|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Archiwum Forum FKP - Borki 2006 zaczynamy
Mafios - 5 Maj 2006, 19:43 Temat postu: Borki 2006 zaczynamy od 30 czerwca do 2 lipca Ci co byli w zeszlym roku na part 1 , 2 , 3 widza jak bylo cool
mapka dojazdowa
ogolnie jest to pole namiotowe ale z pradem i lazienka "spartanska" i toi toy'em dookola discopolowe imprezy i rozne knajpy kto sie pisze
RASTA DODAJ TEMAT NA OGOLNE FORUM
ravnet - 5 Maj 2006, 20:03
Ja pojadę choćby i śnieg padał.
A dla tych co nie byli i nie wiedzą jak tam jest, 3 foteczki na zachętę: 1 , 2 , 3
Laskosz - 5 Maj 2006, 20:53
Kurrrrr :/ chciałem jechac do Borek :/ ale znów mi termin nie pasi :( fuck fuck
Piter - 6 Maj 2006, 00:14
Plan jest taki że będziemy greenpeace
djpleban - 6 Maj 2006, 00:55
uojezu toitoje :lol:
tojtoje będą to jadę
pi.es. fajny termin
PumaRST - 6 Maj 2006, 01:06
Wpadniem na 1 dzionek Piekna tama tam jest i wiecie do czego ją wykożystam
osimek1 - 6 Maj 2006, 01:51
na chwile obecna jade mysle ze cysiu tez;) to juz jest nas dwoch a moze jeszcze ktos;)
Dynamike - 6 Maj 2006, 01:51
No do tego czasu to już napewno powinienem mieć auto poskładane do kupy i bardzo chciałbym się pojawić, bo jak dotąd to z moich planów nici wychodzą.... Jeszcze jest sporo czasu, także nie zarzekam się, ale będe się starał tak wszystko poukładać żeby się pojawić.
Pozdro
Fred - 6 Maj 2006, 09:20
cholera nie wiem czy nie bede miał w tym okresie obrony magisterki ale i tak możliwe ze chociaz na jeden dzionek wpadne
charpia - 6 Maj 2006, 10:41
Tez się odhaczam... właściwie , to o Borkach głośno już było w Zielonej pewnie większość ludziów sie na paliła
ps. mafia ---> dzięki za mapkę
Intruder - 6 Maj 2006, 11:24
oj Borki... przyjedziemy... poszalejemy... ale w tym roku trzeba cs wymyślić do pojezdzenia tez. Jekies contesty czy cos a nie samo lanie alko w gardlo ;-)
DziDzia - 6 Maj 2006, 11:39
obiecalem sobie ze do borek pojade...ale ciezko bedzie...cwiczenia terenowe mam w tym okresie :cry: ....
pozdro
Cysiu - 6 Maj 2006, 19:37
Osimek widze ze dobrze sie znamy bo chyba wiedzialeś od razu bez pytania sie mnie czy pojade czy nie:P Ale napewno powinienem sie zjawić Dla mnie wyjazdy są mile widziane
Laskosz - 6 Maj 2006, 20:42
A nie może to być na przełomie lipiec sierpień ?
RKRman - 6 Maj 2006, 22:19 Temat postu: borki CZE
..nie mówię "nie " :lol: ...i monitoruje temat..
SILO - 6 Maj 2006, 22:26
Czesc!
Ja najszybciej bede w polce kolejny raz na poczatku sierpnia :(
Pablo - 6 Maj 2006, 22:43
Chętnie się pojawie ale nie mówie na 100% bo coś słyszałem że chcą mnie do Niemiec wysłać z roboty :-/
Faza - 6 Maj 2006, 23:43
Mafios jestem na 100% ... znowu damy w palnik
Rasta - 8 Maj 2006, 10:18
Będę na pewno - jak ZAWSZE bigok
AeRJot - 8 Maj 2006, 11:37
NI MA BATA --- BEDE !!
Faza - 8 Maj 2006, 12:30
JESZCZE NIECH TYLKO ŁOKMEN POTWIERDZI PRZYBYCIE I SIE ZAŁAME ................ ZNOWU BEDZIE URWANY FILM......... znowu panowie polegniemy[/list]
Lokmen - 8 Maj 2006, 13:07
Faza napisał/a: | JESZCZE NIECH TYLKO ŁOKMEN POTWIERDZI PRZYBYCIE I SIE ZAŁAME ................ ZNOWU BEDZIE URWANY FILM......... znowu panowie polegniemy[/list] |
Sorry ale nie mam sianka na tą imprezę - może za rok :-(
Mafios - 10 Maj 2006, 11:04
a co z reszta ?? he
PS. Dzis sie dowiedzialem ze ma przyjechac jeszcze byla sinnera z jego zmiennikiem
OKEJ zaczynamy liste tych co beda na 100%
1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
3) Faza i ... (oto jest pytanie)
RuStA - 10 Maj 2006, 11:14
Chetnie chetnie ) Ale nie tym razem Bede o Was Myslala Biegajac po Pieknych Zielonych Irlandzkich Pastwiskach Kiedy wy bedziecie Pic ja Bede juz prawie miesiac w belfascie siedziala )) Ale Wypijcie Moje Drfko
Mafiossek Pamietak Wznos za mnie Toast tylko Harnasiem
osimek1 - 10 Maj 2006, 11:19
4. Osimek + ..... MOZE ktos:)
5. Cys
jeszcze neiwiem czym dojade tam ale napewno dojade - w najgorszym wypadku mykne sie na rowerze ziom
PumaRST - 10 Maj 2006, 11:21
Puma + OBR na jedeń dzień ale który to jeszcze nie wiem
AeRJot - 10 Maj 2006, 11:25
jesli nie bedzie trzęsienia ziemi, lub conajmniej jakiejś solidnej awarii sprzętu ... zjawie sie wiec
6) AeRJot i ... Taz
osimek1 - 10 Maj 2006, 11:26
no to liczac osoby z klubu tylko to jest juz nas 6 - no i w sumie kasia mafiosa jeszcze to 7 plus osoby towarzyszace cos czuje ze moze byc ciekawie
Mafios - 10 Maj 2006, 11:30
lista tych co beda na 100%
1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
3) Faza i ... (oto jest pytanie) i 2.0
4) Osimek + ..... MOZE ktos:)
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz
Piesek - 10 Maj 2006, 11:42
bedziem myslec... ale jak cos to watpie ze wpadne fiesta...
