|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Głośniki czy będą pasować do MK3 ?
olijacek - 9 Lut 2006, 11:56 Temat postu: Głośniki czy będą pasować do MK3 ? Witam
czy głąbokość będzie ok, I inne wymiary oczywiście na miejsce starch głośników z drzwi ?
http://allegro.pl/show_item.php?item=84048249
molu - 9 Lut 2006, 12:14
FAQ!
olijacek - 9 Lut 2006, 12:21
Czy średnica magnesu wejdzie bo tego w w FAKJU nie ma. No i 05 cm podkładki będę musiał dać.
molu - 9 Lut 2006, 12:35
Jaki znaczenie moze miec sredna magnesu jak glosnik trzyma sie na koszu, ktory widac ze jest wyraznie wiekszy od niego 8)
pzdr
olijacek - 9 Lut 2006, 12:37
molu napisał/a: | Jaki znaczenie moze miec sredna magnesu jak glosnik trzyma sie na koszu, ktory widac ze jest wyraznie wiekszy od niego 8)
pzdr |
No przykro że nie kumasz ...
Bongo - 10 Lut 2006, 00:08
molu dobrze gada...chyba wysokosc glosnika ma znaczenie a nie srednica magnesu skoro i tak jest mniejszy od srednicy montarzowej glosnika
DERFORM - 15 Lut 2006, 14:20
W/g mnie powinny pasowac Głebokośc jest wieksza niz 6cm ktore ma glosnik'
andrew - 15 Lut 2006, 17:04 Temat postu: Re: Głośniki czy będą pasować do MK3 ?
witam koledzy maja racje jezeli srednica montarzowa jest wieksza od srednicy magnesu to nie ma zadego problemu z montarzem ale tak na boku czy to sa glosniki odpowiednie za ta cene ale moim zdaniem daj jak najwieksze podkladki aby ci nie leciala woda na magnes i bo długo ich nie bedziesz mial :-/ :-/ :cry: :cry: pozdro andrew
[ Dodano: Sro Lut 15, 2006 16:07 ]
molu napisał/a: | Jaki znaczenie moze miec sredna magnesu jak glosnik trzyma sie na koszu, ktory widac ze jest wyraznie wiekszy od niego 8)
pzdr | witam cie molu chociaz jeden z lubuskiego koles na forum i z gorzowa ja jestem z kostrzyna pozdro andrew
olijacek - 21 Lut 2006, 11:47
Głośniczki zamontowałem a o magnes pytałem bo nie zawsze to przypasuje u mnie były plastikowe przekłądki które są pod kątem i jak magnes byłby większy to by szyba się nichciała odkręcać no ale ładnie chodzą do tego najprostsze twiterki i jest ok no przydał by się woofer jakiś
andrew - 21 Lut 2006, 13:31
olijacek napisał/a: | Głośniczki zamontowałem a o magnes pytałem bo nie zawsze to przypasuje u mnie były plastikowe przekłądki które są pod kątem i jak magnes byłby większy to by szyba się nichciała odkręcać no ale ładnie chodzą do tego najprostsze twiterki i jest ok no przydał by się woofer jakiś | jezeli chcesz jakis woofer to kliknij do mnie na gg pogadamy zobaczymy mam to moze cos wybierzesz
|
|