Forum FiestaKlubPolska -

Archiwum Forum FKP - Borki 2006 zaczynamy

Mafios - 5 Maj 2006, 19:43
Temat postu: Borki 2006 zaczynamy
od 30 czerwca do 2 lipca Ci co byli w zeszlym roku na part 1 , 2 , 3 widza jak bylo cool
mapka dojazdowa

ogolnie jest to pole namiotowe ale z pradem i lazienka "spartanska" i toi toy'em dookola discopolowe imprezy i rozne knajpy kto sie pisze

RASTA DODAJ TEMAT NA OGOLNE FORUM

ravnet - 5 Maj 2006, 20:03

Ja pojadę choćby i śnieg padał. :D

A dla tych co nie byli i nie wiedzą jak tam jest, 3 foteczki na zachętę: 1 , 2 , 3

Laskosz - 5 Maj 2006, 20:53

Kurrrrr :/ chciałem jechac do Borek :/ ale znów mi termin nie pasi :( fuck fuck
Piter - 6 Maj 2006, 00:14

Plan jest taki że będziemy greenpeace
djpleban - 6 Maj 2006, 00:55

uojezu :P toitoje :lol:
tojtoje będą :?: :P to jadę :D

pi.es. fajny termin :)

PumaRST - 6 Maj 2006, 01:06

Wpadniem na 1 dzionek ;) Piekna tama tam jest i wiecie do czego ją wykożystam ;))
osimek1 - 6 Maj 2006, 01:51

na chwile obecna jade mysle ze cysiu tez;) to juz jest nas dwoch a moze jeszcze ktos;)
Dynamike - 6 Maj 2006, 01:51

No do tego czasu to już napewno powinienem mieć auto poskładane do kupy i bardzo chciałbym się pojawić, bo jak dotąd to z moich planów nici wychodzą.... Jeszcze jest sporo czasu, także nie zarzekam się, ale będe się starał tak wszystko poukładać żeby się pojawić.
Pozdro

Fred - 6 Maj 2006, 09:20

cholera nie wiem czy nie bede miał w tym okresie obrony magisterki ale i tak możliwe ze chociaz na jeden dzionek wpadne :D
charpia - 6 Maj 2006, 10:41

Tez się odhaczam... właściwie , to o Borkach głośno już było w Zielonej :D pewnie większość ludziów sie na paliła :yes: :V:

ps. mafia ---> dzięki za mapkę

Intruder - 6 Maj 2006, 11:24

oj Borki... przyjedziemy... poszalejemy... ale w tym roku trzeba cs wymyślić do pojezdzenia tez. Jekies contesty czy cos a nie samo lanie alko w gardlo ;-)
DziDzia - 6 Maj 2006, 11:39

obiecalem sobie ze do borek pojade...ale ciezko bedzie...cwiczenia terenowe mam w tym okresie :cry: ....

pozdro :!:

Cysiu - 6 Maj 2006, 19:37

Osimek widze ze dobrze sie znamy bo chyba wiedzialeś od razu bez pytania sie mnie czy pojade czy nie:P Ale napewno powinienem sie zjawić :) Dla mnie wyjazdy są mile widziane :)
Laskosz - 6 Maj 2006, 20:42

A nie może to być na przełomie lipiec sierpień ?
RKRman - 6 Maj 2006, 22:19
Temat postu: borki
CZE :P

..nie mówię "nie " :lol: ...i monitoruje temat.. :ok:

SILO - 6 Maj 2006, 22:26

Czesc!
Ja najszybciej bede w polce kolejny raz na poczatku sierpnia :(

Pablo - 6 Maj 2006, 22:43

Chętnie się pojawie ale nie mówie na 100% bo coś słyszałem że chcą mnie do Niemiec wysłać z roboty :-/
Faza - 6 Maj 2006, 23:43

Mafios jestem na 100% ... znowu damy w palnik :) :hahaha:
Rasta - 8 Maj 2006, 10:18

Będę na pewno - jak ZAWSZE bigok
AeRJot - 8 Maj 2006, 11:37

NI MA BATA --- BEDE !!
Faza - 8 Maj 2006, 12:30

JESZCZE NIECH TYLKO ŁOKMEN POTWIERDZI PRZYBYCIE I SIE ZAŁAME ................ ZNOWU BEDZIE URWANY FILM......... znowu panowie polegniemy[/list]
Lokmen - 8 Maj 2006, 13:07

Faza napisał/a:
JESZCZE NIECH TYLKO ŁOKMEN POTWIERDZI PRZYBYCIE I SIE ZAŁAME ................ ZNOWU BEDZIE URWANY FILM......... znowu panowie polegniemy[/list]

Sorry ale nie mam sianka na tą imprezę - może za rok :-(

Mafios - 10 Maj 2006, 11:04

a co z reszta ?? he :fox:

PS. Dzis sie dowiedzialem ze ma przyjechac jeszcze byla sinnera z jego zmiennikiem :devil:

OKEJ zaczynamy liste tych co beda na 100%

1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
3) Faza i ... (oto jest pytanie)

RuStA - 10 Maj 2006, 11:14

Chetnie chetnie :) ) Ale nie tym razem :) Bede o Was Myslala Biegajac po Pieknych Zielonych Irlandzkich Pastwiskach :) Kiedy wy bedziecie Pic ja Bede juz prawie miesiac w belfascie siedziala :) )) Ale Wypijcie Moje Drfko :)
Mafiossek Pamietak Wznos za mnie Toast tylko Harnasiem :)

osimek1 - 10 Maj 2006, 11:19

4. Osimek + ..... MOZE ktos:)
5. Cys :)

jeszcze neiwiem czym dojade tam ale napewno dojade - w najgorszym wypadku mykne sie na rowerze ziom

PumaRST - 10 Maj 2006, 11:21

Puma + OBR na jedeń dzień ale który to jeszcze nie wiem
AeRJot - 10 Maj 2006, 11:25

jesli nie bedzie trzęsienia ziemi, lub conajmniej jakiejś solidnej awarii sprzętu ... zjawie sie :) wiec