Mafios - 10 Maj 2006, 11:50
Piesek napisał/a: | bedziem myslec... ale jak cos to watpie ze wpadne fiesta... |
dla mnie mozesz i traktorem przyjechac masz byc bo to zlot integracyjno-pijacki
Kowal - 10 Maj 2006, 11:57
1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz
8 ) Kasia i Kowal
P.S Ile spirytu dobrac hihihihihi
Mafios - 10 Maj 2006, 12:07
sporo bo to pijacki squad
diodalodz - 10 Maj 2006, 12:08
Doda x1
Mafios - 10 Maj 2006, 12:10
1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz
8 ) Kasia i Kowal
9) dioda
ravnet - 10 Maj 2006, 12:47
10) ravnet + dziewczyna + pies
Już pisałem wcześniej że będę choćby i śnieg padał
zefir - 10 Maj 2006, 15:32
hmm na bank bede na jeden dzien zalezey od pracy/sesji czy bede na caly weekend
Rasta - 10 Maj 2006, 16:26
Ja oczywiście też się piszę + się jeszcze okaże hehe ziom
AeRJot - 10 Maj 2006, 16:28
uuuuu, szykuje sie ciezki kac ..... tym razem nie bede miał zapasowego kierowcy wiec zostaje na dłuzej by wytrzezwiec
Daras84 - 10 Maj 2006, 17:03
pomyslimy..
PumaRST - 10 Maj 2006, 18:02
Daras84 napisał/a: | pomyslimy.. |
myśl!! Widze na tamie fajne wyścigi:
1) RSTvsRST
2) Daria vs. Faza/Pleban
3) RST vs. Kto bedzie chetny
Laskosz - 10 Maj 2006, 18:20
Jak nie przyjade swoim autem to przyjade z kimkolwiek byle być nawet PKS
Jareczek - 10 Maj 2006, 18:30
Możliwe, ze pojawi sie częsc sekcji podkarpackiej
Mafios - 10 Maj 2006, 21:43
tam niestety jest pole namiotowe wiec albo spanie w aucie albo w namiocie ewentualnie pod golym niebem wiec zabierzcie co trzeba aha prad jest
Laskosz - 10 Maj 2006, 21:46
zabiere se namiot albo karton byle by wasze mordy zobaczyć <lol> spadam
osimek1 - 10 Maj 2006, 22:26
jedyne pytanie to czy bede mial gdzie sobie zupke chinska zrobic??:D czy butle z gazem brac:)
Mafios - 10 Maj 2006, 22:27
damy rade
easy - 10 Maj 2006, 22:57
Mafios napisał/a: | tam niestety jest pole namiotowe wiec albo spanie w aucie albo w namiocie ewentualnie pod golym niebem wiec zabierzcie co trzeba aha prad jest |
Gorzej jak w Warlubiu to chyba nie będzie ??
Faza - 10 Maj 2006, 23:03
Mafios napisał/a: | lista tych co beda na 100%
1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz |
tam gdzie sa trzy kropki u mnie dopisz..... i 2 litry polskiej na wstep hi hi
no rzeczywiscie robi sie sklad sraszny do picia.... ale panowie damy rade
charpia - 10 Maj 2006, 23:18
1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz
8 ) Kasia i Kowal
9) dioda
10) charpia + Mariusz + młody
Ps. Z tego co mi wiadomo to jeszcze część grupy łódzkiej się wybiera
Danio - 10 Maj 2006, 23:41
zobaczymy co z tego wyjdzie ...bo w czerwcu jeszcze hradec jest....
ravnet - 11 Maj 2006, 14:47
Charpia, przy liście o mnie zapomniałaś
charpia - 11 Maj 2006, 16:30
ravnet napisał/a: | Charpia, przy liście o mnie zapomniałaś |
o kurde PRZEPRASZAM, ale kopiowałam tą listę z posta mafiosa a tam Cię nie było. Mimo wszystko już się poprawiam
1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz
8 ) Kasia i Kowal
9) dioda
11) ravnet + ???
Pozdrowionka
Intruder - 11 Maj 2006, 17:53
no oczywiście że będę :-D
1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz
8 ) Kasia i Kowal
9) dioda
11) ravnet + ???
12) Dominika + intruder + RST
PUMA napisał/a: |
1) RSTvsRST
2) Daria vs. Faza/Pleban
3) RST vs. Kto bedzie chetny |
przyjmuje wyzwanie bigok
PumaRST - 11 Maj 2006, 21:26
Intruder napisał/a: | przyjmuje wyzwanie bigok |
to sie musimy umówic na konkretn dzień bo tak jak mówie ja bede tylko jeden.
Intruder - 11 Maj 2006, 22:25
spoko dogadamy sie jak bedzie blizej zlotu ;-)
djpleban - 11 Maj 2006, 22:40
co mojej obecności- raczej będę
co do wyścigów... hmm narazie ciągle jeżdże z tą walniętą pompą i sprzęgłem...
ostatnio nie mam nawet czasu się wysrac, nie mówiąc już o naprawach... ale jak auto będzie zrobione- Faza i Daria- rewanż
PumaRST - 11 Maj 2006, 22:44
djpleban napisał/a: | ale jak auto będzie zrobione- Faza i Daria- rewanż |
A ze mna pojedziesz??
