|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Moje nowe audio :)
Artone^ - 12 Lut 2006, 13:42 Temat postu: Moje nowe audio :) Witka
Do mojego sprzeciku a mianowicie ...
Radio - Pioneer DEH - 1730R
Glosniki przod - macAudio MAC MOBIL 130
Glosniki tył - Magnat Bull Power 6930 ( jajka )
... dołaczył dzisiaj starszy brat
Magnat XPRESS REFLEX 112 i jego doładowanie Magnat The Rock 400 i jakies tam kabelki
do tego zestawiku dojdą jeszcze maty wygluszajace i mysle ze bedzie miło grało
Pozdrawiam i prosze o opinie
Fordon - 12 Lut 2006, 18:08
Nom sprzecik kupiles ladny... a nie jakies kabelki tylko przewody zasilania wzmaczniacza oraz bezpiecznik glowny...do tego dokup dobre czincze (chyba ze juz masz w zestawie) do tego bedziesz musial chyba odcinac pasmo na wzmacniaczu bo w katalogu Pioneer-a nie widze zeby 1730R mial mozliwosc sterowania suba przez RCA... milego odsluchu....
Pozdrawiam
BoYaSs - 12 Lut 2006, 19:57
nio nie powiem .... - ładnie ładnie i jeszcze raz
Artone^ - 12 Lut 2006, 21:52
Fordon napisał/a: | Nom sprzecik kupiles ladny... a nie jakies kabelki tylko przewody zasilania wzmaczniacza oraz bezpiecznik glowny...do tego dokup dobre czincze (chyba ze juz masz w zestawie) do tego bedziesz musial chyba odcinac pasmo na wzmacniaczu bo w katalogu Pioneer-a nie widze zeby 1730R mial mozliwosc sterowania suba przez RCA... milego odsluchu....
Pozdrawiam |
jakie pasmo odcinac ? o co chodzi bo nie wiem ? czincze byly w zestawie kabli mam ten od radia do wzmaka,, bezpiecznik, z aku do wzmaka, mase tez mam 1M brazowy i jeszcze kupilem od wzmaka do suba :]
w radiu to mam sterowanie basami i treblami jeszcze stronami
Fordon - 12 Lut 2006, 23:11
Artone^ napisał/a: | w radiu to mam sterowanie basami i treblami jeszcze stronami |
No wlasnie i dlatego wole nie kupowac podstawowych modeli radyjek... bo przynajmniej ja moge sterowac subem oraz pasmami oraz podbiciem pasm od 50 do 125HZ i skala od -6 do +6 jak rowniez ustawiac PHASE N PHASE R itp...
reszte wytlumaczylem na GG
Pozdrawiam
Artone^ - 13 Lut 2006, 21:40
napisze tylko jedno słowo : MIAZGA !!
|
|