|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Archiwum Forum FKP - slask !!!!
Daras84 - 25 Lis 2005, 15:54 Temat postu: slask !!!! hej
propozycja kolejnego spotu jak zwykle pierwsza niedziela po 10
teraz tylko kwestia miejsca czy spotykamy sie standardowo po go sportem i przejazd na placyk czy od razu na plac!!??
pozdrawiam i licze na porownywalna obecnosc jak na ostatnim spocie
Darekmk3 - 25 Lis 2005, 17:31 Temat postu: Re: slask !!!!
Daras84 napisał/a: | hej
propozycja kolejnego spotu jak zwykle pierwsza niedziela po 10
teraz tylko kwestia miejsca czy spotykamy sie standardowo po go sportem i przejazd na placyk czy od razu na plac!!??
pozdrawiam i licze na porownywalna obecnosc jak na ostatnim spocie |
ja na 100%bede moze tradycyjnie pod go sportem a potem przejaz -a co tam niech honda widzi ile nas jest 8)
kaczoro - 25 Lis 2005, 20:39
Ja bym proponował (jesli wogóle mam tu coś do gadania ) pod GO Sportem bo jedynie tam wiedziałbym jak dojechać Bede sie starał przyjechac na moj pierwszy spot
Pozdro!
Daras84 - 25 Lis 2005, 21:05
wiec miejsce GO sport.... a potem pokazowy przejazd na placyk
kaczoro - 25 Lis 2005, 21:24
Czyli niedziela (tj. 11y grudzień 2005) pod GO Sport? No przejazd bedzie spektakularny bo jak narazie to aż 3 fiestki ;-) Bede napewno!!!
Pozdro!
Yoshimitsu - 25 Lis 2005, 23:42
No ja tez postaram sie byc ale to jest przed swietami i z kas amoze byc problem ale sie bede staral zeby byc
Kacper - 26 Lis 2005, 00:26
Odpadam - 11.12.2005 mam studia .. coś w tym roku zakazdym razem tak wypada, moze w nowym bedzie ciekawiej 8)
Gregory - 26 Lis 2005, 13:48
ja tez sie pisze na to zrobilem fiestke i mam nadzieje ze juz mnie nie zawiedzie...
pozdrawiam
Sylwetka - 26 Lis 2005, 17:13
ja niestety tez mam zjazd na uczelni, wiec znowu sie niepojawie :(
Ale mam nadzieje ze swoj drugi spot niedlugo zalicze, bo pierwszy mam juz za soba
pzdr i milego spotkania
adi08 - 26 Lis 2005, 18:48
Sylwetka napisał/a: | ja niestety tez mam zjazd na uczelni, wiec znowu sie niepojawie :(
Ale mam nadzieje ze swoj drugi spot niedlugo zalicze, bo pierwszy mam juz za soba
pzdr i milego spotkania |
ja tez mój pierwszy raz mam juz za sobą ... bez podtekstów:devil:
a co do mojego uczestnictwa to niestety odpadam... własnie 11.12 mam rajd w Tychach...ostatnia eliminacja w tym roku więc trzeba sie pokazać...
pablo_zio - 28 Lis 2005, 20:14
mnie raczej nie bedzie (chyba ze ktos mi poda 6 numerkow do kolejnego losowania lotto), wiec zycze milej zabawy
Daras84 - 29 Lis 2005, 10:38
rozmawiałem z kilkoma osobami i padła propozycja przniesienia o tydzien spotu z racji tego ze duzo osob ma w tym szasie zjazd na uczelni a na termin 11 jest mało chcetnych....
to jest narazie propozycja wiec czekamy na wasze opinie...
Kacper - 29 Lis 2005, 11:02
Daras84 napisał/a: | rozmawiałem z kilkoma osobami i padła propozycja przniesienia o tydzien spotu z racji tego ze duzo osob ma w tym szasie zjazd na uczelni a na termin 11 jest mało chcetnych....
to jest narazie propozycja wiec czekamy na wasze opinie... |
No 17 grudnia jak sie uda to się pojawie wiec 99% bede
adi08 - 29 Lis 2005, 13:23
17 grudnia jest o wiele lepszym terminem...