Mafios - 11 Maj 2006, 23:03
ja to pleban chce jeszcze raz z Toba sie zmierzyc
Faza - 12 Maj 2006, 00:11
djpleban napisał/a: | co mojej obecności- raczej będę
co do wyścigów... hmm narazie ciągle jeżdże z tą walniętą pompą i sprzęgłem...
ostatnio nie mam nawet czasu się wysrac, nie mówiąc już o naprawach... ale jak auto będzie zrobione- Faza i Daria- rewanż |
niema problemu zrobimy rewanz........... jak bedzie gdzie oczywiscie
Piesek - 12 Maj 2006, 00:27
ja dzisaj gadałem ze znajomymi i dałem im propozycję wyjazdu... i z Łodzi odrazu do Czech bym jechał... teraz kwestia jest taka czy dostane wolne 2 tygodnie, czy znajomym ta data będzie odpowiadać i najwarzniejsza rzecz czy silnik czy wyjazd
Ale jak coś to fiestą niebędę...
adamuus - 12 Maj 2006, 08:03
Danio napisał/a: | zobaczymy co z tego wyjdzie ...bo w czerwcu jeszcze hradec jest.... |
no wlasnie ja raczej ze wzgledu na hradec nie bede w borkach
Piesek - 12 Maj 2006, 09:22
ja właśnie wczoraj czytałem na http://www.tuningparty.cz i raczej to mnie bardziej kusi HRADEC a może zrobimy tak że pojedziemy tam jakąś ekipą... ? a zlocik przełożymy na 14 lipca? bo to by mi bardzo odpowiadało... wszystko jeszcze idzie zmienić Nikt przeciesz niepytał się nikogo jaki termin komu odpowiada... Patryk co Ty na to? Na ten termin?
djpleban - 12 Maj 2006, 12:29
no ładnie Adamuus i Piesek... to jakieś śmieszne zloty są dla was ważniejsze od naszego wspaniałego klubu
co do pytań do mnie o "zmierzenie się"- jeśli tylko auto pozwoli- pojadę z każdym, kto tylko zechce z jednymi wygram... z innymi przegram (pewnie znowu, albo poraz 1szy) ale liczy się zabawa bigok
z tym pieprzonym sprzęgłem mam niby mało roboty (zakładając, że to tylko napinacz... Boże uchroń- żeby tylko...), ale nie mam nawet chwili żeby się tym zając... i taki zapieprz mam do conajmniej połowy czerca... ale... damy radę
Daras84 - 12 Maj 2006, 20:26
PUMA napisał/a: | Daras84 napisał/a: | pomyslimy.. |
1) RSTvsRST
2) Daria vs. Faza/Pleban
3) RST vs. Kto bedzie chetny |
4) Daria vs. RST x 2 :D
zapomniales jeszcze o Łabądku
[ Dodano: Pią Maj 12, 2006 19:28 ]
djpleban napisał/a: | Faza i Daria- rewanż |
tylko na to czekam a szczegolnie na killsa z 2.0
[ Dodano: Pią Maj 12, 2006 19:29 ]
Mafios napisał/a: | ja to pleban chce jeszcze raz z Toba sie zmierzyc |
a ze mna
[ Dodano: Pią Maj 12, 2006 19:31 ]
a swoja droga to piesek dobrze gada!! wkoncu w czechach jest gruba imprezka i moglibysmy sie tam wybrac pielgrzymka :D
PumaRST - 12 Maj 2006, 20:55
Impreza w czechach jest fajna ale jesli powstanie taki plan to ja wypadam (kasa na co innego potrzebna).
Dario droga nie zapomniałam o tobie
RST vs. Kto bedzie chciał 8)
Swoją drogą wiem że szykuje sie fajny plan na ten zlot i myśle ze wszystkim sie to spodoba, ale to niech sie wypowie frakcja Łódź 8)
Daras84 - 12 Maj 2006, 21:01
Pumciu a ty w ktory dzien zawitasz:>
Laskosz - 12 Maj 2006, 21:03
z hradec bede miał foty bo kuzyn jedzie (w zeszłym roku 3 miejsce w swojej klasie Polo G40) więc płakał nie będe a już myśle skąd kase skołować na Borki
PumaRST - 12 Maj 2006, 21:04
Daras84 napisał/a: | Pumciu a ty w ktory dzien zawitasz:> |
napewno tak zeby sie spotkać z Tobą i z paroma innymi wiec pewnie w środku
choć bedzie to zależne czy wyjdzie ten pomysł Łodzianą, bo jesli tak to w tedy kiedy bedzie ta cześć organizowana
Laskosz napisał/a: | z hradec bede miał foty bo kuzyn jedzie (w zeszłym roku 3 miejsce w swojej klasie Polo G40) więc płakał nie będe a już myśle skąd kase skołować na Borki |
to zaproś go do Stalowej Woli:
http://www.streetstalowa3.prv.pl/
Sorki za OT
djpleban - 12 Maj 2006, 22:16
PUMA napisał/a: | choć bedzie to zależne czy wyjdzie ten pomysł Łodzianą, bo jesli tak to w tedy kiedy bedzie ta cześć organizowana |
sorqa ale jażeniówka mi się spaliła.........
charpia - 12 Maj 2006, 23:02
PUMA napisał/a: | Swoją drogą wiem że szykuje sie fajny plan na ten zlot i myśle ze wszystkim sie to spodoba, ale to niech sie wypowie frakcja Łódź 8) |
Raczej też nie rozumiem co ma wspólnego ze Zlotem w Borkach, Grupa Łódź 8| A moze to jakiś przytyk
PumaRST - 13 Maj 2006, 02:31
charpia napisał/a: | ......A moze to jakiś przytyk |
żaden przytyk!!
