|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Archiwum Forum FKP - My już po borkach part 1
Raffi13 - 2 Lip 2006, 14:04 Temat postu: My już po borkach part 1 Jednym słowem było OK. Już dzisiaj po powrocie nie jest już tak ciekawie bo jakoś dziwnie wszystkie psy i koty cholernie głośno tupią, a o biciu serca już nie wspomnę.
Zawinęliśmy się nieco wcześniej, ale inni się jeszcze smażą na słoneczku. Co po niektórzy już sporawo się pospiekali. Jak tylko wrócą Kowal'owie to zamieszczę fotki.
Pozdrawiam.
osimek1 - 2 Lip 2006, 15:23
oj tak pospiekali sie i to rowno, wszystko mnie boli - i bynajmniej nie z powodu kaca tylko od tego cholernego slonca. nie liczac tego bigok
pozdro ludziska
Kowal - 2 Lip 2006, 15:46
>>>>>>>>>>>>>>>
Mafios - 2 Lip 2006, 19:40
Dziekujemy z Kasiulkiem wszystkim za przybycie a tak przy okazji O.B.R. Niestachow zyskal nowa nazwe "srutututu Bubel Rajdowy"
PS. Ozorków podpadł po całości wy juz wiecie za co :-/
oto nasze zdjecia :
- first DAY
- Foto by Mafios dla miesiecznika Pani domu
- cos dla audiomaniakow lekarstwo na dziury w tylnich polkach po glosnika to jest autentyczne zdjecie nie fotomontaz
marcel20 - 2 Lip 2006, 19:54
No widze, że pogoda dopisała i nawet troche ludzi sie zjechało.
zazdroszcze wam ja niestety ale miałem weekend pracujący :-/
Ale może w Warlubiu to sobie jakoś nadrobie
Ps. Jaka woda hihih :lol:
[ Dodano: Nie Lip 02, 2006 19:56 ]
Ps. widze Intrudera a auta nie widze, czyżby przepił jeszcze przed zlotem ??
Lady-Mafioska - 2 Lip 2006, 20:54
Pogoda była rewelacyjna, szkoda ze nie wszyscy dotarli a ci którzy dotarli sie tak szybko zwineli....
mam nadzieje ze Kowal szybko wrzuci zdjecia na forum bo ma ich sporo i jako jedyny chyba oki
uwieczniał póznonocne sobotnie grillowanie
pozdrowionka
easy - 2 Lip 2006, 22:25
No no no zdjęcia mówią same za siebie, widać ze jak zawsze było super.
Mama nadzieje że w sierpniu zawitacie do nas, na pomorze , jak wszystko wyjdzie zgodnie z planem to nie będzie Warlubia tylko Konarzyny
osimek1 - 2 Lip 2006, 22:33
ja mam pytanie czy ja zawsze jak wracam ze zlotu przez pierwszy dzien musze byc nie do zycia?? chodz dzisiaj to w sumie jest zajebiscie - po piatkowej alkocholizacji bylo gorzej a teraz trzeba by bylo isc spac bo przeciez tam spac nie dali
Lady-Mafioska - 2 Lip 2006, 22:54
No i sie wydało wszystko!! !!
Moje bystre oko dostrzegło kto wywalił tego grilla nad którego rozpaleniem tyle sie meczylismy
wystarczy porównac dwie pierwsze fotki które wrzucił Kowal hihih
na 1-szej grill stoi a na 2-giej leży .... i po kiełbaskach...
hmmm pani Raffiowa13 co ma pani na swoje usprawiedliwienie oprócz tej
flaszki w rece??
osimek1 - 2 Lip 2006, 23:06
Lady-Mafioska napisał/a: | No i sie wydało wszystko!! !!
Moje bystre oko dostrzegło kto wywalił tego grilla nad którego rozpaleniem tyle sie meczylismy
wystarczy porównac dwie pierwsze fotki które wrzucił Kowal hihih
na 1-szej grill stoi a na 2-giej leży .... i po kiełbaskach...
hmmm pani Raffiowa13 co ma pani na swoje usprawiedliwienie oprócz tej
flaszki w rece?? |
dobra jestes:) ja na to nawet nie zwrocilem uwagi na to
Faza - 2 Lip 2006, 23:46
ludzieeeeeeeeeeeeeeeeee wody albo cos dobrego na kaca .....tak w tych krotkich slowach moge opisac zlot w borkach....................ja chce jeszcze raz .............zdjecia zajefajne fajna zabawa tylko jednej rzeczy szkoda ale to juz zostawie dla siebie:(
pozrdo dla wszystkich
ps: trzeba zmienic nazwe klubu FKP AA
osimek1 - 2 Lip 2006, 23:53
Faza napisał/a: | ludzieeeeeeeeeeeeeeeeee wody albo cos dobrego na kaca |
ale Panie nie krzycz Pan tak bo glowa boli:P
trzeci - 3 Lip 2006, 09:09
Kolejna udana imprezka FKP oki
Sądząc po zdjęciach, bardzo udana ;-)
Fajnie wiedzieć, że dobrze się bawiliście
Może w przyszłym roku uda się dojechać delegacji z Zachodniopomorskiego
Pozdro ...