Darekmk3 - 29 Lis 2005, 19:21
ale ale 17 to sobota przeciez...mi bardziej niedziela odpowiada
[ Dodano: Wto Lis 29, 2005 19:24 ]
Daras84 napisał/a: | rozmawiałem z kilkoma osobami i padła propozycja przniesienia o tydzien spotu z racji tego ze duzo osob ma w tym szasie zjazd na uczelni a na termin 11 jest mało chcetnych....
o tydzien czyli 18 grudzien a nie 17 ;-)
Kacper - 30 Lis 2005, 10:15
Darekmk3 napisał/a: | ale ale 17 to sobota przeciez...mi bardziej niedziela odpowiada
[ Dodano: Wto Lis 29, 2005 19:24 ]
o tydzien czyli 18 grudzien a nie 17 ;-) |
fakt hihi mi rybka, 17 czy 18... postaram się pojawić
stacho35 - 30 Lis 2005, 10:41
Witam.Czy nie wykopiecie stamtąd takiego dziadka jak ja?Nie byłem jeszcze na takim spocie,więc chciałbym trochę pooglądać,porozmawiać,coś podpatrzeć.Problem w tym,że nie wiem gdzie to jest i musiałby mi ktoś zapodać lokalizację.
Pzdr.
Daras84 - 30 Lis 2005, 12:54
stacho35 napisał/a: | Witam.Czy nie wykopiecie stamtąd takiego dziadka jak ja?Nie byłem jeszcze na takim spocie,więc chciałbym trochę pooglądać,porozmawiać,coś podpatrzeć.Problem w tym,że nie wiem gdzie to jest i musiałby mi ktoś zapodać lokalizację.
Pzdr. |
zapraszamy zapraszamy.... odwiedz rownize http://www.go-fkp.libiaz.com/ tam jest gdzies mapkak dojazdu na 3 stawy w katowicach a tam aby znalesc go sport to juz nie problem pozdrawiam
Sylwetka - 30 Lis 2005, 22:00
chyba faktycznie mam pecha :-( w nastepny weekend tez mnie nie ma :-(
Danio - 30 Lis 2005, 23:38
myśle że uda mi sie pojawić...tylko jeszcze nie wiem czy fieście przejdą zbiornikowe suchoty...:P a jak nie przejdą to myśle że Grzesiu mnie wreszcie weźmie bo tyle sie znamy ale jeszcze jego XR nie jechaliśmy ...pozdr
Daras84 - 30 Lis 2005, 23:51
Danio musisz byc bo kto grilla weznie
stacho35 - 1 Gru 2005, 12:14
Daras84 napisał/a: | stacho35 napisał/a: | Witam.Czy nie wykopiecie stamtąd takiego dziadka jak ja?Nie byłem jeszcze na takim spocie,więc chciałbym trochę pooglądać,porozmawiać,coś podpatrzeć.Problem w tym,że nie wiem gdzie to jest i musiałby mi ktoś zapodać lokalizację.
Pzdr. |
zapraszamy zapraszamy.... odwiedz rownize http://www.go-fkp.libiaz.com/ tam jest gdzies mapkak dojazdu na 3 stawy w katowicach a tam aby znalesc go sport to juz nie problem pozdrawiam |
Ok.Dzięki.myślę,że trafię.Grilla też mogę wziąć
Yoshimitsu - 2 Gru 2005, 11:52
OK czyli spot odbywa sie 18.12 ????????
Dajcie konkretna date chlopaki bo liste trzeba robic
Kacper - 2 Gru 2005, 11:58
Yoshimitsu napisał/a: | OK czyli spot odbywa sie 18.12 ????????
Dajcie konkretna date chlopaki bo liste trzeba robic |
No nie ma głosów przeciwu...
Daras84 - 2 Gru 2005, 22:54
to termin zmieniony na 18.12 ja jeste mna 100%
Bit1 - 2 Gru 2005, 23:32
A o ktorej godzinie zaczynacie bo teraz juz dosyc wczesnie jest ciemni wiec lepiej chyba zaczac wczesniej niz ostatnio? Zobaczymy jak wyjdzie moze wpadne na swoj 2 spocik
Darekmk3 - 3 Gru 2005, 18:54
ja proponuje o 15godz bo i tak bedzie jasno jeszcze ;-)
no i tak jak mowiłem jestem na 100% z słupkiem i diema opnkami
PrezeSSito - 4 Gru 2005, 08:11
kto mnie zabierze ??