Coś mi sie obił o uszy plan z Lotniskiem w Piotrkowie
A dla wszyskich którzy zamierzają sie poganiać na Tamie czy też w Piotrkowie jesli by wyszedł ten plan, bedzie nagroda dla najszybszego (no może wiecej niż jednego)
Wyścig z
Renault R5 GTT (OBR Niestachów) - bo właściciel zapowiedział że bedzie jechał swoim autkiem
charpia - 13 Maj 2006, 15:04
heh... kto nie usłyszy to zmysli... na przyszłość nie słuchaj plotek, bo to zabawa jak w głuch telefon... na końcu jest zazwyczaj fałszywa informacja a swoją drogą, to jestem bardzo ciekawa, kto Ci udzielił takich informacji? Grupa Łódź nie organizuje w najbliższym czasie zadnego, ogólnego zlotu. Poprostu, padło hasło "Borki", więc kto może ten jedzie
PumaRST - 13 Maj 2006, 16:06
Ja wiem że to nie ogólny zlot, ale słysząłem ze jest taki pomysł tym bardziej że ponoć można wjechać na Lotnisko w piotrkowie za nie dużą kase. Wiec to był by całkiem niezły pomysł jesli sie okaże ze faktycznie można z marszu wiechać na lotnisko. A jesli nie to Tama w borkach wzupełności wystarczy.
charpia - 13 Maj 2006, 19:48
A no jeśli o tym temacie mówisz, to tak. Planowalismy pojechać wcześniej i obejrzeć to lotnisko i dowiedzieć się wszelkich informacji na temat wjazdu tam Tyle, że miała to być niespodzianka, no ale... Zatem ogłaszam oficjalnie, że najprawdopodobniej za tydzień, Grupa Łódź organizuje spot wyjazdowy do Piotrkowa Trybunalskiego w celu zbadania terenu
PumaRST - 13 Maj 2006, 21:17
Charpia, nie zabij mnie, za późno sie dowiedziałem że to ma być niespodzianka (dziś o 21:10). Przepraszam
Piesek - 13 Maj 2006, 23:59
to jak da rade przesunac termin sporu czy nie?
Intruder - 14 Maj 2006, 00:48
PUMA napisał/a: | Charpia, nie zabij mnie, za późno sie dowiedziałem że to ma być niespodzianka (dziś o 21:10). Przepraszam |
kara bedzie sromotna... bedziesz musial dac sie objechac charpii
osimek1 - 14 Maj 2006, 00:58
Intruder napisał/a: | PUMA napisał/a: | Charpia, nie zabij mnie, za późno sie dowiedziałem że to ma być niespodzianka (dziś o 21:10). Przepraszam |
kara bedzie sromotna... bedziesz musial dac sie objechac charpii |
ja chyba wczoraj widzialem charpie w lodzi na rewolucji kolo 22:30 - niejestem pewien czy to ona, ale jechala fiesta koloru charpi i do tego jechala tepem slimaczym - odrazu pomyslalem "oho Ciotka jedzie" a pozniej ze "na rowerze bym ja wyprzedzil":P swoja droga podziwiam takich kierowcow bo ja to 40 na rewolucji na rowerze przekraczam a tu mi sie wydawalo ze fiesta jechala zgodnie z przepisami
PumaRST - 14 Maj 2006, 08:00
Intruder napisał/a: | PUMA napisał/a: | Charpia, nie zabij mnie, za późno sie dowiedziałem że to ma być niespodzianka (dziś o 21:10). Przepraszam |
kara bedzie sromotna... bedziesz musial dac sie objechac charpii |
Pewnie ze dam ale tobie już nie
Mafios - 14 Maj 2006, 10:15
charpia napisał/a: |
Raczej też nie rozumiem co ma wspólnego ze Zlotem w Borkach, Grupa Łódź 8| A moze to jakiś przytyk |
jak to co ! a niby kto to organizuje jak nie ja
charpia - 14 Maj 2006, 10:29
Mafios napisał/a: | charpia napisał/a: |
Raczej też nie rozumiem co ma wspólnego ze Zlotem w Borkach, Grupa Łódź 8| A moze to jakiś przytyk |
jak to co ! a niby kto to organizuje jak nie ja |
ok mafios, bez obrazy... w takim razie powinno być ujęte, to w ten sposób: Imprezę w Borkach organizuje przedstawiciel Grupy Łódź don Mafios
Ps. Przepraszam jeśli Cię uraziłam w jaki kolwiek sposób, ale sądziłam, że Ty rzuciłeś tylko temat, bo w Niesulicach, ktoś inny rozmawiał ze mną na temat Borek i byłam przekonana, że to ten "ktosiek" jest organizatorem. Teraz wszystko jasne, jak będziesz potrzebował wsparcia organizacyjnego to wal śmiało
osimek1 napisał/a: | ja chyba wczoraj widzialem charpie w lodzi na rewolucji kolo 22:30 - niejestem pewien czy to ona, ale jechala fiesta koloru charpi i do tego jechala tepem slimaczym - odrazu pomyslalem "oho Ciotka jedzie" a pozniej ze "na rowerze bym ja wyprzedzil":P swoja droga podziwiam takich kierowcow bo ja to 40 na rewolucji na rowerze przekraczam a tu mi sie wydawalo ze fiesta jechala zgodnie z przepisami |
Ha ha, tak, to ja jechałam i starałam się jechać zgodnie zprzepisami, ponieważ róg Rewolucji a Kilńskiego przy szpitalu PALMA często stoją Panowie Policjanci właśnie w tych godzinach, kiedy wracam z pracy Tak więc osimku, teren mam obcykany i nie jechałam 40/h tylko 50/h Ale żeby nie było, że jeżdżę jak żółw (sory tuptuś) to do drugiej pracy Włókniarzy/Obywatelska mój rekord 7 minut 8| no ale... strach przed spóźnieniem przewyższa przepisy dotyczące prędkości
Piesek - 14 Maj 2006, 10:43
ja was chyba zjem odpowie mi ktoś na moje pytanie czy termin spotu jest stały czy można go przesynąć!? np. na 14 lipca!? to bym się wybrał do Czech na zlot... a spowrotem zawitał do was...
charpia - 14 Maj 2006, 10:58
Piesek napisał/a: | ja was chyba zjem odpowie mi ktoś na moje pytanie czy termin spotu jest stały czy można go przesynąć!? np. na 14 lipca!? to bym się wybrał do Czech na zlot... a spowrotem zawitał do was... |
Kurde, Piesek... jeśli chodzi o mnie, to przystosuję sie do każdej daty, ale problem w tym, ze jaka data niepadnie, to zawsze cos komuś wypadnie. Zatem chyba bedziesz musiał dokonać wyboru (niestety). No ale... może organizatorzy podejmą inne decyzje.