6) AeRJot i ... Taz :)

osimek1 - 10 Maj 2006, 11:26

no to liczac osoby z klubu tylko to jest juz nas 6 - no i w sumie kasia mafiosa jeszcze to 7 :) plus osoby towarzyszace :D cos czuje ze moze byc ciekawie :D
Mafios - 10 Maj 2006, 11:30

lista tych co beda na 100%

1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
3) Faza i ... (oto jest pytanie) i 2.0
4) Osimek + ..... MOZE ktos:)
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz

Piesek - 10 Maj 2006, 11:42

bedziem myslec... ale jak cos to watpie ze wpadne fiesta...
Mafios - 10 Maj 2006, 11:50

Piesek napisał/a:
bedziem myslec... ale jak cos to watpie ze wpadne fiesta...

dla mnie mozesz i traktorem przyjechac masz byc bo to zlot integracyjno-pijacki :D

Kowal - 10 Maj 2006, 11:57

1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz
8 ) Kasia i Kowal :D

P.S Ile spirytu dobrac hihihihihi

Mafios - 10 Maj 2006, 12:07

sporo bo to pijacki squad
diodalodz - 10 Maj 2006, 12:08

Doda x1
Mafios - 10 Maj 2006, 12:10

1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz
8 ) Kasia i Kowal :D
9) dioda

ravnet - 10 Maj 2006, 12:47

10) ravnet + dziewczyna + pies

Już pisałem wcześniej że będę choćby i śnieg padał :D

zefir - 10 Maj 2006, 15:32

hmm na bank bede na jeden dzien zalezey od pracy/sesji czy bede na caly weekend
Rasta - 10 Maj 2006, 16:26

Ja oczywiście też się piszę + się jeszcze okaże hehe ziom
AeRJot - 10 Maj 2006, 16:28

uuuuu, szykuje sie ciezki kac ..... :P tym razem nie bede miał zapasowego kierowcy wiec zostaje na dłuzej by wytrzezwiec
Daras84 - 10 Maj 2006, 17:03

pomyslimy.. :)
PumaRST - 10 Maj 2006, 18:02

Daras84 napisał/a:

myśl!! Widze na tamie fajne wyścigi:
1) RSTvsRST
2) Daria vs. Faza/Pleban
3) RST vs. Kto bedzie chetny :devil:

Laskosz - 10 Maj 2006, 18:20

Jak nie przyjade swoim autem to przyjade z kimkolwiek byle być :D nawet PKS
Jareczek - 10 Maj 2006, 18:30

Możliwe, ze pojawi sie częsc sekcji podkarpackiej :fox:
Mafios - 10 Maj 2006, 21:43

tam niestety jest pole namiotowe wiec albo spanie w aucie albo w namiocie ewentualnie pod golym niebem :devil: wiec zabierzcie co trzeba aha prad jest
Laskosz - 10 Maj 2006, 21:46

zabiere se namiot albo karton ;) byle by wasze mordy zobaczyć <lol> spadam
osimek1 - 10 Maj 2006, 22:26

jedyne pytanie to czy bede mial gdzie sobie zupke chinska zrobic??:D czy butle z gazem brac:)
Mafios - 10 Maj 2006, 22:27

damy rade :P
easy - 10 Maj 2006, 22:57

Mafios napisał/a:
tam niestety jest pole namiotowe wiec albo spanie w aucie albo w namiocie ewentualnie pod golym niebem :devil: wiec zabierzcie co trzeba aha prad jest

Gorzej jak w Warlubiu to chyba nie będzie ?? ;/

Faza - 10 Maj 2006, 23:03

Mafios napisał/a:
lista tych co beda na 100%

1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz

tam gdzie sa trzy kropki u mnie dopisz..... i 2 litry polskiej na wstep hi hi :hahaha:

no rzeczywiscie robi sie sklad sraszny do picia.... ale panowie damy rade

charpia - 10 Maj 2006, 23:18

1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz
8 ) Kasia i Kowal
9) dioda
10) charpia + Mariusz + młody

Ps. Z tego co mi wiadomo to jeszcze część grupy łódzkiej się wybiera ;)

Danio - 10 Maj 2006, 23:41

zobaczymy co z tego wyjdzie ...bo w czerwcu jeszcze hradec jest....
ravnet - 11 Maj 2006, 14:47

Charpia, przy liście o mnie zapomniałaś :he:
charpia - 11 Maj 2006, 16:30

ravnet napisał/a:
Charpia, przy liście o mnie zapomniałaś :he:

o kurde PRZEPRASZAM, ale kopiowałam tą listę z posta mafiosa a tam Cię nie było. Mimo wszystko już się poprawiam :-P

1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz
8 ) Kasia i Kowal
9) dioda
11) ravnet + ???

Pozdrowionka :ok:

Intruder - 11 Maj 2006, 17:53

no oczywiście że będę :-D

1) Kasia i Mafios
2) Monika i Rasta
5) Cys
6) Puma + OBR
7) AeRJot i ... Taz
8 ) Kasia i Kowal
9) dioda
11) ravnet + ???
12) Dominika + intruder + RST

PUMA napisał/a:

1) RSTvsRST
2) Daria vs. Faza/Pleban

przyjmuje wyzwanie bigok

PumaRST - 11 Maj 2006, 21:26

Intruder napisał/a:
przyjmuje wyzwanie bigok

to sie musimy umówic na konkretn dzień bo tak jak mówie ja bede tylko jeden.

Intruder - 11 Maj 2006, 22:25

spoko :-) dogadamy sie jak bedzie blizej zlotu ;-)
djpleban - 11 Maj 2006, 22:40

co mojej obecności- raczej będę
co do wyścigów... hmm narazie ciągle jeżdże z tą walniętą pompą i sprzęgłem...
ostatnio nie mam nawet czasu się wysrac, nie mówiąc już o naprawach... ale jak auto będzie zrobione- Faza i Daria- rewanż

PumaRST - 11 Maj 2006, 22:44

djpleban napisał/a:
ale jak auto będzie zrobione- Faza i Daria- rewanż

A ze mna pojedziesz??

