia - 18 Paź 2006, 12:01

no i najprawdopodobniej mnie też nie będzie,a jak punkty uciekną to będę je gonić ;)
QBOSS - 18 Paź 2006, 12:37

Hym ja widze że ludków zaczyna nam brakować :> bardzo nie dobrze :) oj będziecie nadrabiać :P
adi08 - 18 Paź 2006, 16:46

hahaha...dam Wam wygrać :P bo trzydziestego któregoś wazonu nie mam gdzie postawić... hahaha .... ale jestem skromy :P
Daras84 - 18 Paź 2006, 17:09

i mie tez nie bedzie :) nie z mojej winy :) to fiesta sie czukiereczek :)
Piter - 18 Paź 2006, 20:48

To ile osób będzie?
Bo jak mam jechać 200km dla garstki osób to średnio mi się widzi :?

RzEzNiK - 18 Paź 2006, 20:48

Czyli tak - zaczynamy o 10 kończymy jak późno się da. tak??
to ja w takim razie przyjadę na 12 a zbierać się będe jak sie zobaczy, ale w razie co będę dysponował 2-3 wolnymi miejscami w drodze powrotnej bo jak rozumiem nikt nie przewiduje wspólnego wyjazdu i wspólnego powrotu... ja zabiore CB radio więc jak coś w ekipie wracającej moge pełnić role pilota - niech strace :)

Piter - 18 Paź 2006, 20:58

RzEzNiK, piwo mi wisisz :D
Tel..... Środa Śląska - miałem inny ligin ;)

basia - 19 Paź 2006, 20:46

Życzę wszystkim super zabawy,żałuję okrutnie że mnie nie będzie.Pozdrówka :)
Presto - 19 Paź 2006, 21:25

basia napisał/a:
Życzę wszystkim super zabawy,żałuję okrutnie że mnie nie będzie.Pozdrówka :)

no wiesz co....dać taką plamę :-( ...szkoda, że Cie nie będzie

Piter - 20 Paź 2006, 19:18

U mnie strasznie kiepsko z kasą. I jestem sam z córką.
Ale jeszcze nie przesądzam sprawy.
Dowiem się wkońcu ile osób będzie :? ?

Daras84 - 20 Paź 2006, 20:41

ja bede jednak :) ale Cabriolotem :)
zefir - 20 Paź 2006, 22:48

Piter wpadaj milo zobaczyc nowa twarz ;)
Darekmk3 - 20 Paź 2006, 23:18

tez bede Cinot bedzie
Presto
i przedstawiciele małopolski
ogolnie pewno bedzie pare osob -moze mniej niz ostatnio ale szlo sie spodziewac bo jednak pogoda sie robi ponura heh

maerik - 20 Paź 2006, 23:52

Jedziemy, jedziemy. Ja tylko muszę być o 19 spowrotem w Krakowie.
Piter - 21 Paź 2006, 09:12

Zapodajcie mi do siebie jakieś nr. tel. jak bym się pogubił. Może być na PW.
Jak perzyjadę to ok. 11-12 stej.
Grila planujecie? Co trzeba przywieść?

Daras84 - 21 Paź 2006, 11:38

grill bedzi enapewno jak zwykle :) mamy swojego frakcyjnego takze damy skorzystac :P
osimek1 - 21 Paź 2006, 13:36

Darekmk3 napisał/a:
tez bede Cinot bedzie
Presto
i przedstawiciele małopolski
ogolnie pewno bedzie pare osob -moze mniej niz ostatnio ale szlo sie spodziewac bo jednak pogoda sie robi ponura heh

pogoda to akurat male piwo - wiekszym problemem w moim przypadku jest to ze mam zapalenie gornych drog oddechowych , wlasnie robie remont w lazience a co idzie za remontem totalny brak kasy

Przepol - 21 Paź 2006, 13:36

a jak braknie grilla to na kolektorze wylotowym bedzie smarzyc :D :D :D :D :D
QBOSS - 21 Paź 2006, 13:41

Zależy na czyim bo mójjest plastikowy wieć tak średnio to widze :)
maerik - 21 Paź 2006, 14:20

QBOSS napisał/a:

Wylotowy napewno nie jest platikowy :cojest:

Daras84 - 21 Paź 2006, 20:12

maerik napisał/a:
QBOSS napisał/a:

Wylotowy napewno nie jest platikowy :cojest:

zdecydowanie :)

Piter - 21 Paź 2006, 20:22

Zapodajcie mi do siebie jakieś nr. tel. jak bym się pogubił.
QBOSS - 22 Paź 2006, 18:45

No to po imprezce :) Jak zwykle było zajefajnie choć tym razem za tor musieliśmy zapłacić po 5 zł od osoby ,spocik oceniam na b.udany

PS.

Basia wisisz mi dłógopisa :D

Darekmk3 - 22 Paź 2006, 20:46

QBOSS napisał/a:
No to po imprezce :) Jak zwykle było zajefajnie choć tym razem za tor musieliśmy zapłacić po 5 zł od osoby ,

hej nie od osoby ale od auta ;) wiec luzik

było super jak zawsze i jak zawsze za krotko :)

trzeci - 22 Paź 2006, 21:03

No to gratuluje kolejnej udanej zabawy na torze i czekam na wyniki :)
Wyślijcie w WORDzie lub w Excelu na mój klubowy mail.
Gwoli przypomnienia: trzeci@fiestaklubpolska.pl
Pozdro ...