Pozdrowionka
Mafios - 14 Maj 2006, 12:31
niestety termin jest staly i zmien nie ma
Piter - 14 Maj 2006, 13:21
No to tak:
Ja ( czyli Piter ) + zgrzewa browara + obie dziewczyny ;-)
........i to pewnie tyle z frakcji Dolny Śląsk
osimek1 - 14 Maj 2006, 14:40
charpia napisał/a: | Ha ha, tak, to ja jechałam i starałam się jechać zgodnie zprzepisami, ponieważ róg Rewolucji a Kilńskiego przy szpitalu PALMA często stoją Panowie Policjanci właśnie w tych godzinach, kiedy wracam z pracy Tak więc osimku, teren mam obcykany i nie jechałam 40/h tylko 50/h Ale żeby nie było, że jeżdżę jak żółw (sory tuptuś) to do drugiej pracy Włókniarzy/Obywatelska mój rekord 7 minut 8| no ale... strach przed spóźnieniem przewyższa przepisy dotyczące prędkości |
dobrze wiedziec - chodz przyznam sie ze mieszkam tam juz ladnych pare lat (bo ode mnie z jaracza do palmy jest hmmm....5 minut na piszo:P) i w zyciu policjantow tam nei widzialem - ale teraz dzieki za ostrzezenie:D bede uwazal - bo akurat przy palmie ladny asfalt sie zaczyna i tam mi sie zawsze predkosc sporo przekracza;P
Piesek - 14 Maj 2006, 15:39
dlatego pytam sie 1,5 miesiaca przed zlotem, bo przez tyle to zawsze można coś wymyśleć z terminem spotu. Ale skoro decyduje o terminie jedna osoba to oki, nikt sie niepytal nikogo o zdanie tylko odrazu termin wypieprza.
Faza - 14 Maj 2006, 23:06
Piesek bez nerwow .......... jakos na poczatku jak zostal napisany termin spotu to nikt niemial pretensji do daty tylko ty teraz masz.....(tak dla wyjasnienia bez aluzji )
Piesek - 15 Maj 2006, 09:02
Faza tak jak pisałem wyżej jade do czech.... a w drodze powrotnej zawital bym na 3 dniowy melanż...
charpia - 15 Maj 2006, 09:33
Piesek napisał/a: | Faza tak jak pisałem wyżej jade do czech.... a w drodze powrotnej zawital bym na 3 dniowy melanż... |
No i wszystko jasne. Jakos sobie to poukładasz Najważniejsze żebyś do nas dotarł wraz z dobrym humorkiem I juz się nie denerwuj, dobrze będzie
Piesek - 15 Maj 2006, 09:51
no wlasnie lipa bo z czech planuje wrocic jakos 14 lipca cos takiego... a co wam robi za roznie co do daty? skoro jest jeszcze 1,5 miesiaca.......
Mafios - 15 Maj 2006, 09:53
Piesek napisał/a: | Faza tak jak pisałem wyżej jade do czech.... a w drodze powrotnej zawital bym na 3 dniowy melanż... |
w zeszlym roku byl to ten sam termin a 2 ze jak zrobimy pozniej to mozemy juz tam miejsca nie miec gdyz zaczne sie porzadnie sezon
[ Dodano: Pon Maj 15, 2006 09:56 ]
charpia napisał/a: | Mafios napisał/a: | charpia napisał/a: |
jak to co ! a niby kto to organizuje jak nie ja |
ok mafios, bez obrazy... w takim razie powinno być ujęte, to w ten sposób: Imprezę w Borkach organizuje przedstawiciel Grupy Łódź don Mafios
Ps. Przepraszam jeśli Cię uraziłam w jaki kolwiek sposób, ale sądziłam, że Ty rzuciłeś tylko temat, bo w Niesulicach, ktoś inny rozmawiał ze mną na temat Borek i byłam przekonana, że to ten "ktosiek" jest organizatorem. Teraz wszystko jasne, jak będziesz potrzebował wsparcia organizacyjnego to wal śmiało
|
no wiesz w zeszlym roku rowniez organizowalem borki 1 i 2 a 3 byly organizowana przez kolege RASTA
charpia - 15 Maj 2006, 10:03
Piesek napisał/a: | no wlasnie lipa bo z czech planuje wrocic jakos 14 lipca cos takiego... a co wam robi za roznie co do daty? skoro jest jeszcze 1,5 miesiaca....... |
Kurde, piesek no bardzo ubolewam, ze masz problem, ale sam się zastanów... Masfios ma rację, bo od 1 lipca zaczynają się wakacje i zapewne bedzie tam kocioł sezonowy. Juz tak jest, że nie wszystkim pasuje termin, wiec albo jedziemy w wyznaczonym przez organizatorów terminie, albo rezygnujemy. Niestety, w zyciu nie można mieć wszystkiego i właśnie dlatego musimy dokonywać ciągłych wyborów. Spójrz na wcześniejsze topiki, tym co nie pasuje, nie nalegają żeby zmienic termin, tylko poprostu się wycofują. Będzie jeszcze nie jedna okazja do spotkania. Zobaczysz, jeszcze będziesz miał przesyt
ps.
Mafios napisał/a: | no wiesz w zeszlym roku rowniez organizowalem borki 1 i 2 a 3 byly organizowana przez kolege RASTA |
a ja w zeszłym roku byłam na księzycu... wiesz coś na ten temat? sorki kolego ale nie wiem co robiłes w zeszłym roku bo w Klubie jestem od września....heh...
Piesek - 15 Maj 2006, 11:35
no dobra nie bede nalegac ;p niechcecie to nieprzyjezdzam ;p mam nadziej ze do warlubia ktos chociarz wpadnie...