Mafios - 11 Maj 2006, 23:03

ja to pleban chce jeszcze raz z Toba sie zmierzyc :devil:
Faza - 12 Maj 2006, 00:11

djpleban napisał/a:
co mojej obecności- raczej będę
co do wyścigów... hmm narazie ciągle jeżdże z tą walniętą pompą i sprzęgłem...
ostatnio nie mam nawet czasu się wysrac, nie mówiąc już o naprawach... ale jak auto będzie zrobione- Faza i Daria- rewanż

niema problemu zrobimy rewanz........... jak bedzie gdzie oczywiscie

Piesek - 12 Maj 2006, 00:27

ja dzisaj gadałem ze znajomymi i dałem im propozycję wyjazdu... i z Łodzi odrazu do Czech bym jechał... teraz kwestia jest taka czy dostane wolne 2 tygodnie, czy znajomym ta data będzie odpowiadać i najwarzniejsza rzecz czy silnik czy wyjazd :)

Ale jak coś to fiestą niebędę...

adamuus - 12 Maj 2006, 08:03

Danio napisał/a:
zobaczymy co z tego wyjdzie ...bo w czerwcu jeszcze hradec jest....

no wlasnie ja raczej ze wzgledu na hradec nie bede w borkach

Piesek - 12 Maj 2006, 09:22

ja właśnie wczoraj czytałem na http://www.tuningparty.cz i raczej to mnie bardziej kusi HRADEC :) a może zrobimy tak że pojedziemy tam jakąś ekipą... ? a zlocik przełożymy na 14 lipca? bo to by mi bardzo odpowiadało... wszystko jeszcze idzie zmienić :) Nikt przeciesz niepytał się nikogo jaki termin komu odpowiada... Patryk co Ty na to? Na ten termin?
djpleban - 12 Maj 2006, 12:29

no ładnie Adamuus i Piesek... to jakieś śmieszne zloty są dla was ważniejsze od naszego wspaniałego klubu :?: :?: :?: ;/
co do pytań do mnie o "zmierzenie się"- jeśli tylko auto pozwoli- pojadę z każdym, kto tylko zechce :!: z jednymi wygram... z innymi przegram (pewnie znowu, albo poraz 1szy) :fox: ale liczy się zabawa bigok
z tym pieprzonym sprzęgłem mam niby mało roboty (zakładając, że to tylko napinacz... Boże uchroń- żeby tylko...), ale nie mam nawet chwili żeby się tym zając... i taki zapieprz mam do conajmniej połowy czerca... ale... damy radę :ok:

Daras84 - 12 Maj 2006, 20:26

PUMA napisał/a:
Daras84 napisał/a:

1) RSTvsRST
2) Daria vs. Faza/Pleban

4) Daria vs. RST x 2 :D :D

zapomniales jeszcze o Łabądku :P

[ Dodano: Pią Maj 12, 2006 19:28 ]
djpleban napisał/a:
Faza i Daria- rewanż

tylko na to czekam :) :devil: a szczegolnie na killsa z 2.0 :devil:

[ Dodano: Pią Maj 12, 2006 19:29 ]
Mafios napisał/a:
ja to pleban chce jeszcze raz z Toba sie zmierzyc :devil:

a ze mna :P

[ Dodano: Pią Maj 12, 2006 19:31 ]
a swoja droga to piesek dobrze gada!! wkoncu w czechach jest gruba imprezka i moglibysmy sie tam wybrac pielgrzymka :D :D

PumaRST - 12 Maj 2006, 20:55

Impreza w czechach jest fajna ale jesli powstanie taki plan to ja wypadam (kasa na co innego potrzebna).

Dario droga nie zapomniałam o tobie ;)

RST vs. Kto bedzie chciał 8)

Swoją drogą wiem że szykuje sie fajny plan na ten zlot i myśle ze wszystkim sie to spodoba, ale to niech sie wypowie frakcja Łódź 8)

Daras84 - 12 Maj 2006, 21:01

Pumciu a ty w ktory dzien zawitasz:>
Laskosz - 12 Maj 2006, 21:03

z hradec bede miał foty bo kuzyn jedzie (w zeszłym roku 3 miejsce w swojej klasie Polo G40) więc płakał nie będe :) a już myśle skąd kase skołować na Borki :P
PumaRST - 12 Maj 2006, 21:04

Daras84 napisał/a:
Pumciu a ty w ktory dzien zawitasz:>

napewno tak zeby sie spotkać z Tobą ;) i z paroma innymi wiec pewnie w środku ;)

choć bedzie to zależne czy wyjdzie ten pomysł Łodzianą, bo jesli tak to w tedy kiedy bedzie ta cześć organizowana ;)

Laskosz napisał/a:
z hradec bede miał foty bo kuzyn jedzie (w zeszłym roku 3 miejsce w swojej klasie Polo G40) więc płakał nie będe :) a już myśle skąd kase skołować na Borki :P

to zaproś go do Stalowej Woli:
http://www.streetstalowa3.prv.pl/

Sorki za OT

djpleban - 12 Maj 2006, 22:16

PUMA napisał/a:
choć bedzie to zależne czy wyjdzie ten pomysł Łodzianą, bo jesli tak to w tedy kiedy bedzie ta cześć organizowana ;)

sorqa ale jażeniówka mi się spaliła.........

charpia - 12 Maj 2006, 23:02

PUMA napisał/a:
Swoją drogą wiem że szykuje sie fajny plan na ten zlot i myśle ze wszystkim sie to spodoba, ale to niech sie wypowie frakcja Łódź 8)

Raczej też nie rozumiem co ma wspólnego ze Zlotem w Borkach, Grupa Łódź 8| A moze to jakiś przytyk :fox:

PumaRST - 13 Maj 2006, 02:31

charpia napisał/a:
......A moze to jakiś przytyk :fox:

żaden przytyk!!

