Forum FiestaKlubPolska -

Archiwum Forum FKP - My już po borkach part 1

Raffi13 - 2 Lip 2006, 14:04
Temat postu: My już po borkach part 1
Jednym słowem było OK. Już dzisiaj po powrocie nie jest już tak ciekawie bo jakoś dziwnie wszystkie psy i koty cholernie głośno tupią, a o biciu serca już nie wspomnę. :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Zawinęliśmy się nieco wcześniej, ale inni się jeszcze smażą na słoneczku. Co po niektórzy już sporawo się pospiekali. Jak tylko wrócą Kowal'owie to zamieszczę fotki.

Pozdrawiam.

osimek1 - 2 Lip 2006, 15:23

oj tak pospiekali sie i to rowno, wszystko mnie boli - i bynajmniej nie z powodu kaca tylko od tego cholernego slonca. nie liczac tego bigok

pozdro ludziska

Kowal - 2 Lip 2006, 15:46

>>>>>>>>>>>>>>>
Mafios - 2 Lip 2006, 19:40

Dziekujemy z Kasiulkiem wszystkim za przybycie a tak przy okazji O.B.R. Niestachow zyskal nowa nazwe "srutututu Bubel Rajdowy" :devil:
PS. Ozorków podpadł po całości wy juz wiecie za co :-/

oto nasze zdjecia :

- first DAY

- Foto by Mafios dla miesiecznika Pani domu :devil:

- cos dla audiomaniakow lekarstwo na dziury w tylnich polkach po glosnika to jest autentyczne zdjecie nie fotomontaz :devil:

marcel20 - 2 Lip 2006, 19:54

No widze, że pogoda dopisała i nawet troche ludzi sie zjechało.
:D zazdroszcze wam ja niestety ale miałem weekend pracujący :-/
Ale może w Warlubiu to sobie jakoś nadrobie :-)
Ps. Jaka woda hihih :lol:

[ Dodano: Nie Lip 02, 2006 19:56 ]
Ps. widze Intrudera a auta nie widze, czyżby przepił jeszcze przed zlotem ??

Lady-Mafioska - 2 Lip 2006, 20:54

Pogoda była rewelacyjna, szkoda ze nie wszyscy dotarli a ci którzy dotarli sie tak szybko zwineli.... nunu
mam nadzieje ze Kowal szybko wrzuci zdjecia na forum bo ma ich sporo i jako jedyny chyba oki
uwieczniał póznonocne sobotnie grillowanie :D
pozdrowionka :)

easy - 2 Lip 2006, 22:25

No no no zdjęcia mówią same za siebie, widać ze jak zawsze było super.
Mama nadzieje że w sierpniu zawitacie do nas, na pomorze :) , jak wszystko wyjdzie zgodnie z planem to nie będzie Warlubia tylko Konarzyny :hihihi:

osimek1 - 2 Lip 2006, 22:33

ja mam pytanie czy ja zawsze jak wracam ze zlotu przez pierwszy dzien musze byc nie do zycia?? chodz dzisiaj to w sumie jest zajebiscie - po piatkowej alkocholizacji bylo gorzej :D a teraz trzeba by bylo isc spac bo przeciez tam spac nie dali :P
Lady-Mafioska - 2 Lip 2006, 22:54

No i sie wydało wszystko!! !!
Moje bystre oko dostrzegło kto wywalił tego grilla nad którego rozpaleniem tyle sie meczylismy :hahaha:

wystarczy porównac dwie pierwsze fotki które wrzucił Kowal :D hihih
na 1-szej grill stoi a na 2-giej leży .... i po kiełbaskach...
hmmm pani Raffiowa13 co ma pani na swoje usprawiedliwienie oprócz tej
flaszki w rece?? nunu :D

osimek1 - 2 Lip 2006, 23:06

Lady-Mafioska napisał/a:
No i sie wydało wszystko!! !!
Moje bystre oko dostrzegło kto wywalił tego grilla nad którego rozpaleniem tyle sie meczylismy :hahaha:

wystarczy porównac dwie pierwsze fotki które wrzucił Kowal :D hihih
na 1-szej grill stoi a na 2-giej leży .... i po kiełbaskach...
hmmm pani Raffiowa13 co ma pani na swoje usprawiedliwienie oprócz tej
flaszki w rece?? nunu :D

dobra jestes:) ja na to nawet nie zwrocilem uwagi na to :P

Faza - 2 Lip 2006, 23:46

ludzieeeeeeeeeeeeeeeeee wody albo cos dobrego na kaca :) .....tak w tych krotkich slowach moge opisac zlot w borkach....................ja chce jeszcze raz :) .............zdjecia zajefajne fajna zabawa tylko jednej rzeczy szkoda ale to juz zostawie dla siebie:(

pozrdo dla wszystkich
ps: trzeba zmienic nazwe klubu FKP AA :) :-) :D

osimek1 - 2 Lip 2006, 23:53

Faza napisał/a:
ludzieeeeeeeeeeeeeeeeee wody albo cos dobrego na kaca :)

ale Panie nie krzycz Pan tak bo glowa boli:P :cojest: :hahaha: :rotfl: pub2

trzeci - 3 Lip 2006, 09:09

Kolejna udana imprezka FKP oki
Sądząc po zdjęciach, bardzo udana ;-)
Fajnie wiedzieć, że dobrze się bawiliście pub2
Może w przyszłym roku uda się dojechać delegacji z Zachodniopomorskiego :)
Pozdro ...