pablo_zio - 4 Gru 2005, 20:00
juz wiem czemu Prezes nie przyjezdza na spoty, bo w niedziele Prezes rusza na podboj sklepow:D
WILKU - 4 Gru 2005, 22:16 Temat postu: spot Z moją obecnością będzie ciężko. Zresztą rozmawialem o tym już dzisiaj z Darasem, który zjawił się dzisiaj w Częstochowie. Mam poprostu wtedy zjazd na uczelni, ale jesli nidziela okaże się lużnym dzionkim to przyjade bankowo. Pozdro
PrezeSSito - 4 Gru 2005, 22:40
pablo_zio napisał/a: | juz wiem czemu Prezes nie przyjezdza na spoty, bo w niedziele Prezes rusza na podboj sklepow:D | no a co myslałeś Pablo no co ty ja jestem na takie sklepy niee... a poza to zmieniliśmy misjowóz na flagowy model Forda a całkiem poważnie to jak by mało było wypadku to mi jeszcze wsio dokumenty zajebali
Presto - 6 Gru 2005, 22:21
ja się pjawię ale chyba jeszcze nie tą moją jedyną ukochaną ponieważ jeszcze nie gotowa :cry: ...może podjade drugą, albo pójde z buta a co, na spocik warto :lol:
Yoshimitsu - 16 Gru 2005, 13:48
Darekmk3 napisał/a: | tak jak mowiłem jestem na 100% z słupkiem i diema opnkami |
no tylko mam nazieje ze bedziesz tym razem z nich korzystal
Daras84 - 17 Gru 2005, 14:48
Yoshimitsu napisał/a: | Darekmk3 napisał/a: | tak jak mowiłem jestem na 100% z słupkiem i diema opnkami |
no tylko mam nazieje ze bedziesz tym razem z nich korzystal |
mistrzowsko to ujołes
Darekmk3 - 17 Gru 2005, 16:19
Daras84 napisał/a: | Yoshimitsu napisał/a: | Darekmk3 napisał/a: | tak jak mowiłem jestem na 100% z słupkiem i diema opnkami |
no tylko mam nazieje ze bedziesz tym razem z nich korzystal |
mistrzowsko to ujołes |
zobaczy sie 8)
Kacper - 18 Gru 2005, 23:06
No Yoshi... nie ładnie, nie ładnie
Tutaj dwie fotki z zlotu:

Reszte wgram jutro, bo coś mi net nawala dzis :-(
EDIT
Dalszy ciąg foteczek :

Darekmk3 - 19 Gru 2005, 08:20
- zaporzyczone od Darasa(dzieki)
reszta zdjec niestety nie nadaje sie bo cholera jakos nie wyszły
Yoschi szkoda ze cie nie było to bys sobie tez pojezdził 8)
Pozdrawiam wszystkich co byli a jeszcze bardziej tych co nie było ;-) ,mam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu bedzie wiecej ludzikow,no ale było miło i nowa mk3 po tuningu na mk4 dołączyła do nas
pozdro4all
ps.Darek zapodaj zdjecia bo mi ostrosc nie mposzła
zbysiu - 19 Gru 2005, 16:50
Daras daj fotki
Daras84 - 19 Gru 2005, 17:01
panowie relacje wrzuciłem na Go Fkp. pozdrawiam
Darek moje zdjecia tez jakies ciemne wyszły
Kacper - 19 Gru 2005, 18:07
Daras84 napisał/a: | panowie relacje wrzuciłem na Go Fkp. pozdrawiam
Darek moje zdjecia tez jakies ciemne wyszły |
wszystkim takie wyszły cholercia
Yoshimitsu - 21 Gru 2005, 10:38
Wybaczcie koledzy ze mnie niebylo ale musialem cos zalatwic i nie bylo szans sie wyrobic.
Wiec widzimy sie dopiero w Styczniu i wtedy Kacper zobacze twojego Essa nowego na zywo
Pozdrawiam
No i Wesolych Swiat
Kacper - 21 Gru 2005, 12:05
Yoshimitsu napisał/a: | Wybaczcie koledzy ze mnie niebylo ale musialem cos zalatwic i nie bylo szans sie wyrobic.
Wiec widzimy sie dopiero w Styczniu i wtedy Kacper zobacze twojego Essa nowego na zywo
Pozdrawiam
No i Wesolych Swiat |
Hehehe Spox
Co do stycznia, to wszystko zalezy od terminu...bo sam wiesz jak styczen wyglada na studiach
Frycek - 23 Gru 2005, 00:57
Kurcze....nawet nie zauwazylem ze byl jakis spocik
a chcialbym sie w przyszlosci pojawic ..mam tyle pytan
Kacper - 23 Gru 2005, 11:27
Frycek napisał/a: | Kurcze....nawet nie zauwazylem ze byl jakis spocik
a chcialbym sie w przyszlosci pojawic ..mam tyle pytan |
to szykuj sie za miesiac, co miesiac jest zlot
|
|