Coś mi sie obił o uszy plan z Lotniskiem w Piotrkowie ;)

A dla wszyskich którzy zamierzają sie poganiać na Tamie czy też w Piotrkowie jesli by wyszedł ten plan, bedzie nagroda dla najszybszego ;) (no może wiecej niż jednego)

Wyścig z
Renault R5 GTT (OBR Niestachów) - bo właściciel zapowiedział że bedzie jechał swoim autkiem ;)

charpia - 13 Maj 2006, 15:04

heh... kto nie usłyszy to zmysli... na przyszłość nie słuchaj plotek, bo to zabawa jak w głuch telefon... na końcu jest zazwyczaj fałszywa informacja ;) a swoją drogą, to jestem bardzo ciekawa, kto Ci udzielił takich informacji? Grupa Łódź nie organizuje w najbliższym czasie zadnego, ogólnego zlotu. Poprostu, padło hasło "Borki", więc kto może ten jedzie :D
PumaRST - 13 Maj 2006, 16:06

Ja wiem że to nie ogólny zlot, ale słysząłem ze jest taki pomysł tym bardziej że ponoć można wjechać na Lotnisko w piotrkowie za nie dużą kase. Wiec to był by całkiem niezły pomysł jesli sie okaże ze faktycznie można z marszu wiechać na lotnisko. A jesli nie to Tama w borkach wzupełności wystarczy.
charpia - 13 Maj 2006, 19:48

A no jeśli o tym temacie mówisz, to tak. Planowalismy pojechać wcześniej i obejrzeć to lotnisko i dowiedzieć się wszelkich informacji na temat wjazdu tam ;) Tyle, że miała to być niespodzianka, no ale... Zatem ogłaszam oficjalnie, że najprawdopodobniej za tydzień, Grupa Łódź organizuje spot wyjazdowy do Piotrkowa Trybunalskiego w celu zbadania terenu :D
PumaRST - 13 Maj 2006, 21:17

Charpia, nie zabij mnie, za późno sie dowiedziałem że to ma być niespodzianka (dziś o 21:10). Przepraszam
Piesek - 13 Maj 2006, 23:59

to jak da rade przesunac termin sporu czy nie?
Intruder - 14 Maj 2006, 00:48

PUMA napisał/a:
Charpia, nie zabij mnie, za późno sie dowiedziałem że to ma być niespodzianka (dziś o 21:10). Przepraszam

kara bedzie sromotna... bedziesz musial dac sie objechac charpii :D

osimek1 - 14 Maj 2006, 00:58

Intruder napisał/a:
PUMA napisał/a:

ja chyba wczoraj widzialem charpie w lodzi na rewolucji kolo 22:30 - niejestem pewien czy to ona, ale jechala fiesta koloru charpi i do tego jechala tepem slimaczym - odrazu pomyslalem "oho Ciotka jedzie" :P a pozniej ze "na rowerze bym ja wyprzedzil":P swoja droga podziwiam takich kierowcow bo ja to 40 na rewolucji na rowerze przekraczam a tu mi sie wydawalo ze fiesta jechala zgodnie z przepisami :P

PumaRST - 14 Maj 2006, 08:00

Intruder napisał/a:
PUMA napisał/a:

Pewnie ze dam :D ale tobie już nie :hahaha: :hahaha:

Mafios - 14 Maj 2006, 10:15

charpia napisał/a:

Raczej też nie rozumiem co ma wspólnego ze Zlotem w Borkach, Grupa Łódź 8| A moze to jakiś przytyk :fox:

jak to co ! a niby kto to organizuje jak nie ja

charpia - 14 Maj 2006, 10:29

Mafios napisał/a:
charpia napisał/a:

ok mafios, bez obrazy... w takim razie powinno być ujęte, to w ten sposób: Imprezę w Borkach organizuje przedstawiciel Grupy Łódź don Mafios :D

Ps. Przepraszam jeśli Cię uraziłam w jaki kolwiek sposób, ale sądziłam, że Ty rzuciłeś tylko temat, bo w Niesulicach, ktoś inny rozmawiał ze mną na temat Borek i byłam przekonana, że to ten "ktosiek" jest organizatorem. Teraz wszystko jasne, jak będziesz potrzebował wsparcia organizacyjnego to wal śmiało ;)

osimek1 napisał/a:
ja chyba wczoraj widzialem charpie w lodzi na rewolucji kolo 22:30 - niejestem pewien czy to ona, ale jechala fiesta koloru charpi i do tego jechala tepem slimaczym - odrazu pomyslalem "oho Ciotka jedzie" :P a pozniej ze "na rowerze bym ja wyprzedzil":P swoja droga podziwiam takich kierowcow bo ja to 40 na rewolucji na rowerze przekraczam a tu mi sie wydawalo ze fiesta jechala zgodnie z przepisami :P

Ha ha, tak, to ja jechałam i starałam się jechać zgodnie zprzepisami, ponieważ róg Rewolucji a Kilńskiego przy szpitalu PALMA często stoją Panowie Policjanci właśnie w tych godzinach, kiedy wracam z pracy ;) Tak więc osimku, teren mam obcykany :hihihi: i nie jechałam 40/h tylko 50/h :fox: Ale żeby nie było, że jeżdżę jak żółw (sory tuptuś) to do drugiej pracy Włókniarzy/Obywatelska mój rekord 7 minut 8| no ale... strach przed spóźnieniem przewyższa przepisy dotyczące prędkości :yes:

Piesek - 14 Maj 2006, 10:43

ja was chyba zjem :P odpowie mi ktoś na moje pytanie czy termin spotu jest stały czy można go przesynąć!? np. na 14 lipca!? to bym się wybrał do Czech na zlot... a spowrotem zawitał do was...
charpia - 14 Maj 2006, 10:58

Piesek napisał/a:
ja was chyba zjem :P odpowie mi ktoś na moje pytanie czy termin spotu jest stały czy można go przesynąć!? np. na 14 lipca!? to bym się wybrał do Czech na zlot... a spowrotem zawitał do was...