Darekmk3 - 22 Paź 2006, 21:10

trzeci napisał/a:
No to gratuluje kolejnej udanej zabawy na torze i czekam na wyniki :)
Wyślijcie w WORDzie lub w Excelu na mój klubowy mail.
Gwoli przypomnienia: trzeci@fiestaklubpolska.pl
Pozdro ...

wyniki ma Cinot i jak tylko wejdzie na forum to je przepisze :)
powiem tyle byla bardzo ciekawa rywalizacja :)
pozdro

basia - 22 Paź 2006, 21:51

było pięknie,dziękuję wszystkim za super zabawę,było naprawdę świetnie :) no i ta rywalizacja,coraz bardziej mi się podoba :D
Piter - 22 Paź 2006, 22:23

Darekmk3 napisał/a:

powiem tyle byla bardzo ciekawa rywalizacja :)
pozdro

Było superaśnie :) !
Choć moja 1.1 niespodzianki nie sprawiła :-/ Auto chyba za bardzo...seryjne ;) Zabrakło przede wszystkim doświadczenia :D

Pozdro...

Przepol - 23 Paź 2006, 08:45

Piter ja tez jechalem 1,1 na calkowitej serii i jestem bardzo zadowolony bo porwawilem czas z ostatniego zlotu o 2,2 sek

Było zjaebi.......
Cinot wrzuc zdiecia i pokaz co tam odstawilismy :D :D :D :D :D :D

Dziekuje wszystkim za super zabawe

[ Dodano: Pon Paź 23, 2006 08:31 ]

Zefir i jego niedozwolone
przerobki tunningowe :D

Diesel tez dawal rade :D

QBOSS - 23 Paź 2006, 10:00

Hehe jasne że Diesel dawał rade :) nawet niektórym benzyniakom skopał dupsko :D

Co do fotek to wrzucę jak tylko będę w domu :)

cinot - 23 Paź 2006, 10:04
Temat postu: Wyrazów 4 FOTKI
Moje fotki takie raczej okołotorowe :D
Fajne fotki ma QBOSS.
Ja mam tylko tyle, bo aparat mi się zepsuł i
nie zawsze robi zdjęcia, poza tym popieprzył
datę :D

Jak widac Basia dobrze spisuje sie jako holownik

Ale nie tylko ona :D

Bo ja też

A i pablo784 nie chciał być gorszy i to ona wygrał przeciaganie auta z czasem 9,4 dzięki niesamowitej technice :D

Potem przyszedł czas na wyścig w którym wziąłem udział ja i Basia, ale Basia oszukiwała korzystając z pomocy Przyczajonego Przepola :D

Gdy wykryłem oszustwo wyzwałem go na męski pojedynek który wygrałem :D

Z fiesty przepola po walce na torze, niestety zostały wióry :D :D :D

A to cudowny driftowóz Bystrego Ford taunus 2.3 v6 którym miałem okazjęsięp;rzejechać, i który to dostarcza niesamowitych wrażeń. przy aucie Bystry i darekmk3

Klasyczny olej do klasycznego cabrio i jakieś dziwolągi przy nim :D

A wieczorną częśc zlotu oświetlał Damian i jego fiesta na która udalo mu się zamontowac oświetlenie stadionowe :D

Kod:
Cinot popraw fotki jak możesz na miniaturki albo wrzuć jeszcze raz (przyp. moderator)

cinot - 23 Paź 2006, 10:06

Qboss dawaj fotki :-D
Przepol - 23 Paź 2006, 10:07

QBOSS napisał/a:
Hehe jasne że Diesel dawał rade nawet niektórym benzyniakom skopał dupsko

Czuje jakis podtekst :D :D :D

Cinot ty tez dawaj fotki

zefir - 23 Paź 2006, 10:08

ale smieszne mozecie juz skonczyc sie smiac z mojego zatkanego zeteca banghead banghead banghead

bylo zajebiscie fajnie bylo was znowu zobaczyc :D
pozdrawiam

cinot - 23 Paź 2006, 10:08

Przepol przenies fotk ido tematu co link dałem, będzie porządek :-D

[ Dodano: Pon Paź 23, 2006 10:09 ]
zefir napisał/a:
ale smieszne mozecie juz skonczyc sie smiac z mojego zatkanego zeteca banghead banghead banghead

bylo zajebiscie fajnie bylo was znowu zobaczyc :D
pozdrawiam

Nie tłumacz się :D

QBOSS - 23 Paź 2006, 10:13

Cinot a gdzie są nasze wyniki ;/

Przepol napisał/a:
Czuje jakis podtekst :D :D :D

E tam wydaje ci się :D

Przepol - 23 Paź 2006, 10:14

cinot napisał/a:
Potem przyszedł czas na wyścig w którym wziąłem udział ja i Basia, ale Basia oszukiwała korzystając z pomocy Przyczajonego Przepola

Ale udowodnij bo mnie wcale tam nie widac :D :D :D :D

Przyznaj ze Basia byla lepsza :D :D :D

basia - 23 Paź 2006, 10:34

heh,Panowie,widzieliście na własne oczy ile mam siły,więc szczerze radzę-lepiej mi na odcisk nie wchodzić ;)
basia - 23 Paź 2006, 10:42

no panowie,ja wam żadnych podtekstów nie będę czynić :D ale moje samopoczucie po wczorajszych eliminacjach jest po prostu świetne :D pozdrówka :)
maerik - 23 Paź 2006, 10:50
Temat postu: Re: Wyrazów 4 FOTKI
cinot napisał/a:

Z fiesty przepola po walce na torze, niestety zostały wióry :D :D :D

Hahaha - to zdjęcie miażdży! :brawo: :hahaha: :jupi: :rotfl: hooray

Cinot popraw fotki z imageshack, a jak nie masz to wrzuć proszę jeszcze raz żeby były miniaturki.
Ten temat podepnę do tematu o wyrazowie, relacja będzie w nim żeby nie było 2 tematów bo to nie ma sensu.
Pozdrawiam!
Dzięki za wspólną zabawę!

cinot - 23 Paź 2006, 10:50

Fiesty benzynowe:

1. Darekmk3 ( fiesta 1.3) 50,3 50,1 50,00 49,6

2.Basia (fiesta 1.3 Darkamk3) 52,7 53,5 52,6 51,6

3.Przepol( fiesta 1.1) 53,7 53,5 53,5 53,2

4.Zefir ( fiesta 1,25) 52,8 52,8 54,4 53,4

5.Michał ( fiesta 1.6) 54,6

6.Damian ( fiesta 1.4) 55,6 54,7

7. FKP Piter ( fiesta 1.1) 59,5 1.09 58,1 56.6

Fiesty diesel

1.QBOSS ( 1.8 diesel) 54,0 53,3 52,8 52,6

2.Pablo784 ( 1.8 diesel) 56,04 55,4 55,7 55.1

3.Maerik ( 1.6 diesel) 57,4 55
Presto (1.6 diesel) 55

AUTA NIESKLASYFIKOWANE, KLASA OPEN

1.Bystry ( bmw 318 cinota) 48,8

2.Cinot (bmw 318) 49,2 49,4 50,04 49,2

3. Bystry ( ford taunus 2.3) 49.9 49,7

4.Ade ( nexia 2.0) 50,04 51 50,02 50,02 49,7

5.Mikeb4 (ford escort 1.3) 53,00 53,00 53,2

6. Fred ( honda prelude 2.0) 53,1 54,1 52,6 53,1

Daras84 - 23 Paź 2006, 10:58

szkoda z emusialem pojechac do domu bo widze zabawa byla przednia :)
maerik - 23 Paź 2006, 11:12

cinot napisał/a:

Brakuje Nexii ADEgo, a ja chciałem tylko dodać, że mój pierwszy czas był robiony na 2gim, a drugi czas na 3cim biegu bo inne mi nie działały! ass

QBOSS - 23 Paź 2006, 11:28

Hehe ciekaw jestem ile moge jeszcze wyciagnąc na tym toże :) Jak narazie 3 czas ogólnie z fiestek :) Nice :D

Basia - w sumie to podobne czasy mamy, oprócz tego ostatniego :(,Nom ale następnym razem spróbuje cię dogonić :D

QBOSS - 23 Paź 2006, 11:35

Daras84 - ważne że się pokazałeś ,a następnym razem będziemy sie wszyscy bawili :D
Darekmk3 - 23 Paź 2006, 12:07

QBOSS napisał/a:

Basia - w sumie to podobne czasy mamy, oprócz tego ostatniego :(,Nom ale następnym razem spróbuje cię dogonić :D

urwac sekunde to duzo urwac 2 sekundy to zajebiscie duzo,a nastepnym razem rs1300 bedzie w nieco szybszym wydaniu ;) i na innym bardziej profi na ten tor ogumieniu wiec do nastepnego sprobowania na torze ekipa z rs1300 bedzie jezdzic znowu szybciej :P :D :devil:
pozdro

cinot - 23 Paź 2006, 12:33

QBOSS napisał/a:
Hehe ciekaw jestem ile moge jeszcze wyciagnąc na tym toże :) Jak narazie 3 czas ogólnie z fiestek :) Nice :D

Moższ jescze sekunde lub półtorej urwac po zmianie zawieszenie na niższe i montazu stabilizatorow oraz niskoprofilowych opon, bo na ostatnim zlocie miałes koło 58 sekund czasy przejazdów, widzisz samą techniką ile zszedłes.

fotki daj :-D

czasy ade

50,04 51 50,02 50,02 49,7

[ Dodano: Pon Paź 23, 2006 12:36 ]
maerik napisał/a:
cinot napisał/a:

Brakuje Nexii ADEgo, a ja chciałem tylko dodać, że mój pierwszy czas był robiony na 2gim, a drugi czas na 3cim biegu bo inne mi nie działały! ass

Dodałem czasy Ade, maerik biegi niewazne, nie ma tłumaczęn :-P ja tylko 2 razy 3 użylem :mad:

cinot - 23 Paź 2006, 12:40

Daras i tak respect za chciałi ci sie na godzinęwpasc i za to ze jechałeś stopem z moherami w 30 letnim oplu rekordzie jak esiek się spsuł.
RzEzNiK - 23 Paź 2006, 13:38

A ja bardzo serdecznie przepraszam że tak późno diziękuje ale DZIęKUJE za zajefajną zabawe i zaufanie - jako głowny arbiter rzecz jasna :D - dzięki Bystry :) - (dla nie obecnych pomiar czasu na 2 stopery był co by wiarygodnie było...)

Zabawa była przednia - czasem tylna ale było super, naprawde miłe zaskoczenie i duży plus dla ludzi których poznałem - wrażenia nie zapomniane ..hehe
następną razą też wytargam mojego klonkra...zobaczymy jak sie będzie jechało...