Mafios - 16 Maj 2006, 10:12
nie rob scen bo psem poszczuje
tama do wyscigu
charpia - 16 Maj 2006, 22:58
No to mam wiadomość. Jednak mnie nie będzie... ciszcie się demony
Mafios - 17 Maj 2006, 09:12
hyh zawsze tak bylo milon osob sie deklaruje a garstka przyjezdza ale co tam warszawka i ja z Kasia bedziemy na 100%
front247 - 17 Maj 2006, 20:05
jesli tylko bede mial wolne (porusze wszystkie spręzyny w firmie :twisted: ),to moge przyjechac,moze sie uda wyciagnac kogos z team zachod.
nie deklaruje ze bede na 100%,ale jest to bardzo prawdopodobne :)
pzdr
charpia - 19 Maj 2006, 19:12
Mafios napisał/a: | hyh zawsze tak bylo milon osob sie deklaruje a garstka przyjezdza ale co tam warszawka i ja z Kasia bedziemy na 100% |
Wiesz w zyciu są różne sytuacje, na które niestety nie mamy wpływu... więc proszę ogranicz swoje komentarze, bo jeszcze może sie zdarzyc tak, że Tobie życie zgotuje niespodziankę i Twoje "100%" zamieni się w.... (bez komentarza) !!!
3eci - 21 Maj 2006, 01:34
Termin całkiem odległy więc postaram się przyjechać. Nic nie obiecuję bo coś może wypaść mi, ale jak coś to weekend zarezerwowany. Hmm czyli z tego co zrozumiałem spanie na własną rękę, jakiś namiocik. Lub w fiestce
Są tam jakieś sklepy itp ? i jak to wygląda ?!? heh to mój pierwszy raz będzie
Mafios - 21 Maj 2006, 09:12
sklepow dookola full restauracji i barow tez
3eci - 21 Maj 2006, 12:46
Szkoda, że nie ma jakiejś chaty do wynajęcia byśmy impreze stworzyli. A tak jak nas pogoda zaskoczy. Ale z cukru nikt chyba nie jest więc :lol:
[ Dodano: Nie Maj 21, 2006 11:47 ]
a kto posiada jakieś zdjęcia tej okolicy ?
Piter - 21 Maj 2006, 19:01
Jedzie ktoś ze mną z Dolnego Śląska ????
Dolny Śląsk śpi, albo ma to w ........ gdzieś ?!
Raczej sam przyjadę, bo ciągnąć całą familię taki kawał na 2 dni to bez sensu. Sam to w aucie się kimnę i GIT będzie !
Kawałek drogi będę miał, więc dobrze by było jak by ktoś się z ze mną zabrał.
HEJ DOLNY ŚLĄSK nie róbcie pipy !
3eci - 21 Maj 2006, 19:06
Cholera jasne dzisiaj dostałem telefon z Londynu i pewnie szykuje mi się wyjazd. Więc nie wiem jak to będzie. Bardzo bym chciał na ten zlot z wami uderzyć. Jeszcze się okaże. Zależy na jaki czas tam pojadę.
[ Dodano: Nie Maj 21, 2006 18:07 ]
a może ktoś jest z Sieradza ?!?
djpleban - 7 Cze 2006, 18:29
no to wiadomośc... dla jednych smutna dla innych zaje... a inni mają to gdzieś...
w każdym razie na 99% mnie w borkach nie będzie 07.07.06 mam obronę, więc raczej się nie pojawie :cry:
osimek1 - 7 Cze 2006, 20:54
djpleban napisał/a: | no to wiadomośc... dla jednych smutna dla innych zaje... a inni mają to gdzieś...
w każdym razie na 99% mnie w borkach nie będzie 07.07.06 mam obronę, więc raczej się nie pojawie :cry: |
ehhh.... obrona za brona a tak na powaznie to szkoda no ale coz zdaza sie :(
3eci - 7 Cze 2006, 20:57
Wiadomo czym więcej wiary tym lepiej, szkoda. Ale będziesz musiał to nadrobić :lol:
Mafios - 8 Cze 2006, 12:23
pleban nie rob scen 1 dzien cie nie zbawi !!
djpleban - 8 Cze 2006, 12:46
byc może zrobię tak jak mówił Puma- przyjadę na jeden najważniejszy dzień
qrcze... czeba się w końcu ze 130PS Mafiosa spróbowac
Mafios - 8 Cze 2006, 13:02
ale poki co nawet nie wszykuje sie by nia startowac :(
djpleban - 8 Cze 2006, 16:01
rozmumiem że ze względu na silnik...
ja szczerze mówiąc też nie wiem jak będzie z moim startem (to zależy czy zdąże sprzęgło przełożyc... narazie się nie zapowiada)
3eci - 8 Cze 2006, 17:04
Panowie dacie rade :lol: tu się liczy dobra zabawa
djpleban - 8 Cze 2006, 23:33
Mafios napisał/a: | ale poki co nawet nie wszykuje sie by nia startowac :( |
stary ja nie umieram
jak co to będę czkał... ustawkę można zawsze zrobic na spocie
KisielQ - 9 Cze 2006, 09:34 Temat postu: Zlot Witam Was Serdecznie!
Ja jestem nowym klubowiczem. Ale mam nadzieje że uda mi się przyjechać teraz na zlot i poznam was wszystkich. Niestety ale jeśli mi się uda to tylko na 1 dzionek ale dobre i to. Pozdrawiam do zobaczenia na 99% w Borkach.
osimek1 - 22 Cze 2006, 15:01
hmmm.... wiem ze o tym juz byla mowa ale cos nie moge znalesc info na ten temat :/ - pewnie zaraz mnie biszkoptem nazwiecie - trudno moge byc nawet karpatka:P ale jaki jest koszt namiotu itd??
3eci - 22 Cze 2006, 19:32
Właśnie kto mi przedstawi całą sytuację na temat Borek.
Czy jak wezmę namiot to za miejsce trzeba płacić?
co zabrać?