Kurde, Piesek... jeśli chodzi o mnie, to przystosuję sie do każdej daty, ale problem w tym, ze jaka data niepadnie, to zawsze cos komuś wypadnie. Zatem chyba bedziesz musiał dokonać wyboru (niestety). No ale... może organizatorzy podejmą inne decyzje.
Pozdrowionka

Mafios - 14 Maj 2006, 12:31

niestety termin jest staly i zmien nie ma
Piter - 14 Maj 2006, 13:21

No to tak:
Ja ( czyli Piter ) + zgrzewa browara + obie dziewczyny ;-)

........i to pewnie tyle z frakcji Dolny Śląsk ;-( :he:

osimek1 - 14 Maj 2006, 14:40

charpia napisał/a:
Ha ha, tak, to ja jechałam i starałam się jechać zgodnie zprzepisami, ponieważ róg Rewolucji a Kilńskiego przy szpitalu PALMA często stoją Panowie Policjanci właśnie w tych godzinach, kiedy wracam z pracy ;) Tak więc osimku, teren mam obcykany :hihihi: i nie jechałam 40/h tylko 50/h :fox: Ale żeby nie było, że jeżdżę jak żółw (sory tuptuś) to do drugiej pracy Włókniarzy/Obywatelska mój rekord 7 minut 8| no ale... strach przed spóźnieniem przewyższa przepisy dotyczące prędkości :yes:

dobrze wiedziec - chodz przyznam sie ze mieszkam tam juz ladnych pare lat (bo ode mnie z jaracza do palmy jest hmmm....5 minut na piszo:P) i w zyciu policjantow tam nei widzialem - ale teraz dzieki za ostrzezenie:D bede uwazal - bo akurat przy palmie ladny asfalt sie zaczyna i tam mi sie zawsze predkosc sporo przekracza;P

Piesek - 14 Maj 2006, 15:39

dlatego pytam sie 1,5 miesiaca przed zlotem, bo przez tyle to zawsze można coś wymyśleć z terminem spotu. Ale skoro decyduje o terminie jedna osoba to oki, nikt sie niepytal nikogo o zdanie tylko odrazu termin wypieprza.
Faza - 14 Maj 2006, 23:06

Piesek bez nerwow .......... jakos na poczatku jak zostal napisany termin spotu to nikt niemial pretensji do daty tylko ty teraz masz.....(tak dla wyjasnienia bez aluzji )
Piesek - 15 Maj 2006, 09:02

Faza tak jak pisałem wyżej jade do czech.... a w drodze powrotnej zawital bym na 3 dniowy melanż...
charpia - 15 Maj 2006, 09:33

Piesek napisał/a:
Faza tak jak pisałem wyżej jade do czech.... a w drodze powrotnej zawital bym na 3 dniowy melanż...

No i wszystko jasne. Jakos sobie to poukładasz ;) Najważniejsze żebyś do nas dotarł wraz z dobrym humorkiem :D I juz się nie denerwuj, dobrze będzie :yes:

Piesek - 15 Maj 2006, 09:51

no wlasnie lipa bo z czech planuje wrocic jakos 14 lipca cos takiego... a co wam robi za roznie co do daty? skoro jest jeszcze 1,5 miesiaca.......
Mafios - 15 Maj 2006, 09:53

Piesek napisał/a:

w zeszlym roku byl to ten sam termin a 2 ze jak zrobimy pozniej to mozemy juz tam miejsca nie miec gdyz zaczne sie porzadnie sezon

[ Dodano: Pon Maj 15, 2006 09:56 ]
charpia napisał/a:
Mafios napisał/a:
charpia napisał/a:

ok mafios, bez obrazy... w takim razie powinno być ujęte, to w ten sposób: Imprezę w Borkach organizuje przedstawiciel Grupy Łódź don Mafios :D

Ps. Przepraszam jeśli Cię uraziłam w jaki kolwiek sposób, ale sądziłam, że Ty rzuciłeś tylko temat, bo w Niesulicach, ktoś inny rozmawiał ze mną na temat Borek i byłam przekonana, że to ten "ktosiek" jest organizatorem. Teraz wszystko jasne, jak będziesz potrzebował wsparcia organizacyjnego to wal śmiało ;)

no wiesz w zeszlym roku rowniez organizowalem borki 1 i 2 a 3 byly organizowana przez kolege RASTA

charpia - 15 Maj 2006, 10:03

Piesek napisał/a:
no wlasnie lipa bo z czech planuje wrocic jakos 14 lipca cos takiego... a co wam robi za roznie co do daty? skoro jest jeszcze 1,5 miesiaca.......

Kurde, piesek no bardzo ubolewam, ze masz problem, ale sam się zastanów... Masfios ma rację, bo od 1 lipca zaczynają się wakacje i zapewne bedzie tam kocioł sezonowy. Juz tak jest, że nie wszystkim pasuje termin, wiec albo jedziemy w wyznaczonym przez organizatorów terminie, albo rezygnujemy. Niestety, w zyciu nie można mieć wszystkiego i właśnie dlatego musimy dokonywać ciągłych wyborów. Spójrz na wcześniejsze topiki, tym co nie pasuje, nie nalegają żeby zmienic termin, tylko poprostu się wycofują. Będzie jeszcze nie jedna okazja do spotkania. :yes: Zobaczysz, jeszcze będziesz miał przesyt :D

ps.
Mafios napisał/a:
no wiesz w zeszlym roku rowniez organizowalem borki 1 i 2 a 3 byly organizowana przez kolege RASTA

a ja w zeszłym roku byłam na księzycu... :D wiesz coś na ten temat? sorki kolego ale nie wiem co robiłes w zeszłym roku bo w Klubie jestem od września....heh...

