Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - Kolor Spoilerów

Radziu - 23 Paź 2005, 21:43
Temat postu: Kolor Spoilerów
Siemka!
Nie wiem na jaki kolor pomalowac te spoilery RS. Czy na czerwono razem ze zderzakami czy tez moze na czrny polysk? Co o tym myslicie bo sam nie wiem :)

JoeMix - 23 Paź 2005, 21:46

Kwestia gustu - ja lubie kolora auta + jakeś kolorowe dodatki typu listwy zderzaki, lustaeka w innym kolorze... jak nie masz listewek itop, to może jednolity kolor bedzie lepiej wygladał...
Radziu - 23 Paź 2005, 21:56

Mam listwy ale narazie z lewej strony z prawej dopiero przykleje! Ale to dopiero po malowaniu bo mam blotnik wgniecony ;)
Danio - 23 Paź 2005, 21:57

dzisiaj widziałem fiestke miała dokładki i zderzaki czerwone...ładne ale mało agresywne...do właścicielki pasowało bo babka w srednim wieku...jeśli mogę coś podpowiedzieć to zrób zderzaki czarny mat ( odżyje kolorek i będą jak nowe) a dokładki pod kolor..wg mnie czerwone autko najładniej z tymi dokładkami wygląda

JoeMix - 26 Paź 2005, 16:33

Ta czerwona wyżej - bardzo ladne autko...
Radziu - 26 Paź 2005, 18:22

No wlasnie zamiezam pomalowac dokladke na czerwono a zderzak do polowy do tej listwy, bo boczne listwy tez bede mial za jakis czas!
Wojtass - 26 Paź 2005, 19:04

Mi też się czerwona ze zdjęcia podoba (z wyjątkiem progów), poprawnie skomponowana.

Czasem myślę sobie jakby wyglądała xr-ka ze zderzakami pomalowanymi tylko u dołu, reszta czarny mat.

BTW używajcie czasem interpunkcji lub przynajmniej wielkich liter.

Danio - 26 Paź 2005, 20:39

jak dla mnie to dokładka jest dokładką ... nie jest częścią auta..a czerwony kolorek bardzo fajnie komponuje sie w taki sposób jak na załączonym foto...gdybym miał czerwony autko i dokładki to tylko tak ..tak mi sie wydaje i ja to tak widzę...właściciel zrobi jak zechce ...bylebył zadowolony ;)
maerik - 27 Paź 2005, 18:36

Ta czerwona jest bardzo fajna ale fakt - ten waski zderzak mozna by jakos pomalowac zeby czarna byla tylko powierzchnia wielkosci listwy bocznej.
Nie widzialem jeszcze takiej fiesty ale wydaje mi sie ze wygladalaby niezle...

PrezeSSito - 27 Paź 2005, 19:16

tylko i wyłącznie kolor auta....
Radziu - 27 Paź 2005, 20:18

Jutro boire sie za malowanie i pomaluje zderzak na czerwono do polowy na wysokosc listwy i dokladki tez na czerwono. :)
Widzialem kiedys tak pomalowana fiestke i fajnie to wygladalo.

maerik - 28 Paź 2005, 08:19

Swietnie, czekamy na zdjecia!
Radziu - 28 Paź 2005, 14:38

Oki :) ! w przyszlym tygodniu postaram sie o fotki!

( a teraz lece malowac :D )

cinot - 28 Paź 2005, 14:45

Sam bedziesz malował??
Radziu - 28 Paź 2005, 23:01

Sam maluje, bo po zakupie na lakiernika mnie juz nie stac :D , a zalezy mi na czasie!