Jak tam w ogóle wyglada życie hehe
Mafios - 22 Cze 2006, 23:06
za namiot zaplacisz standardy kazdego pola namiotowego ale mamy prad za darmo cennika nie za namiot nie znam
3eci - 22 Cze 2006, 23:45
Full Wypas jak prąd za darmo
charpia - 23 Cze 2006, 18:42
Podejrzewam, że wszystko jest wliczone w cenę placowego, namiotowego czy parkingowego (nie wiem jak to tam się zwie). Myslę również, że nie są to jakieś kosmiczne kwoty i na dwie czy trzy doby, każdego przeciętniaka będzie stać na opłatę. Jak sądzę największym problemem każdego z nas są koszta paliwa (niestety) ale od czego ma się przyjaciół? np: robicie zrzutę i spokojnie jedziecie w 4 osoby jednym autkiem... prawda jakie to proste? Ja wstępnie umówiona jestem z żółwikiem na sobotę. Mam nadzieję, że wszystko wypali. Całkiem możliwe, że będę wcześniej innym transportem, bo troszkę szkoda mi czasu na siedzenie w Łodzi, wiedząc że w Borkach jest w "kupie" tylu zajefajnych ludzi No to co Kochani ---> DO ZOBACZYSKA
osimek1 - 23 Cze 2006, 20:25
charpia napisał/a: | Podejrzewam, że wszystko jest wliczone w cenę placowego, namiotowego czy parkingowego (nie wiem jak to tam się zwie). Myslę również, że nie są to jakieś kosmiczne kwoty i na dwie czy trzy doby, każdego przeciętniaka będzie stać na opłatę. Jak sądzę największym problemem każdego z nas są koszta paliwa (niestety) ale od czego ma się przyjaciół? np: robicie zrzutę i spokojnie jedziecie w 4 osoby jednym autkiem... prawda jakie to proste? Ja wstępnie umówiona jestem z żółwikiem na sobotę. Mam nadzieję, że wszystko wypali. Całkiem możliwe, że będę wcześniej innym transportem, bo troszkę szkoda mi czasu na siedzenie w Łodzi, wiedząc że w Borkach jest w "kupie" tylu zajefajnych ludzi No to co Kochani ---> DO ZOBACZYSKA |
wczesniej to znaczy kiedy?? wiesz ja jade w piatek na chwile obecna za 3 a nawet na upartego to 4 miejsca wolne bo w chwili obecnej jade sam:/
3eci - 24 Cze 2006, 02:31
a jest może jakaś konkretna godzina od której w Borkach zaczyna się zjazd ?
charpia - 24 Cze 2006, 14:54
osimek WCZEŚNIEJ = sobota po pracy ;-) bo żółwik dopiero po 18:00 będzie jechał.
3eci - 25 Cze 2006, 15:02
mam takie małe pytanie. Ta miejscowość BORKI jaki to powiat?
osimek1 - 25 Cze 2006, 15:43
3eci napisał/a: | mam takie małe pytanie. Ta miejscowość BORKI jaki to powiat? |
z tego co kojarze to miejscowosc nazywa sie smardzewice a BORKI to tylko osrodek w zasadzie:)ale jerzeli jestem w bledzie to niech ktos to sprostuje
powiat pewnie od Tomaszowa Mazowieckiego bedzie ale niewiem
Daras84 - 28 Cze 2006, 12:22
dobra powiedzcie mi jak tam dojechaC Z gLIWIC :p I w jaki dizen scigacie sie na tamie ??
Mafios - 28 Cze 2006, 17:04
z gliwic kieruj sie najlepiej na tomaszow maz. a szukaj dokladniej miejscowosci smardzewice to tu jest cala zabawa wyscig na tamie ma byc w sobote oczywiscie total nielegal ;-)
osimek1 - 28 Cze 2006, 17:10
w osrodku o nazwie "BORKI" (www.borki.pl) jest jakis tor kartingowy - przyznaje sie ze niewiem jak to wygladalo, ale szwagier byl tydzien temu tam na zlocie peugeotow 309 i wiem ze sie tam sciagali ze jakies zawody sobie tam zrobili :>
Patyrk a mam prosbe mozesz chociaz nazwe osrodka, ulice albo cos podac bo tam jest sporo osrodkow a ja na prawde niemam pojecia ktory to ten nasz a niechcial bym tam bladzic i was szukac a narazie nikt mi na ten temat nie odpowiedzial :/
dzieki z gory
pozdro
Kowal - 28 Cze 2006, 20:13
Co do toru kartingowego to byłem w niedziele tam sobie pojezdzić
Zabawa jest wysmienita na tych gokardach , koles ma trzy sztuki .
Cennik :
5 min - 8 zł
10 min - 15 zł
A co do ośrodka to nazywa sie on " OMEGA " jak dojezdzasz do konca tamy to widac taki zółty budynek z czerwonym napisem , ogródeczki pierdółki
Ja bede w sobote przed 18.00 jakos ,
chyba ze sie z Raffim zgadam to zajzymy w piatek na jakies małe piwko
Do zobaczenia
osimek1 - 28 Cze 2006, 21:10
aha dzieki - juz mniej wiecej kojarze w ktorym to miejscu jest:)
pozdro
P.S. na tym torze jezdziles swoim autkiem czy wynajmowales jakeigos gokarta??:>
Kowal - 28 Cze 2006, 22:57
Nieno gokarda katowałem hihi :lol:
Ten tor jest smiesznych rozmiarów ale idzie sie pobawic naprawde nawet przez te 5 minut
Pozdroweczka i do zobaczenia
osimek1 - 28 Cze 2006, 23:10
Kowal napisał/a: | Nieno gokarda katowałem hihi :lol:
Ten tor jest smiesznych rozmiarów ale idzie sie pobawic naprawde nawet przez te 5 minut
Pozdroweczka i do zobaczenia |
niewiem jak oni to zrobili ale tam jezdzili normalnymi autami peugeot 309 niejest taki maly znowu a oni tam smigali - widzialem zdjecia z tego
3eci - 28 Cze 2006, 23:49
to zlot nie będzie przed ośrodkiem BORKI ? gdzie w ogóle będą namioty rozbijane?
trochę więcej techniki i się gubię....
Mafios - 29 Cze 2006, 00:13
BORKI sa przed tama a my mamy swoje pole namiotowe za tamą !!!