Szkoda tylko że tak krótko... :(

RzEzNiK - 23 Paź 2006, 13:44

TO JEDNAK NIE DOJECHAł DO DOMU ESKORT??
czekam na relacje co padło...

ade - 23 Paź 2006, 14:15

a moj ostatni czas 49,7 ?? :?:
cinot - 23 Paź 2006, 14:16

Dodam, że stopery bardzo równo nam chodziły :D
cinot - 23 Paź 2006, 14:17

korba sobie bokiem wyszła, ( chyba apnewka sę obróciła) więcej info u darasa
QBOSS - 23 Paź 2006, 14:17

Darekmk3 napisał/a:
urwac sekunde to duzo urwac 2 sekundy to zajebiscie duzo,a nastepnym razem rs1300 bedzie w nieco szybszym wydaniu ;) i na innym bardziej profi na ten tor ogumieniu wiec do nastepnego sprobowania na torze ekipa z rs1300 bedzie jezdzic znowu szybciej :P :D :devil:
pozdro

Hehe spoko moja fofi też przejdzie szereg zmian wiec być może się coś poprawi :)

cinot napisał/a:
Moższ jescze sekunde lub półtorej urwac po zmianie zawieszenie na niższe i montazu stabilizatorow oraz niskoprofilowych opon, bo na ostatnim zlocie miałes koło 58 sekund czasy przejazdów, widzisz samą techniką ile zszedłes.

fotki daj :-D

Fotki będą wieczorem jak wrócę z pracy ,a co do techniki to masz zupełna racje tutaj da sie wiele poprawić ,wcześniej bałem sie że sie coś stanie teraz znam już tor i możliwości swojego autka :D

Daras84 - 23 Paź 2006, 14:23

hej no dojechalem do domku ale stopem z mocherowcami ktorzy pewnie wracali z mszy na gorze swietej anny :) ale chwała im za to ze wzieli mlodego lepka ;) w esku wyrabalo mi w bloku dziure wielkosci piesci... za bardzo chyab sie spiesyzlem na cwiczenia :) <nawiasem mowiac zdazylem :) >no nic nastepnym razem wpadne fiesta na pewno na dluzej i powalczymy na 46 sekund :) bo obecny czas mam 47.1 :) milo z epoznalem kilka nowych jakze niezwykle wesolych ludzi :) do nastepnego razu :)
cinot - 23 Paź 2006, 14:36

ade napisał/a:
a moj ostatni czas 49,7 ?? :?:

Już dodałem, sorki miałem z 2 strony kartki zapomniałem :D

cinot - 23 Paź 2006, 14:39

Nie da rady dras, po zrobieniu rdzy auto będzie cięższe :D
QBOSS - 23 Paź 2006, 16:42

Ok wiec tak jak obiecałem wstawiam swoje fotoski :)

Nom piłke też mieliśmy ......

Czy już pisałem że "mieliśmy" piłke :P

Basia zbyt bardzo cisnęła Darkowi auto i wiele po nim nie zostało ,to samo zresztą było z BMW Cinonta niby taka fura hehe :P

Hym i kto tu dysponuje lepszym czasowstrzymywaczem :D

Kurde co jest z tą fiestą wszyscy sie do niej lepią :P ale ona i tak ma wszystkich gdzieś :D

Pablo784 - 23 Paź 2006, 17:49

QBOSS napisał/a:
Cytat:
Hehe ciekaw jestem ile moge jeszcze wyciagnąc na tym toże :)

narazie tylko wyciagles filtr powietrza a wlasciwie zapomniales go wsadzic :-P

Przepol - 23 Paź 2006, 19:45

Qboss rewelka zdiecia :D

Mam prosbe jak masz wiecej tych zdiec to szybki zip i przepol@o2.pl
Cinot ja ty masz wiecej zdiec to tez bym cie prosil o maila
Ps. Zefir a coz ci tak spuchlo ?? :D :D

Przepol - 23 Paź 2006, 20:51

RzEzNiK napisał/a:
dla nie obecnych pomiar czasu na 2 stopery był co by wiarygodnie było...)

Dobra, dobra razem z Cinotem wzieliscie w lape od Darka i Basi :D :D :D :D :D
i oczywiscie QBOSS pewnie tez sie dorzucil :D

cinot - 23 Paź 2006, 20:56

Basia nie bardzo ma cos coby można wziąc w łapkę :D darus i qboss to co innego :D
cinot - 23 Paź 2006, 21:01

j awifcej fot nie mam aparat sie popsul.