Piesek - 15 Maj 2006, 11:35

no dobra nie bede nalegac ;p niechcecie to nieprzyjezdzam ;p mam nadziej ze do warlubia ktos chociarz wpadnie...
Mafios - 16 Maj 2006, 10:12

nie rob scen bo psem poszczuje

tama do wyscigu

charpia - 16 Maj 2006, 22:58

No to mam wiadomość. Jednak mnie nie będzie... ciszcie się demony ;)
Mafios - 17 Maj 2006, 09:12

hyh zawsze tak bylo milon osob sie deklaruje a garstka przyjezdza ale co tam warszawka i ja z Kasia bedziemy na 100%
front247 - 17 Maj 2006, 20:05

jesli tylko bede mial wolne (porusze wszystkie spręzyny w firmie :twisted: ),to moge przyjechac,moze sie uda wyciagnac kogos z team zachod.
nie deklaruje ze bede na 100%,ale jest to bardzo prawdopodobne :)
pzdr

charpia - 19 Maj 2006, 19:12

Mafios napisał/a:
hyh zawsze tak bylo milon osob sie deklaruje a garstka przyjezdza ale co tam warszawka i ja z Kasia bedziemy na 100%

Wiesz w zyciu są różne sytuacje, na które niestety nie mamy wpływu... więc proszę ogranicz swoje komentarze, bo jeszcze może sie zdarzyc tak, że Tobie życie zgotuje niespodziankę i Twoje "100%" zamieni się w.... (bez komentarza) !!!

3eci - 21 Maj 2006, 01:34

Termin całkiem odległy ;) więc postaram się przyjechać. Nic nie obiecuję bo coś może wypaść mi, ale jak coś to weekend zarezerwowany. Hmm czyli z tego co zrozumiałem spanie na własną rękę, jakiś namiocik. Lub w fiestce :hihihi:

Są tam jakieś sklepy itp :) ? i jak to wygląda ?!? heh to mój pierwszy raz będzie :D

Mafios - 21 Maj 2006, 09:12

sklepow dookola full restauracji i barow tez
3eci - 21 Maj 2006, 12:46

Szkoda, że nie ma jakiejś chaty do wynajęcia byśmy impreze stworzyli. A tak jak nas pogoda zaskoczy. Ale z cukru nikt chyba nie jest więc :lol:

[ Dodano: Nie Maj 21, 2006 11:47 ]
a kto posiada jakieś zdjęcia tej okolicy ?

Piter - 21 Maj 2006, 19:01

Jedzie ktoś ze mną z Dolnego Śląska ????
Dolny Śląsk śpi, albo ma to w ........ gdzieś ?!
Raczej sam przyjadę, bo ciągnąć całą familię taki kawał na 2 dni to bez sensu. Sam to w aucie się kimnę i GIT będzie !
Kawałek drogi będę miał, więc dobrze by było jak by ktoś się z ze mną zabrał.

HEJ DOLNY ŚLĄSK nie róbcie pipy !

3eci - 21 Maj 2006, 19:06

Cholera jasne ;-| dzisiaj dostałem telefon z Londynu i pewnie szykuje mi się wyjazd. Więc nie wiem jak to będzie. Bardzo bym chciał na ten zlot z wami uderzyć. Jeszcze się okaże. Zależy na jaki czas tam pojadę.

[ Dodano: Nie Maj 21, 2006 18:07 ]
a może ktoś jest z Sieradza ?!?

djpleban - 7 Cze 2006, 18:29

no to wiadomośc... dla jednych smutna dla innych zaje... a inni mają to gdzieś...
w każdym razie na 99% mnie w borkach nie będzie 07.07.06 mam obronę, więc raczej się nie pojawie :cry:

osimek1 - 7 Cze 2006, 20:54

djpleban napisał/a:
no to wiadomośc... dla jednych smutna dla innych zaje... a inni mają to gdzieś...
w każdym razie na 99% mnie w borkach nie będzie 07.07.06 mam obronę, więc raczej się nie pojawie :cry:

ehhh.... obrona za brona :) a tak na powaznie to szkoda no ale coz zdaza sie :(

3eci - 7 Cze 2006, 20:57

Wiadomo czym więcej wiary tym lepiej, szkoda. Ale będziesz musiał to nadrobić :lol:
Mafios - 8 Cze 2006, 12:23

pleban nie rob scen 1 dzien cie nie zbawi !!
djpleban - 8 Cze 2006, 12:46

byc może zrobię tak jak mówił Puma- przyjadę na jeden najważniejszy dzień
qrcze... czeba się w końcu ze 130PS Mafiosa spróbowac :V:

Mafios - 8 Cze 2006, 13:02

ale poki co nawet nie wszykuje sie by nia startowac :(
djpleban - 8 Cze 2006, 16:01

rozmumiem że ze względu na silnik...
ja szczerze mówiąc też nie wiem jak będzie z moim startem (to zależy czy zdąże sprzęgło przełożyc... narazie się nie zapowiada)

3eci - 8 Cze 2006, 17:04

Panowie dacie rade :lol: tu się liczy dobra zabawa :D
djpleban - 8 Cze 2006, 23:33

Mafios napisał/a:
ale poki co nawet nie wszykuje sie by nia startowac :(

stary :D ja nie umieram :D
jak co to będę czkał... ustawkę można zawsze zrobic na spocie :ok:

KisielQ - 9 Cze 2006, 09:34
Temat postu: Zlot
Witam Was Serdecznie!

Ja jestem nowym klubowiczem. Ale mam nadzieje że uda mi się przyjechać teraz na zlot i poznam was wszystkich. Niestety ale jeśli mi się uda to tylko na 1 dzionek ale dobre i to. Pozdrawiam do zobaczenia na 99% w Borkach. pub2

osimek1 - 22 Cze 2006, 15:01

hmmm.... wiem ze o tym juz byla mowa ale cos nie moge znalesc info na ten temat :/ - pewnie zaraz mnie biszkoptem nazwiecie :P - trudno moge byc nawet karpatka:P ale jaki jest koszt namiotu itd??
3eci - 22 Cze 2006, 19:32

Właśnie kto mi przedstawi całą sytuację na temat Borek.