3eci - 29 Cze 2006, 00:22
Mafios, aha
charpia - 29 Cze 2006, 18:00
Tyle tych tematów się potworzyło, że nie wiem gdzie napisać, więc piszę tu. Właśnie dzowniłam do żółwia i z Łodzi wyjeżdżamy w sobotę około 16:00 Będziemy w trójkę: ja, żółw i.... Zgadnijcie kto
No to do miłego bigok
osimek1 - 29 Cze 2006, 18:20
a ja wyjezdzam jutro (znaczy sie piatek) hmmm mam nadzieje ze kolo 14-15 ale niewiem co z tego wyjdzie - wiem ze do ok 12 mam egzamin fizyki, pozniej pare spraw do zalatwienia a pozniej "wio"
do zobaczyska ziom bigok
nastapila zmiana planow co do godziny wyjazdu - z lodzi wyjade pewnie kolo 19 dopiero :( czyli na miejscu bede mysle ze kolo 20:30 max
3eci - 30 Cze 2006, 13:37
Ja sam nie wiem o której tam dojadę. Wiem, że cel to piątek nawet mogę przyjechać koło 22-23, wiem że będzie jazda z rozkładaniem namiotu
Intruder - 30 Cze 2006, 14:11
Ja z Zefirem wyjezdzamy ok 16 z Ozorkowa i jedziemy przez Piotrków bo zabieramy tam Dominike wiec bedziemy na miejscu ok 19 - 20 ziom
PS jedziemy Zabujcą Calibry Zefirka czyli jego "1.2 Z" ze wzgledu na ekonomie... co nie znaczy ze bedziemy wolno jechac nie liczcie na to -> ta fiesta nie potrafi wolno jeździć
zefir - 30 Cze 2006, 15:47
no zawstydziles mnie
AeRJot - 30 Cze 2006, 16:47
no i d**pa jeszcze dzis wierzylem ze uda mi sie dojechac ale ...... wrobili mnie w sobote w firmie banghead
Bawcie sie dobrze i ... wypijcie moje zdrowie
ravnet - 30 Cze 2006, 22:07
AeRJot napisał/a: | no i d**pa jeszcze dzis wierzylem ze uda mi sie dojechac ale ...... wrobili mnie w sobote w firmie banghead
Bawcie sie dobrze i ... wypijcie moje zdrowie |
Szkoda że Ci nie wyszło, mam nadzieję że jeszcze w tym roku będziemy mieli okazję napić się razem,
oczywiście wypijemy za Twoje zdrowie, pewnie nie raz ;-)
Ja jadę jutro rano.
Pozdrawiam.
charpia - 30 Cze 2006, 22:37
A ja mam anginę, właśnie obudziłam się z chorobowego snu. Powiem krótko: MASAKRA :( :( Nie przyjadę... muszę sie kurować do poniedziałku, nawet nie wiecie jak mi źle... Chyba umrę z rozpaczy banghead
Lokmen - 30 Cze 2006, 23:07
przed chwila dzwonił do mnie Mafios - z tego co sie zdążyłem zorientować to mają 8 samochodów i niezłą balangę...
3eci - 1 Lip 2006, 00:29
FAK FAK FAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! własnie dopiero co wróciłem, ERROR, mnie tam nie będzie, nie dojechałem, szkoda gadać :(((((((((((((((((((((((((((((((( a byłem już w drodze z ziomkami
Dobrej zabawy życzę!!!
[ Dodano: Sob Lip 01, 2006 02:40 ]
charpia napisał/a: | A ja mam anginę, właśnie obudziłam się z chorobowego snu. Powiem krótko: MASAKRA Nie przyjadę... muszę sie kurować do poniedziałku, nawet nie wiecie jak mi źle... Chyba umrę z rozpaczy |
szybkiego powrotu do zdrowia ciotka
Są spoty teraz w wakacje ?
Kowal - 1 Lip 2006, 15:01
Ja bede kolo 18 stej dopiero na borkach juz sie niemoge doczekac Pozdrowionka
KisielQ - 1 Lip 2006, 18:30
Ja właśnie wróciłem z borek i jestem rozczarowany nie trafiłem do celu zero drogowzkazów o zlocie objechałem smardzewice i borki od stóp do głów i dupa. Wszedzie tylko drogowskazy o zlocie nissana a o zlocie fiesty nic. Naprawde to mój pierwszy zlot i niestety lipa na przyszłosć proszę organizatora o jakieś drogowskazy. Tylko nadarmo się zjechałem. Pozdrawiam banghead banghead
Lokmen - 1 Lip 2006, 18:45
KisielQ napisał/a: | Ja właśnie wróciłem z borek i jestem rozczarowany nie trafiłem do celu zero drogowzkazów o zlocie objechałem smardzewice i borki od stóp do głów i dupa. Wszedzie tylko drogowskazy o zlocie nissana a o zlocie fiesty nic. Naprawde to mój pierwszy zlot i niestety lipa na przyszłosć proszę organizatora o jakieś drogowskazy. Tylko nadarmo się zjechałem. Pozdrawiam banghead banghead |
Łyguś ocknij sie - to nie był i nie jest mega zlot fiest tylko lokalne spotkanie weekendowe kliku ludzików, żadnego organizatora nie ma i nie było wiec schowaj te żale
3eci - 2 Lip 2006, 04:19
Szkoda że ja tam też nie dojechałem :( ale sobie dzisiaj to odbiłem na PROTECTORZE ;-) pozdro, a są już jakieś plany na ogólnopolski zlot ?
osimek1 - 2 Lip 2006, 15:19
KisielQ napisał/a: | Ja właśnie wróciłem z borek i jestem rozczarowany nie trafiłem do celu zero drogowzkazów o zlocie objechałem smardzewice i borki od stóp do głów i dupa. Wszedzie tylko drogowskazy o zlocie nissana a o zlocie fiesty nic. Naprawde to mój pierwszy zlot i niestety lipa na przyszłosć proszę organizatora o jakieś drogowskazy. Tylko nadarmo się zjechałem. Pozdrawiam banghead banghead |
na forum bylo napisane ze zlot jest w osrodku "OMEGA" jak bys sie zapytal kogos o taki osrodek to by Ci powiedzieli pewnie gdzie jest
|
|