QBOSS daj tez mi fotki jak mozesz cinot@o2.pl

Danio - 23 Paź 2006, 22:37

cinot napisał/a:
Basia nie bardzo ma cos coby można wziąc w łapkę :D darus i qboss to co innego :D

no tutaj to bym sie Grzesiu ostro pokłócił...ale nic nie mówię bo stracę opinię na którą ciężko pracowałem :P tak czy inaczej Basia jesteś niesamowita babeczka :)

Przepol - 23 Paź 2006, 22:38

ale slyszalem ze Darek placil za siebie i Basie :D

[ Dodano: Pon Paź 23, 2006 21:39 ]
Danio napisał/a:
Basia jesteś niesamowita babeczka

dokladnie popieram w 100 %

cinot - 23 Paź 2006, 22:46

Danio napisał/a:
cinot napisał/a:

no tutaj to bym sie Grzesiu ostro pokłócił...ale nic nie mówię bo stracę opinię na którą ciężko pracowałem :P tak czy inaczej Basia jesteś niesamowita babeczka :)

Wyjasnij, pokłóćmy się :D

Piter - 23 Paź 2006, 23:37

Daras84, mówiłem, że na wale tak stukało ;/

Kilka fotek wrzucę za dzień lub dwa bo mi się komp sypnął :-/
Fajne zdjęcia, ale czemu mnie nigdzie nie ma ? :? Może mnie nie było :-/

cinot - 23 Paź 2006, 23:38

nie martw się mnie tez mało jest, wspomnienia ważniejsze :D
QBOSS - 24 Paź 2006, 00:06

Dementuje ,ja nic w łape nie brałem ani nie dawałem :D

Przepol- 5 zł za opublikowanie mojego zdjecia jako avatara :D

Darekmk3 - 24 Paź 2006, 00:22

co wy tu insynujecie :P hehehe

poprostu tem rs1300 objechal tych co mial objechac :P ,i broni nie sklada moge chyba smialo to powiedziec za Basie ze dalej bedzie zdrowa rywalizacja polączona z fajna zabawą i mam nadzieje,że team rs1300 nadal bedzie sie toczył po torze :P ,co do mierzenia czasow to tez mierzylem i wychodzily super,no prawdopodobnie to w tym roku niestety ostatnia tam impreza jest bo w listopadzie juz bedzie za zimno na takie cos-pomysli sie jeszcze nad torem ze słupkami na sniegu/lodzie ;) zobaczymy zreszta co z tego wyjdzie

pozdrowienia dla wszytskich przybylych i dla tych co nie przyjechali ;)

Darekmk3 - 24 Paź 2006, 00:32

fotki na darekzory@poczta.fm pliss :D
no fajne foty i fajne komentarze do nich :)jest co wspominac ;)

Przepol - 24 Paź 2006, 05:48

QBOSS napisał/a:
Przepol- 5 zł za opublikowanie mojego zdjecia jako avatara

Spoko wysle przelewem, ale i tak bede na zero bo z Maerika sciagne 5 zl za moje zdiecie :D

Ps. Kurde QBOSS z tego co pamietam to ostatni najlepszy czas jaki wykreciles to ja ci mierzylem, i mialem wtedy dziwne ze komorka cinota jakos zatrzymalas na 10 sek :D :D:D:D:D i temu tak malo wyszlo :D

QBOSS - 24 Paź 2006, 08:33

Przepol - ty lepiej nie kombinuj bo podniosę cenę za avatara :D
Darekmk3 - 24 Paź 2006, 08:37

QBOSS napisał/a:
Przepol - ty lepiej nie kombinuj bo podniosę cenę za avatara :D

a masz taka fotke ale mojego toczydełka? bo w koncu przydalo by sie avat zmienic ;)

basia - 24 Paź 2006, 09:03

Panowie,dementuję,nic nikomu do ręki nie brałam,a tym bardziej nie dawałam :-P hehe,wy zboki :D po prostu tak wyszło :D pozdro ;-)
RzEzNiK - 24 Paź 2006, 10:27

Hehe - topik powinien sie nazywać dawanie w łape :P

ja generalnie stwierdzam że było sprawiedliwie do 15 - dalej już nie moge nic powiedzieć , ale bardzo żałuje że nie mogłem brać udziału w konkurencjach poza torem ..hehe następnym razem przygotujemy baaardzo aktrakcyjny program -już nad nim pracuje :)

Darekmk3 - 24 Paź 2006, 10:35

RzEzNiK napisał/a:

ja generalnie stwierdzam że było sprawiedliwie do 15 - dalej już nie moge nic powiedzieć , ale bardzo żałuje że nie mogłem brać udziału w konkurencjach poza torem ..hehe następnym razem przygotujemy baaardzo aktrakcyjny program -już nad nim pracuje :)

no poznajac Twoją osobe juz sie ciesze na sama mysl -bo bedzie napewno kupa śmiechu :P hehehe no a nastepnym razem tez robimy za fotokomurki :D :P

QBOSS - 24 Paź 2006, 12:53

Darek coś tam powinno się znaleźć ,ogólnie było by dużo fajnych fotek niestety wiele nie wyszło ponieważ ten aparat który miałem ze sobą miał spapraną ognikową i nie zawsze dobrze sie ustawiał, tak to jest jak używa go wiele osób, chyba zainwestuje we własny :)
maerik - 24 Paź 2006, 12:53

Przepol napisał/a:
bede na zero bo z Maerika sciagne 5 zl za moje zdiecie :D

:hahaha:

QBOSS - 24 Paź 2006, 13:35

Ej temat z fotami nam zapitolili ?? co jest grane ??
maerik - 24 Paź 2006, 13:55

QBOSS napisał/a:
Ej temat z fotami nam zapitolili ?? co jest grane ??