Kowal - 3 Lip 2006, 10:06
>>>>>>>>>>>>
Intruder - 3 Lip 2006, 13:29
Mafios napisał/a: | PS. Ozorków podpadł po całości wy juz wiecie za co :-/ |
Lady-Mafioska napisał/a: | Pogoda była rewelacyjna, szkoda ze nie wszyscy dotarli a ci którzy dotarli sie tak szybko zwineli.... |
no comment... :-( a to że byliśmy od piątku i przyjechaliśmy jako pierwsi i zostaliśmy do soboty wieczór to już się nie liczy tak... :-(
Faza napisał/a: | tylko jednej rzeczy szkoda ale to juz zostawie dla siebie:( |
nie musisz mówić... wiem że chodzi o nas...
Przykro mi że was zawiedliśmy...
marcel20 napisał/a: | Ps. widze Intrudera a auta nie widze, czyżby przepił jeszcze przed zlotem ?? |
wygrała ekonomia i przyjechałem z Zefirem bo nie było mnie wogule stać na ten wyjazd i miałem już nie jechać ale dogadaliśmy się z Zefirkiem i dlatego nie ma mojej RSP
Faza - 3 Lip 2006, 14:00
Intruder napisał/a: | Faza napisał/a:
tylko jednej rzeczy szkoda ale to juz zostawie dla siebie:(
nie musisz mówić... wiem że chodzi o nas...
Przykro mi że was zawiedliśmy... |
nio o to tez mi chodzi................ i jeszcze o cos ale tu juz niechodzi o was bardziej o taka jedna osobke... ale to jest juz niewazne
ps ma ktos jeszcze jakies zdjecia ???
NO WLASNIE PANIE PREZES ZALUJ PAN ZE PANA NIEBYLO .... ZNOWU SIE CZLOWIEK OPIL I ROZNE RZECZY ROBIL.....ps dobrze ze nietrzeba bylo zamka kluczem otwierac tak jak w ZG
charpia - 3 Lip 2006, 16:05
Bardzo się cieszę, ze Wam się udał wypadzik do Borek. Widzę na fotkach same zadowolone twarze i to najważniejsze. Kochani, to kolejne wydarzenie, które będziecie opowiadać wnukom bigok
Darekmk3 - 3 Lip 2006, 18:11
charpia napisał/a: | , to kolejne wydarzenie, które będziecie opowiadać wnukom bigok |
taa poopowiadali by jakby coś pamietali
no a widać ze impreza była przednia i nie brakowalo hehe
pozdro 4all
Danio - 3 Lip 2006, 19:22
tak sie czaiłem na ten wyjazd ...no ale wypadły inne sprawy mam nadzieję że kiedyś w końcu sie pojawie w borkach mam nadzieję że nie było strat w ludziach ...no i na bank mieliście cieplej w nocy niż w zg ...:)
Bart_Skrzyszow - 3 Lip 2006, 20:00
Jak oglądam Wasze zdjęcia i żałuje że niemogłem pojawić się w Borkach to przypomina nam się zlocik w Odrzykoniu jak nasze kiełbaski gdzieś po łące się plątały
dla naszego kucharza, i tak były pyszne
A co do zlotu gratuluję udanej imprezy i liczę że wreszcie będę mógl się spotkać gdzieś z wiekszością ludzi z FKP
za wszystkich
Mafios - 4 Lip 2006, 00:11
pociesze Was w sierpniu robimy poprawke bo jak przystalo co roku sa borki 2 razy w lipcu i w sierpniu kaput kaput kaput kaput kaput kaput
Rasta - 4 Lip 2006, 10:48
No qarwa Mafia czemu nie dotarliście no i czemu tak się cichaczem bez pożegnania zmyliście? My byliśmy do późnych godzin niedzielnych
Mafios - 4 Lip 2006, 10:57
probowalem sie z Toba skomunikowac w sobote wieczorem ale sie juz nie dalo zamiast isc na disco za tama poszliscie gdzies w las mi na drugi dzien spuchnal ryjek od zeba i wygladalem jakby mi ktos plask
Kowal - 4 Lip 2006, 14:48
>>>>>>>>>>>
Mafios - 4 Lip 2006, 20:18
o wow to ktos to jednak sfotografowal jak FAZY auto naprawiam
marcel20 - 4 Lip 2006, 20:40
Mafios napisał/a: | o wow to ktos to jednak sfotografowal jak FAZY auto naprawiam |
Widze, że zlot bez dłubania to nie zlot...
Kowal - 4 Lip 2006, 20:51
Mafios napisał/a: | o wow to ktos to jednak sfotografowal jak FAZY auto naprawiam |
Oczywiscie szkoda tylko ze niema fotek jak go na tym holu ciagnelismy
|
|