|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Daewoo AKF-4235
Młody - 6 Sty 2006, 22:22 Temat postu: Daewoo AKF-4235 witam mam taki malutki problemik z tym oto radiem...tzn jest to stary kaseciak i chcialem go sobie podlaczyc w autku bo moj jvc sie spalil...kaseta dziala ale niestety nie sciaga wogole fal radiowych nie wiecie co moze byc przyczyna???antene oczywiscie podlaczam moze ma ktos takie i tez mial taki problem i jakos to rozwiazal???pozdrawiam
Radziu - 7 Sty 2006, 14:19
Witam!
Ja mialem taki sam problem z kaseciakiem Daewoo, tez mi nie sciagalo stacji, bylem u goscia co naprawia te sprzety i mowil ze to glowica radiowa czy jakos tak i ze to czesto siada w tych radiach! Za naprawe tego chcial 50 zl!
diodalodz - 7 Sty 2006, 23:01
to drogi ten elektronik . Zajeło mu to 10 minut i kosztowało kawałek cyny . W głowicach DAEWOO pekaja pola lutownicze przy jednej z 3 cewek (swiński ogonek z drutu) . Wystarczy poprawić lut i działa . Objawy wtedy sa takie ze czasmi nie działa głośność albo powoli przeszukuje zakres co 0,5 Mhz . Noram . Jeśli ktoś wie jak wygląda głowica i miał lutownice w reku to sobie poradzi .
Moby - 15 Sty 2006, 23:00 Temat postu: ;) Dobra odpowiedz diodalodz. buraki "elektorniki" żerują naludziach co sie nie znają i zdzierają kase za byle gówno.
|
|