Czy jak wezmę namiot to za miejsce trzeba płacić?
co zabrać?
Jak tam w ogóle wyglada życie :) hehe

Mafios - 22 Cze 2006, 23:06

za namiot zaplacisz standardy kazdego pola namiotowego ale mamy prad za darmo cennika nie za namiot nie znam
3eci - 22 Cze 2006, 23:45

Full Wypas :P jak prąd za darmo :P
charpia - 23 Cze 2006, 18:42

Podejrzewam, że wszystko jest wliczone w cenę placowego, namiotowego czy parkingowego (nie wiem jak to tam się zwie). Myslę również, że nie są to jakieś kosmiczne kwoty i na dwie czy trzy doby, każdego przeciętniaka będzie stać na opłatę. Jak sądzę największym problemem każdego z nas są koszta paliwa (niestety) ale od czego ma się przyjaciół? ;) np: robicie zrzutę i spokojnie jedziecie w 4 osoby jednym autkiem... prawda jakie to proste? Ja wstępnie umówiona jestem z żółwikiem na sobotę. Mam nadzieję, że wszystko wypali. Całkiem możliwe, że będę wcześniej innym transportem, bo troszkę szkoda mi czasu na siedzenie w Łodzi, wiedząc że w Borkach jest w "kupie" tylu zajefajnych ludzi :D No to co Kochani ---> DO ZOBACZYSKA :serduszka:
osimek1 - 23 Cze 2006, 20:25

charpia napisał/a:
Podejrzewam, że wszystko jest wliczone w cenę placowego, namiotowego czy parkingowego (nie wiem jak to tam się zwie). Myslę również, że nie są to jakieś kosmiczne kwoty i na dwie czy trzy doby, każdego przeciętniaka będzie stać na opłatę. Jak sądzę największym problemem każdego z nas są koszta paliwa (niestety) ale od czego ma się przyjaciół? ;) np: robicie zrzutę i spokojnie jedziecie w 4 osoby jednym autkiem... prawda jakie to proste? Ja wstępnie umówiona jestem z żółwikiem na sobotę. Mam nadzieję, że wszystko wypali. Całkiem możliwe, że będę wcześniej innym transportem, bo troszkę szkoda mi czasu na siedzenie w Łodzi, wiedząc że w Borkach jest w "kupie" tylu zajefajnych ludzi :D No to co Kochani ---> DO ZOBACZYSKA :serduszka:

wczesniej to znaczy kiedy?? wiesz ja jade w piatek na chwile obecna za 3 a nawet na upartego to 4 miejsca wolne bo w chwili obecnej jade sam:/

3eci - 24 Cze 2006, 02:31

a jest może jakaś konkretna godzina od której w Borkach zaczyna się zjazd ? :)
charpia - 24 Cze 2006, 14:54

:ra: osimek :la: WCZEŚNIEJ = sobota po pracy ;-) bo żółwik dopiero po 18:00 będzie jechał.
3eci - 25 Cze 2006, 15:02

mam takie małe pytanie. Ta miejscowość BORKI jaki to powiat?
osimek1 - 25 Cze 2006, 15:43

3eci napisał/a:
mam takie małe pytanie. Ta miejscowość BORKI jaki to powiat?

z tego co kojarze to miejscowosc nazywa sie smardzewice a BORKI to tylko osrodek w zasadzie:)ale jerzeli jestem w bledzie to niech ktos to sprostuje :)

powiat pewnie od Tomaszowa Mazowieckiego bedzie ale niewiem :)

Daras84 - 28 Cze 2006, 12:22

dobra powiedzcie mi jak tam dojechaC Z gLIWIC :p I w jaki dizen scigacie sie na tamie ??
Mafios - 28 Cze 2006, 17:04

z gliwic kieruj sie najlepiej na tomaszow maz. a szukaj dokladniej miejscowosci smardzewice to tu jest cala zabawa wyscig na tamie ma byc w sobote oczywiscie total nielegal ;-)
osimek1 - 28 Cze 2006, 17:10

w osrodku o nazwie "BORKI" (www.borki.pl) jest jakis tor kartingowy - przyznaje sie ze niewiem jak to wygladalo, ale szwagier byl tydzien temu tam na zlocie peugeotow 309 i wiem ze sie tam sciagali ze jakies zawody sobie tam zrobili :>

Patyrk a mam prosbe mozesz chociaz nazwe osrodka, ulice albo cos podac bo tam jest sporo osrodkow a ja na prawde niemam pojecia ktory to ten nasz a niechcial bym tam bladzic i was szukac a narazie nikt mi na ten temat nie odpowiedzial :/

dzieki z gory
pozdro

Kowal - 28 Cze 2006, 20:13

Co do toru kartingowego to byłem w niedziele tam sobie pojezdzić :D
Zabawa jest wysmienita na tych gokardach , koles ma trzy sztuki .

Cennik :
5 min - 8 zł
10 min - 15 zł

A co do ośrodka to nazywa sie on " OMEGA " jak dojezdzasz do konca tamy to widac taki zółty budynek z czerwonym napisem , ogródeczki pierdółki :-P

Ja bede w sobote przed 18.00 jakos ,
chyba ze sie z Raffim zgadam to zajzymy w piatek na jakies małe piwko pub2
Do zobaczenia

osimek1 - 28 Cze 2006, 21:10

aha dzieki - juz mniej wiecej kojarze w ktorym to miejscu jest:)

pozdro
P.S. na tym torze jezdziles swoim autkiem czy wynajmowales jakeigos gokarta??:>

Kowal - 28 Cze 2006, 22:57

Nieno :D gokarda katowałem hihi :lol:

Ten tor jest smiesznych rozmiarów ale idzie sie pobawic naprawde nawet przez te 5 minut :-P
Pozdroweczka i do zobaczenia pub2

osimek1 - 28 Cze 2006, 23:10

Kowal napisał/a:
Nieno :D gokarda katowałem hihi :lol:

Ten tor jest smiesznych rozmiarów ale idzie sie pobawic naprawde nawet przez te 5 minut :-P
Pozdroweczka i do zobaczenia pub2

niewiem jak oni to zrobili ale tam jezdzili normalnymi autami :D peugeot 309 niejest taki maly znowu :P a oni tam smigali - widzialem zdjecia z tego :D

3eci - 28 Cze 2006, 23:49

to zlot nie będzie przed ośrodkiem BORKI ? gdzie w ogóle będą namioty rozbijane?
trochę więcej techniki i się gubię....