Musiałem posprzątać bo gadaliście tu i tu. Nie potrzeba nam 2 tematów. Dla "nowych" wprowadza to zamieszanie. Jestem jak Tefal - myśli o wszytkim.
Czy ktoś zgłasza sprzeciw? nico

P.S.
Grilla też ja musiałem sprzątać fajka

cinot - 24 Paź 2006, 14:13

Ale ja rokładałem i rozpalałęm :-D
Przepol - 24 Paź 2006, 17:28

A nikt nie ma zdiecia jak dwie odkorbione osoby biegly na nogach przez tor ???
a tak apropo to niezly czas 4:05.99 NA BUTACH :D

Darek ja mam cos takiego

PS. QBOSS ponawiam prosbe o przslanie zdiec na maila :D

QBOSS - 24 Paź 2006, 22:50

Darek a ja mam jeszcze takie :)

Przepol - jak mam ci posłać 50 MB :D ??

Przepol - 24 Paź 2006, 23:02

QBOSS a w szkole dzielic to uczyli??

Podziel zdiecia na partie zeby nie przekraczaly 20 Mb
Tak chyba da sie zrobic??

Darekmk3 - 24 Paź 2006, 23:04

dzieki pany za foty:) i zdjecia tez chce na maila :P

QBOSS - 25 Paź 2006, 07:58

Ok to jak sie obrobie z pracą to wam wyśle :)
RzEzNiK - 25 Paź 2006, 08:20

Darekmk3 napisał/a:
no a nastepnym razem tez robimy za fotokomurki :D :P

Rzeznik fotokomurcok :) - może być ...haha a uchalając rąbka tajemnicy propo planów na następnę imprezy podpowiem że będą potrzebne jajka, zestaw serwisowy do kapcia, lina-to mnie natchnęło, kilo ziemniaków i pare innych ciekawych akcesoriów ale śmiechu będzie co nie miara ... :D zresztą przed zlotem zrobimy konkurs na konkurencje co nie?

Darekmk3 - 25 Paź 2006, 08:23

RzEzNiK napisał/a:
Darekmk3 napisał/a:
no a nastepnym razem tez robimy za fotokomurki :D :P

Rzeznik fotokomurcok :) - może być ...haha a uchalając rąbka tajemnicy propo planów na następnę imprezy podpowiem że będą potrzebne jajka, zestaw serwisowy do kapcia, lina-to mnie natchnęło, kilo ziemniaków i pare innych ciekawych akcesoriów ale śmiechu będzie co nie miara ... :D zresztą przed zlotem zrobimy konkurs na konkurencje co nie?

szklanka z woda jeszcze lub jakas miarka przejazd po torze ze szklanka wody na masce na czas :D heheheeheh ale jazda :D

zefir - 25 Paź 2006, 09:46

przejazd po torze z basia na masce :ups: :ups: :ups: bat
basia - 25 Paź 2006, 09:49

zefir napisał/a:

a jak spadnę???

Darekmk3 - 25 Paź 2006, 09:52

basia napisał/a:
zefir napisał/a:

a jak spadnę???

hahhaha no to konkurecnja dobra :P zefir tos puscil wodze fantazji :P :D :ok:

cinot - 25 Paź 2006, 10:14

To wtedy zawodnik przegrywa
zefir - 25 Paź 2006, 11:38

tak mnie naszlo przy instalacji audio w domu :D
RzEzNiK - 25 Paź 2006, 12:19

zefir napisał/a:
tak mnie naszlo przy instalacji audio w domu :D

hmm to Ty o Basi myślisz nawet podczas pracy ?? uuu Baśka - ja tu widze że po zlocie to Ty będziesz mieć kupe ofert matrymonialnych - może zrobić Ci odpowieni dział żebyś nie szukała ?? :-P :lol:

Zefir - bez pracy nie ma kołaczy a bez duszenia nie ma jedzenia :) kuj żelazo póki gorące hahaha

cinot - 25 Paź 2006, 13:28

RzEzNiK napisał/a:
kuj żelazo póki gorące hahaha

jak sie bawimy w mądrości życiowe to podam jeszcze filozofię mojedo profesora
od historii z liceum,

,,Ucz się na zapas a czarna godzina nie spotka cię" :mad:

basia - 25 Paź 2006, 13:34

czuję się zawstydzona,ale miło mi niezmiernie że Zefirek sobie o mnie myśli,szkoda tylko że chce mnie wozić na masce,może jego marzeniem jest że zlatuję z maski prosto pod koła,a on dodaje gazu...już widzę tę dziką satysfakcję na jego niewinnej twarzy...
osimek1 - 25 Paź 2006, 14:56

basia napisał/a:
już widzę tę dziką satysfakcję na jego niewinnej twarzy...

z ktorej strony jest niewinna?? :D

zefir - 25 Paź 2006, 15:04

od spodu :D
cinot - 25 Paź 2006, 15:06

basia napisał/a:
czuję się zawstydzona,ale miło mi niezmiernie że Zefirek sobie o mnie myśli,szkoda tylko że chce mnie wozić na masce,może jego marzeniem jest że zlatuję z maski prosto pod koła,a on dodaje gazu...już widzę tę dziką satysfakcję na jego niewinnej twarzy...

szkoda takiego ładnego czerwonego zderzaczka :serduszka:

basia - 25 Paź 2006, 15:52

Cinot plask ale jesteś kolega,a ja bym ci gwiazdkę z nieba...
zefir - 25 Paź 2006, 16:20

basia lepiej jest tak:

Cinot ja bym Ci gwiazdką z nieba przyjeb.... :D

cinot - 25 Paź 2006, 16:48

basia napisał/a:
Cinot plask ale jesteś kolega,a ja bym ci gwiazdkę z nieba...

