Forum FiestaKlubPolska -

Mechanika ogólna - amorki

grom - 29 Sie 2006, 19:41
Temat postu: amorki
witam czy ktoś słyszał cośnatemat amortyzatorów firmy Gabriel??
czy da się na tym pojeździć czyjest to szmelc co lepsze regeneracja starych czy te całe gabriele prosze o wmiare szybkiei nfo z góry thx

Żółwik Tuptuś - 29 Sie 2006, 22:37

hmmm skoro twoje auto ma 22 lata to jakiekolwiek nowe amory sąlepsze niż twoje . a w regenerację za bardzo nie wierz bo to wcale nie takie proste jak nalanie oleju .

pozostaje kwestia ceny ( o której nie wspominasz ) ale to jużtylko twoja sprawa

grom - 30 Sie 2006, 01:36

hmm 100 za komplet nowych na przód a za regeneracje mi 90 za szt zaśpiewali te co mam juz były niby regenerowane ok 2 lata temu ale są wytrzaskane strzasznie(dziury tory itp to mam wrażenie że zaraz coś zgubie)
grom - 30 Sie 2006, 23:11

juz zamówione http://www.allegro.pl/show_item.php?item=123060219 tu link do aukcji
jak dojdą zdam relacje jak się na nich bryka :)

przyczyn - 31 Sie 2006, 12:35

ja jezdze na gabryelach juz 2 lata z tylu mam zalożone i jak narazie nie nazekam. nie sa takie jak gazowe ale na gazowe nie bylo kasiorki wiec sa spoko:) mysle ze bedziesz zadowolony:)
grom - 31 Sie 2006, 16:21

no były 2szt nówki za cene regeneracji 1szt więc tanio a na tył nie wyczaiłem jeszcze amorków nowych w tej cenie a przechodzone zgadaniem ze ileś tam temu miały tyle i jeździłemnanich xxx to tak jak liczyć na śnieg w środku upalnego lata :P
przyczyn dzięki za info zweryfikuje myśle niedługo:D