Mafios - 29 Cze 2006, 00:13

BORKI sa przed tama a my mamy swoje pole namiotowe za tamą !!!
3eci - 29 Cze 2006, 00:22

Mafios, aha :P
charpia - 29 Cze 2006, 18:00

Tyle tych tematów się potworzyło, że nie wiem gdzie napisać, więc piszę tu. Właśnie dzowniłam do żółwia i z Łodzi wyjeżdżamy w sobotę około 16:00 :D Będziemy w trójkę: ja, żółw i.... Zgadnijcie kto :V:
No to do miłego bigok

osimek1 - 29 Cze 2006, 18:20

a ja wyjezdzam jutro (znaczy sie piatek) hmmm mam nadzieje ze kolo 14-15 ale niewiem co z tego wyjdzie - wiem ze do ok 12 mam egzamin fizyki, pozniej pare spraw do zalatwienia a pozniej "wio" :P

do zobaczyska ziom bigok

nastapila zmiana planow co do godziny wyjazdu - z lodzi wyjade pewnie kolo 19 dopiero :( czyli na miejscu bede mysle ze kolo 20:30 max

3eci - 30 Cze 2006, 13:37

Ja sam nie wiem o której tam dojadę. Wiem, że cel to piątek :) nawet mogę przyjechać koło 22-23, wiem że będzie jazda z rozkładaniem namiotu :P
Intruder - 30 Cze 2006, 14:11

Ja z Zefirem wyjezdzamy ok 16 z Ozorkowa i jedziemy przez Piotrków bo zabieramy tam Dominike wiec bedziemy na miejscu ok 19 - 20 ziom

PS jedziemy Zabujcą Calibry Zefirka czyli jego "1.2 Z" ze wzgledu na ekonomie... co nie znaczy ze bedziemy wolno jechac :2xf: nie liczcie na to -> ta fiesta nie potrafi wolno jeździć :hahaha:

zefir - 30 Cze 2006, 15:47

no zawstydziles mnie :ups: :ups: :ups: :ups:
AeRJot - 30 Cze 2006, 16:47

no i d**pa jeszcze dzis wierzylem ze uda mi sie dojechac ale ...... wrobili mnie w sobote w firmie banghead

Bawcie sie dobrze i ... wypijcie moje zdrowie

ravnet - 30 Cze 2006, 22:07

AeRJot napisał/a:
no i d**pa jeszcze dzis wierzylem ze uda mi sie dojechac ale ...... wrobili mnie w sobote w firmie banghead

Bawcie sie dobrze i ... wypijcie moje zdrowie

Szkoda że Ci nie wyszło, mam nadzieję że jeszcze w tym roku będziemy mieli okazję napić się razem,
oczywiście wypijemy za Twoje zdrowie, pewnie nie raz ;-)

Ja jadę jutro rano.

Pozdrawiam.

charpia - 30 Cze 2006, 22:37

A ja mam anginę, właśnie obudziłam się z chorobowego snu. Powiem krótko: MASAKRA :( :( Nie przyjadę... muszę sie kurować do poniedziałku, nawet nie wiecie jak mi źle... Chyba umrę z rozpaczy banghead
Lokmen - 30 Cze 2006, 23:07

przed chwila dzwonił do mnie Mafios - z tego co sie zdążyłem zorientować to mają 8 samochodów i niezłą balangę...
3eci - 1 Lip 2006, 00:29

FAK FAK FAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! własnie dopiero co wróciłem, ERROR, mnie tam nie będzie, nie dojechałem, szkoda gadać :(((((((((((((((((((((((((((((((( a byłem już w drodze z ziomkami ;-(

Dobrej zabawy życzę!!!

[ Dodano: Sob Lip 01, 2006 02:40 ]
charpia napisał/a:
A ja mam anginę, właśnie obudziłam się z chorobowego snu. Powiem krótko: MASAKRA Nie przyjadę... muszę sie kurować do poniedziałku, nawet nie wiecie jak mi źle... Chyba umrę z rozpaczy

szybkiego powrotu do zdrowia ciotka ;)

Są spoty teraz w wakacje ?

Kowal - 1 Lip 2006, 15:01

Ja bede kolo 18 stej dopiero na borkach :D juz sie niemoge doczekac :-P Pozdrowionka
KisielQ - 1 Lip 2006, 18:30

Ja właśnie wróciłem z borek i jestem rozczarowany nie trafiłem do celu zero drogowzkazów o zlocie objechałem smardzewice i borki od stóp do głów i dupa. Wszedzie tylko drogowskazy o zlocie nissana a o zlocie fiesty nic. Naprawde to mój pierwszy zlot i niestety lipa na przyszłosć proszę organizatora o jakieś drogowskazy. Tylko nadarmo się zjechałem. Pozdrawiam :sad: :sad: banghead banghead
Lokmen - 1 Lip 2006, 18:45

KisielQ napisał/a:
Ja właśnie wróciłem z borek i jestem rozczarowany nie trafiłem do celu zero drogowzkazów o zlocie objechałem smardzewice i borki od stóp do głów i dupa. Wszedzie tylko drogowskazy o zlocie nissana a o zlocie fiesty nic. Naprawde to mój pierwszy zlot i niestety lipa na przyszłosć proszę organizatora o jakieś drogowskazy. Tylko nadarmo się zjechałem. Pozdrawiam :sad: :sad: banghead banghead

Łyguś ocknij sie - to nie był i nie jest mega zlot fiest tylko lokalne spotkanie weekendowe kliku ludzików, żadnego organizatora nie ma i nie było wiec schowaj te żale

3eci - 2 Lip 2006, 04:19

Szkoda że ja tam też nie dojechałem :( ale sobie dzisiaj to odbiłem na PROTECTORZE ;-) pozdro, a są już jakieś plany na ogólnopolski zlot ?
osimek1 - 2 Lip 2006, 15:19

KisielQ napisał/a:

na forum bylo napisane ze zlot jest w osrodku "OMEGA" jak bys sie zapytal kogos o taki osrodek to by Ci powiedzieli pewnie gdzie jest