No żartuję, ja oraz inne chłopaki z squadu by ci krzywdy zrobic nie dały
, własną piersią muskularną zasłoniły :D
Góry przestawiały, morza wysuszały :!:

Zefir od gwiazdek się odstosunkuj :D

Przepol - 25 Paź 2006, 16:56

Eee tam Basia nawet jakbys spadla z maski zefira to zanim on by przyspieszyl to bys zdarzyla uciec :D :D
Ps. Zefir czy twoj zetec dalej ma kare do odwolania ??
Oj widze ze najblizszy spot zapawiada sie bardzo ciekawie :D :D

basia - 25 Paź 2006, 17:13

jak dalej będę się tak opychać słodyczami (w związku z rzuceniem nałogu) to na pewno nie zdążę uciec,ba,myślę że pognę chłopakowi maskę w aucie ;-(
Przepol - 25 Paź 2006, 17:17

Spoko bedzie przed zawodami oficjalne wazenie :D :D :D
A jezeli wyjdzie za duzo to tym razem beda dwa okrazenia wokol toru :D :D

zefir - 25 Paź 2006, 18:57

moja fiesta wkoncu pokazala przyczyne :D
teraz potrzebuje troche czasu i $$$ by ja usunac :D

jak cos wsadzimy Cie na maske Taunusa ona byla bardzo solidna :D

cinot - 25 Paź 2006, 20:04

zefir napisał/a:

jak cos wsadzimy Cie na maske Taunusa ona byla bardzo solidna :D

To jest myśł :-D

maerik - 25 Paź 2006, 21:15

zefir napisał/a:
moja fiesta wkoncu pokazala przyczyne :D
teraz potrzebuje troche czasu i $$$ by ja usunac :D

Co było? Świeczki może?

zefir - 25 Paź 2006, 21:49

nie :)
cinot - 25 Paź 2006, 21:59

Kable WN?
zefir - 25 Paź 2006, 22:19

nie :D
Przepol - 25 Paź 2006, 22:26

Zatkany dolot ??
zefir - 25 Paź 2006, 22:37

zapieprzony stozek :D to pierwsza, druga to niedokladnie wlozony czujnik ;)
fiesta juz smyra

MikeB4 - 25 Paź 2006, 23:48

Hmmm obiecane filmiki

ftp://ftp.capri.pl/user/m...yrazow22.10.06/

Niestety wiśniowa Fiesta zagineła w boju tj. filmiku nie znaleziono :-( podobnie jak prawie driftów Hondy.

Część walnąłem też na www.youtube.com pod hasłem WyrazowFkp .... tylko, że stamtąd nie da sie chyba pobrać ;-)

Piter - 25 Paź 2006, 23:56

:D
Pozdro...

maerik - 26 Paź 2006, 00:55

Zefir, a już miałem pytać czy powodem usterki był kierowca? :cojest:
Mike da się z youtube pobrać w postaci pliku flashowego SWF. Dzięki za super filmiki! :przytul: :brawo: ziom

QBOSS - 26 Paź 2006, 01:08

MikeB4 - Nom mnie tam też nie ma :( szkoda
Przepol - 26 Paź 2006, 06:34

Mike - no ladnie, jak to zginela ?? :D
Zefir - Co wygralrm ?? za dobra odpowiedz ??

RzEzNiK - 26 Paź 2006, 08:28

Panowie i Panie :)

A ja tak na podsumowanie to chciałem tylko zauważyć (będąc konsekwentnym :twisted: ) że zefirek się wcale przed moimi oskarżeniami nie broni... szybko zgrabnie zmienił temat na przyczyny "awarii" swojej fiesty...

5 za odwracanie kota ogonem !! :D

(ale ze mnie świnia wredna hehe...)

Darekmk3 - 26 Paź 2006, 09:12

MikeB4 napisał/a:
Hmmm obiecane filmiki

Część walnąłem też na www.youtube.com pod hasłem WyrazowFkp .... tylko, że stamtąd nie da sie chyba pobrać ;-)

a ja pod tm haslem znalazlem czerwcowe wyczyny Adiego i nic wiecej jak ktos cos znalazl niech poda linka ,ale zasysam z serwera za to i dzieki za filmiki :)
pozdro

MikeB4 - 26 Paź 2006, 09:26

są tylko wyszukiwarka jakoś tego nie pokazuje - pewnie coś źle wpisałem :fox:

http://www.youtube.com/watch?v=eJdEEa8ITok
Presto

http://www.youtube.com/watch?v=MrVxCeCBDO8
DarekMk3

http://www.youtube.com/watch?v=dbiISoT66so
DarekMk3

http://www.youtube.com/watch?v=mz2IKe0duMg
Zefir1

http://www.youtube.com/watch?v=ke5aqFwIlCk
Zefir2

chyba te na serwerze do pobrania są lepszej jakości 8)

Darekmk3 - 26 Paź 2006, 09:35

MikeB4 napisał/a:
są tylko wyszukiwarka jakoś tego nie pokazuje - pewnie coś źle wpisałem :fox:

http://www.youtube.com/watch?v=eJdEEa8ITok
Presto

http://www.youtube.com/watch?v=MrVxCeCBDO8
DarekMk3

http://www.youtube.com/watch?v=dbiISoT66so
DarekMk3

http://www.youtube.com/watch?v=mz2IKe0duMg
Zefir1

http://www.youtube.com/watch?v=ke5aqFwIlCk
Zefir2

chyba te na serwerze do pobrania są lepszej jakości 8)

dziekowac :)
tak na serwerze sa lepszej jakosci :)

MikeB4 - 26 Paź 2006, 11:44

Nie zgineła tylko zagineła w akcji ... :fox:

faktycznie dieselek też zaginął - nawet dwa....

no to musicie być nastepnym razem :rotfl:

zefir - 26 Paź 2006, 18:19

jak patrze jak fiesta zbiera sie na jedynce to az mnie dupsko sciska :((
dzieki za video jest zajebiste

Przepol - 26 Paź 2006, 19:49

MikeB4 napisał/a:
Nie zgineła tylko zagineła w akcji ...