Kowal - 3 Lip 2006, 10:06

>>>>>>>>>>>>
Intruder - 3 Lip 2006, 13:29

Mafios napisał/a:
PS. Ozorków podpadł po całości wy juz wiecie za co :-/

Lady-Mafioska napisał/a:
Pogoda była rewelacyjna, szkoda ze nie wszyscy dotarli a ci którzy dotarli sie tak szybko zwineli....

no comment... :-( a to że byliśmy od piątku i przyjechaliśmy jako pierwsi i zostaliśmy do soboty wieczór to już się nie liczy tak... :-(

Faza napisał/a:
tylko jednej rzeczy szkoda ale to juz zostawie dla siebie:(

nie musisz mówić... wiem że chodzi o nas...

Przykro mi że was zawiedliśmy...

marcel20 napisał/a:
Ps. widze Intrudera a auta nie widze, czyżby przepił jeszcze przed zlotem ??

wygrała ekonomia i przyjechałem z Zefirem bo nie było mnie wogule stać na ten wyjazd i miałem już nie jechać ale dogadaliśmy się z Zefirkiem i dlatego nie ma mojej RSP

Faza - 3 Lip 2006, 14:00

Intruder napisał/a:
Faza napisał/a:
tylko jednej rzeczy szkoda ale to juz zostawie dla siebie:(

nie musisz mówić... wiem że chodzi o nas...

Przykro mi że was zawiedliśmy...

nio o to tez mi chodzi................ i jeszcze o cos ale tu juz niechodzi o was bardziej o taka jedna osobke... ale to jest juz niewazne

ps ma ktos jeszcze jakies zdjecia ?????? ???

NO WLASNIE PANIE PREZES ZALUJ PAN ZE PANA NIEBYLO .... ZNOWU SIE CZLOWIEK OPIL I ROZNE RZECZY ROBIL.....ps dobrze ze nietrzeba bylo zamka kluczem otwierac tak jak w ZG :hahaha:

charpia - 3 Lip 2006, 16:05

Bardzo się cieszę, ze Wam się udał wypadzik do Borek. Widzę na fotkach same zadowolone twarze i to najważniejsze. Kochani, to kolejne wydarzenie, które będziecie opowiadać wnukom :D bigok
Darekmk3 - 3 Lip 2006, 18:11

charpia napisał/a:
, to kolejne wydarzenie, które będziecie opowiadać wnukom :D bigok

taa poopowiadali by jakby coś pamietali :P

no a widać ze impreza była przednia i nie brakowalo pub2 hehe

pozdro 4all

Danio - 3 Lip 2006, 19:22

tak sie czaiłem na ten wyjazd ...no ale wypadły inne sprawy :) mam nadzieję że kiedyś w końcu sie pojawie w borkach :) mam nadzieję że nie było strat w ludziach ...no i na bank mieliście cieplej w nocy niż w zg ...:)
Bart_Skrzyszow - 3 Lip 2006, 20:00

Jak oglądam Wasze zdjęcia i żałuje że niemogłem pojawić się w Borkach to przypomina nam się zlocik w Odrzykoniu jak nasze kiełbaski gdzieś po łące się plątały
:brawo: dla naszego kucharza, i tak były pyszne :yes:

A co do zlotu gratuluję udanej imprezy i liczę że wreszcie będę mógl się spotkać gdzieś z wiekszością ludzi z FKP

pub2 za wszystkich

Mafios - 4 Lip 2006, 00:11

pociesze Was w sierpniu robimy poprawke bo jak przystalo co roku sa borki 2 razy w lipcu i w sierpniu pub2 pub2 pub2 pub2 pub2 pub2 pub2 pub2 pub2 pub2 kaput kaput kaput kaput kaput kaput zzz zzz pub2 pub2 pub2 pub2
Rasta - 4 Lip 2006, 10:48

No qarwa Mafia czemu nie dotarliście no i czemu tak się cichaczem bez pożegnania zmyliście? My byliśmy do późnych godzin niedzielnych :!:
Mafios - 4 Lip 2006, 10:57

probowalem sie z Toba skomunikowac w sobote wieczorem ale sie juz nie dalo zamiast isc na disco za tama poszliscie gdzies w las mi na drugi dzien spuchnal ryjek od zeba i wygladalem jakby mi ktos plask
Kowal - 4 Lip 2006, 14:48

>>>>>>>>>>>
Mafios - 4 Lip 2006, 20:18

o wow to ktos to jednak sfotografowal jak FAZY auto naprawiam :D
marcel20 - 4 Lip 2006, 20:40

Mafios napisał/a:

Widze, że zlot bez dłubania to nie zlot...

Kowal - 4 Lip 2006, 20:51

Mafios napisał/a:

Oczywiscie :devil: szkoda tylko ze niema fotek jak go na tym holu ciagnelismy :-P