Tak jezdzi tam dalej :D :D :D :D

RzEzNiK - 27 Paź 2006, 12:25

PRZEPRASZAM!! KTO? PYTAM SIE KTO udzielił wam pozwolenia na publikowanie mojego wrednego pyska w świecie ?? heheh ale was po kieszeni pociągne :devil:
cinot - 27 Paź 2006, 17:01

Ale fajnie mnie też nagrali, i mój perfekcyjny ,, bezgumopalny" start :-D hehe filmik z najlepszego mojego przejazdu ( 49,2), wielkie dizęki.
Przepol - 27 Paź 2006, 17:54

tak kor........a macie sie z czego cieszyc a mnie niema, bo jak chuck noris zaginolem w akcji :D
Daras84 - 27 Paź 2006, 21:00

Cinot bo ona juz nie potrafi zamielic :P

a tak wyglad amoj silnik po wyrazowie--> urwana korba

cinot - 28 Paź 2006, 00:07

Potrafi, ale ja nie z ,,Gigantów szos" coby oponami mieliić. :D

No silnik ma teraz pojemność 1,6 litra + cały świat, ale musi być mocny :D

Daras84 - 31 Paź 2006, 12:58

cinot napisał/a:
Potrafi, ale ja nie z ,,Gigantów szos" coby oponami mieliić. :D

No silnik ma teraz pojemność 1,6 litra + cały świat, ale musi być mocny :D

Mocny to on teraz bedzie pod maske idzie RST :D :D

RzEzNiK - 31 Paź 2006, 13:02

Daras84 napisał/a:

o żesz k.... ładnie blok pocharatało...To ja widze, że dłuższy remont sie kroi...

Daras84 - 1 Lis 2006, 11:26

RzEzNiK napisał/a:
Daras84 napisał/a:

o żesz k.... ładnie blok pocharatało...To ja widze, że dłuższy remont sie kroi...

nie bedzie remontu silnik idzie na tajle a pod maske RST ale to juz zajecie nowego wlasciciela :)

RzEzNiK - 2 Lis 2006, 09:41

sprzedałeś habete ??
Daras84 - 2 Lis 2006, 09:54

tak a najlepsze jest to ze od razu w poniedzialek ;)
RzEzNiK - 2 Lis 2006, 12:24

tak BDW - daras czemu masz profil "kobieta"? nie jestes pewny swojej orientacji?
zefir - 2 Lis 2006, 12:31

hehe to dlugo i pelna erotyki historia z ZG w 2006 roku
Daras84 - 2 Lis 2006, 13:15

zefir napisał/a:
hehe to dlugo i pelna erotyki historia z ZG w 2006 roku

o tak :) :D zgadza sie :) zreszta po wizycie w ZG nie tylko ja zmieniłem orientacje :P :hahaha: kilka razy na Wyrazowie chciano siła zdementowac pogłoski ale si enie dałem :P

basia - 2 Lis 2006, 14:45

To parwda,Daras nie odważył(a) się stanąć przed komisją sprawdzającą płeć,no cóż bał się,choć nikt go przecież zgwałcić nie chciał ;-) :P
cinot - 2 Lis 2006, 15:17

basia napisał/a:
nikt go przecież zgwałcić nie chciał ;-) :P

I kto to mówi :hahaha:

Daras84 - 2 Lis 2006, 15:26

basia napisał/a:
To parwda,Daras nie odważył(a) się stanąć przed komisją sprawdzającą płeć,no cóż bał się,choć nikt go przecież zgwałcić nie chciał ;-) :P

nie ufam wam zboczuchy za dobrze was znam :P zreszta przed komisja miałem stanac razem z Pumcią :P

Darekmk3 - 2 Lis 2006, 17:29

bała sie stanąc przed komisją -potwierdzam ale składu komisji nie zdradze :P
trzeci - 2 Lis 2006, 19:31

Daras84 :ra: przecież nie musisz stawać przed żadną komisją :!:
Zmianę płci masz potwierdzoną na oficjalnym dokumencie z ZG 2006, wiem bo sam go podpisywałem, tuż obok podpisu Karoliny/Szopicy ;-)
Więc nikt nie może Cię zmuszać do stanięcia przed Komisją ani tym bardziej gwałcić :yes:
Jakby co, pokaż dokument, a jak jeszcze będą jakieś wątpliwości to powiedz:
PRZYJACIOŁOM SIĘ UFO ! ;-)
Pozdro ...

RzEzNiK - 3 Lis 2006, 20:42

Generalnie czytając ten wontek , stwierdzam że wszyscy jesteśmy .... inni : :P

Dajmy Darasowej spokoj już , niech ma co ma.jego sprawa czy mu dynda czy nie : :-P

Daras84 - 3 Lis 2006, 11:13

zeby zycie miało smaczek.... ;) 8)